Özellikle flört döneminde kişiler mesajlara geç cevap vererek kendilerini ağırdan alır size göre bu doğru bir davranış mıdır?

Özellikle flört döneminde kişiler mesajlara geç cevap vererek kendilerini ağırdan alır size göre bu doğru bir davranış mıdır?
En sinir olduğum şey mesajlara geç cevap verilmesi. Birde çevrim içi olup bakmamasi onu öldürme sebebim. Hal böyle olunca gelen mesajı fark eder etmez hemen dönüş yaparım. Ne merakı yahu tez canlıyım ve yapım böyle. Ben beklemeye gelemiyorum
Gördüğüm anda cevap veririm, tek kelimesini dahi cevapsız bırakmam kimsenin saygısızlık olarak görüyorum. İster flört olsun, ister arkadaş konuşuyorsam, sohbet ediyorsam saygımı koruyup, önem vermeliyim. Sevmiyorum geç cevap vermeyi, almayı, cevapsız mesaj bırakmayı.
Eğer müsaitsem mesajlara anında dönerim. Bir konuda merakım var ise bunu dile getiririm zaten. Merakım giderilmezse çatır çutur sesler gelmeye başlar, bir şeyler bozulur. 🌝 Çok detaya girdim neyse
Cevap
15Cevap
Müsait olduğum zaman cevap veriyorum zaten.
Aşkım bilirsin beni saniyesinde dönerim hep 😄
Müsait isem anında cevap veririm
hayır direk cevap veririm
Bu düsünce yanlis, isim yoksa niye bekletilir ki biri..
Kendimi agirdan satmak istesem, isim varken mesaj atmam veya mesaji saatlerce beklemem.
Instagram da online olup whatsappden yazmayana gicik olurum, cocukluk benim gözümde.. Ne sohbet bir yere varir ne de o insani taniya bilirsin
Hayır telefon elimdeyse üstten bildirimi silerim. Sadece sohbet etmek istediğim kişilere ve basit sorulara cevap veririm.
Mesajlara cevap veriyorsam meraklı olduğumdan değil, karşı tarafın sohbeti sarmadığından veriyorumdur
Ben ne zaman vaktim olursa dönüyorum birilerinin beni skistirmasi gereksiz israrlari şuna şu dk cvp vermelisin gibi beklentileri bana göre doğru olmayan davranışlar. Kimseden bir cevap dilenmedigim gibi kimsede benden dilenmesin
Günümüz toksik ve strateji ile ilişkiyi yürütmeye çalışanların yöntemi, istediğin kadar geç yaz, elbette bir yerden sonra yoracak bu taktikler. Sadece başta sınırlarını koyman yeterli olacak. Bana kasten geç yazan adam irite eder açıkcası.
Evdeyken telefon kullanmam pek alakam olmaz bazende tam aksine elimden düşmez ailecek bir yerlere gidersek telefonu almam bile yanıma gereksiz zaten beni seven herkes yanımdadir
EEnnnn saçma bulduğum davranışlardan biri. İkinizde istemiyor musunuz ya neyi ağırdan satıyorsunuz. mesajı ne zaman görürsem o zaman cevap veririm canım ne zaman yazmak isterse o zaman yazarım, ne hissediyorsam söylerim. Oyun oynamaya gerek yok hayat yeterince zor zaten. Bana biri böyle geç yazmalar en son ben aradım o arasın tripleri yapınca istemediğini düşünürüm daha da yazmamda aramamda.
Hayır böyle taktikler komik. Görünce müsaitsem cevaplıyorum hemen. Bu hem karşıya verdiğin değeri de gösterir. Ayrıca bildirim bekletmekten uyuz oluyorum aklımı meşgul ettiği için.
Hayır, tamamen eziklik. Mesaj ilgimi çekiyorsa ve müsaitsem şak diye girer veririm. Çekmiyorsa ve o an canım muhatap olmak istemiyorsa vermem, trip atarsa şutlarım.
Saçma hareketler. Hesap kitap yapmam , oyun oynamıyoruz sonuçta. Ne zaman görürsem o zaman cevap veririm ancak karşındakinin buna benzer bir hareketini sezersem aynı davranışla karşılık veririm.
Hayır bu tarz şeylere başvuranlar ilişki yaşayamaz stranç oyunana döner bilinçli yapıldığını fark ettiğim zaman konuşmayı sonlandırıyorum çoluk çocukla uğraşamam
Müsaitsem ve tel elimdeyse dönerim. Saçma sapan taktiklerle ihtiyaç duymuyorum. Yapanı da fark edince sohbeti kesiyorum.
Yok valla cvp vermiyorsam ya gormemisimdir ya cvp verdim saniyorumdur unutmusumdur ya da mesaj gonderen kisiye gicigimdir
Icimden geldiği gibi davranmıyorsam ya da taktiklerle ilerlemeye çalışıyorsam ne anlamı kalıyor ki. Tutamıyorum kendimii ben değilmişim gibi oluyor
Hiç taktiklere kafamı yoramam. Geç cevap vermediğim için merakli oluyorsam olayım hiç takilmam
Hiç hesap kitapla hareket etmem. İçimden geldiği gibi davranırım. Meraklı değilimdir ayrıca.
Ay ne gerek var oyle triplere 🤦🏻♀️ heryerimiz sahtekarlik ikiyuzluluk olmus 😡😡
Saçma sapan taktiklere gerek yok bir ilişkide her zaman şeffaf olmayı tercih ederim
Hiç böyle taktikler kullanmam ama bazen kullanmak gerektiğini hissediyorum..
Rol yapamıyorum ben. Bu l, mesaja bilerek geç vermekte dahil
Valla gördüğüm gibi bakıyorum taktik insanı değilim yahu.
Ben görür görmez yazarım çünkü bana yapılmasını istemiyorum başkasına da yapmam
Asla! Müsaitsen asla bekletmem
Taktik falan gibi adil yıldırım saçmalıklarına asla takılmam
yapmadım hiç öyle bir şey, istesem de yapamam yani.
Gördüğüm an müsaitsem cevaplarım sadece flört değil kimseyi bilerek bekletmem
Mesajlarımı telefonumu elime aldığım anda cevaplarım.
bu hiç ama hiç doğru bır davranış degıl çünkü bundan sonrakı surecı de oyle yaparsam böyle olur ben şöyle yapayım da oyle zannetsin gıbı durumlara yol açabılır
Erkeklerin dediklerine inanırım ama kızlar genellikle ellerinde telefon akşama kadar erkek arkadaşından mesaj bekliyor. O yuzden geç yazmazlar
Yoo ergenler yapar onu ms da yazmam banada yazmasinlar
Seversem ertelemem hayat ertelemeye gelmiyor bunu anladım
Çocukca bir hareket olduğunu düşünüyorum.
Hiç sevmem böyle planları gördüğüm an cevap veririm
Sürekli taktikle iliski mi olur? Insani yorar zaten O an gorduysem mesaji geri dönüş yaparim hemen, taktikle uğraşamam
Harika. Kızlar geç yazıyor genelde.
@Kriminal_Kalp çıkık canlıyım ben ugrasamam taktikle
😊😊👏🏻👏🏻
Bazen bi kaç dakika geç yazayım beklediğimi sanmasın dediğim anlar olmuyor degil
Bence karşıdaki kişiyi konusmadan ve kendinden soğutan bi davranış.
sevgilim olmadığı için fikrim yok ama sevmediğim biri mesaj atarsa geç cevap verrim
Hiç öyle huyum yok. Müsaitsem yazarım
Genelde gördüğüm zaman cevap veririm
Ben öyleyim herkese geç cevap veririm
Hayır cok sal@kca 😁😁
Gördüğüm an cevap veririm.
Hiç sevmem geç cevap verendende soğurum
Gördüğümde cevap veririm taktikler benlik değil 😄
Tam tersine olur bu ya, hemen vermem belki. 😄
İşim yoksa cevap veririm
Evet bunu çok yaptım
Çok saçma bir şey bu.
görürsem yazarım işim olduğunda her zaman bakamam