Size atılan mesajlara geç cevap verir misiniz? Bekletmeyi sever misiniz?

verdıgım degere gore hızlı cevap verırım cevap veremedıysem o an musaıt oldugumda donerım ve sebebınıde soylerım ama genelde cevaplarım sekmeden hızlı bır sekılde gelır nasıl karsımdakı bana nasıl davransın dıyorsam bende oyle davranmalıyım benı mutlu ettıgını dusunuyrosm cabuk yazmasının onuda mutlu etcegını bılırım kı o kısının mutlulugu ıle mutlu olucagıma gore hızlı yanıtlarım
Hiç sevmem sümüklüleri 😉
Teşekkürler sümüklü 😃😂
Telefona bağlı yaşamak sıkıyor, veya meşgul olunabilir, modunda olmayabilirsin. Özellikle geç cevap yaziyim modu yok. Yazıştığım zaman da tam yazışırım ama konunun içindeyimdir. Içimden gelmeyen insana yazmam zaten.
Aynen bende =_=
Çok canım sıkkın değilse veya müsait değilsem o an görüp görmemezlik yapmam
Cevap
68Cevap
Gelen mesajın içeriği iş ile alakalıysa olabildiğince çabuk cevap veriyorum. Ama iş yerindeyken gereksiz bir mesajsa cevap vermek için çay sigara molası vermeyi bekliyorum genelde. Çalışıyordum diyerek veya yeni gördüm diye yalan söyleyerek açıklama yapıyorum :)
Hemcinslerimin sıklıkla yaptığı bir şey bu! Gelen mesaja hemen cevap vermeyip biraz bekletme hastalığı. Eğer müsaitsem gelen mesaja hemen cevap verenlerdenim ben, bekletince sanki daha değerli oluyoruz.
dini mesajları bekletebilirim şu kadar kişiye gönder denilen mesajlara hiç cevap vermem mesaj sahsima yazılmış ise gördüğüm zaman cevap yazarım geç gördüysem şimdi gördüm mesajını diye yazarak başlarım..
Bekletmek artistlik bir hareketmis gibi ama bence saygisizlik ne bilim yuzyuze bisey konusunca karsindakine sorunca duydugu halde 15 dk yuzune boş boş baksa mal bir demezmisin aynısınım sanal versiyonu
Mesajlara gec dönme gbi bir aliskanlgm yok. Uygunsam gordysem yazarm. Cook nadiren yazmadgm olur o da o muhabbet beni sarmamistir. Ne dycegmi cok kestirememismdir ve ole birakmisimdir.
Genelde geç cevap vermem eğer meşgul isem mesajı açmam ayrıca geç verdiğim zamanlar oluyor oda şu sebepten dolayı yalakalık ya da saçma sapan bir şey için yazıyorlarsa falan
İşim varsa istemeyerek geç cevap verdiği olabiliyor. Ama bazen sevmediğim biri mesaj attığında bilerek geç cevap atıyorum :D
Sebebi olmalı, yersiz yere yapanlar sinir bozucu. dfhdfhdfj
Bilinçli bir şekilde geç cevap vermem işim olur gelince açıklarım ama yinede trip yediğim arkadaşlarım var
Görünce cevap veriyorum. Haliyle 10 ila 36 saat arasında değişiyor cevap sürem :)
Geç cevabı sadece uyurken veya internetim yokken atarım yoksa anında kapındayım snddndn
Hemen cevaplarım. Geç görürsem de kusura bakmamasını isterim.
gördüysem genelde anında cevap veririm, aynı şeyi karşı hep tarafatan da beklemişimdir.
Kişiye bağlı
Tanıdığım biriyse mesajı gördüğüm gibi yazarım
Tanımadığım biriyse de o anki ruh halime göre değişir
Bazen geç cevap veriyorum elimde olmadan sonrasında trip veya atar yağmuruna tutuluyorum Kadınları anlamak zor 🙊
Açıklama yapmak hoş bir davranış olsada neden kızlar açıklama yapınca çantada keklik gibi görüyor
Bir sorun yoksa hemen cevap veririm. Kendimi iyi hissetmiyorsam biraz bekletirim
Haaayiiirrrr çok acil isim yoksa ciddi ciddi meşgul değilsem hemen cevap veririm
Geç cevap verirm çok önemli değilse. Çünkü mesajlaşmadan daha önemli işlerim var
İşim yoksa hemen cvp yazarım öyle geç yazayım cool olsun demem
Çok çok çok önemli işim yoksa hemen yazarım ondanda öyle beklerim
Yok sevmem mazeretsiz ve sürekli ise bende bazen yaparım ama herkese değil
Ben hiç geç atmıyorum. Salaklık var biraz yarım saat sonra mesaj atana 1 dk sonra dönerim. 😕😕
Hayır hemen vevap veririm. Bekletmeyi de bekletilmeyi de sevmem
Geç cevap vermem... Bekleyemeyi sevmem... Bekletilmeyi sevmem geç yazani sevmem... Sebebi olursa anlayışlı olurum bahanelere inanmam
Açıklama yapıyorsa eğer problem. Yoktur diye dusunuyorm her zaman gecikiyorsa bilinci başkasıyla mesguldur
Mesajı kimin attığına bağlı, bazısına hiç cevap bile vermem.
Anında cvp veriyorum ben günler sonra yazılmış olsa da 😒
Yani işi varsa tabi ki sorun olmaz. Lakin bilerek yapılıyorsa sıkıntı.
Hiç geç mesaj atmam. Uyuyorumdur mesaj gelir duymam geç yazarım o ayrı. Onunda açıklamasını yaparım ama onun dışında mesajı gördüğüm an cevap yazarım.
beklemeyi bekletmeyi sevmem o yuzden direk cevap veririm
O sıra mesajını görmediysem veya meşgulsem geç cevap veriyorum mecburen.
Ama normalde bekletmem.
Bekletememeye çalışırım ama elimde olmadan geç verdiğim çok oluyor.
Gördüğüm an müsaitsem hemen cevap veririm. Ağırdan satayım gibi densizliklerim yoktur :))
Özellikle beklettiğim olmaz. Geri dönmemişsem ya görmemişimdir ya da unutmuşumdur.
Evet çok severim geç yazmayı herkesi delirtiyorum bu yönüm ile.
Erken cevap veririm, erken cevap isterim. Sanki düşmanla çatışıyor ",
Geç cevap vermemeye çalışırım
Sonuçta geç yazana bende gıcık oluyorum
İsim yoksa hemen cevap vermek tercihimdir beklemeyi sevmem ve sevmediğim şeyi başkasına yapmam
Dur şunu bir bekleteyim demem işim yoksa hemen cevap veririm
Mesaji gordugum an yazmak icin ugrasirim, isim elverdigince
ya hiç cevap vremem ya görüce veririm bekletme huyum yok
Evet tam olarak by
Bu*
ben hep acıklama yaparım ama hiç seveni görmedim ya :D
Bekletemem içim rahat etmez
Üşengeçlikten yazmıyorum araması gerek sevgilimde dahil
Gördügüm gibi yapıştırırım cevabı
Anında cevap veririm görürsem
😋😋😋😋
Musaitsem hemen donerim bekletmem
İşim filan yoksa gördüğüm zaman cevap veririm.
Asla ya saniyesinde göndermiş olurum 🙄
Mesajlaşmayı sevmiyorum ama erken cevap veririm
Gördüğüm vakit cevaplarım geç veya erken
Hayır, bekletmem.. Çok nadir durumlarda belki..
İşim yoksa hemen mesaj atarım da varsa geç atarım
Geç dönüyorum genelde
Mesajın içeriğine bağlı 😄
Umursamayınca daha değerli oluyosun
Ne bekletiriz nede bekletilmeyi severiz
Açıklama yapan insanlardanım
sorudaki detay iyiymiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar