Aşk İlişkileri Yeni tanıştığım kadınlara kendimi polis, asker, savcı olarak tanıtsam kısmetim açılır mı? Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kendimi, polis, asker, savcı olarak tanıtsam kısmetim açılır mı? Dalga geçiyorum, siz de geçin :) Yeni tanıştığım kadınlara kendimi polis, asker, savcı olarak tanıtsam kısmetim açılır mı? Cevapla Kadın Soruları Savcı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. kısmetin açılsa nolur, yalancılıkla nereye varabilirsin ki. Bu arada hiç kimseye işini, mesleğini sormuyormuşum hahdhah onu fark ettim 2 4 Yorumla Oksitosin +1 yıl Bu tip şeyler gelecek için olmuyor zaten. Kısa sürede göz boyayıp zamparalık yapıyorsun. 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ay ne kadar güzel karakter özelliği 😏 buna kanacak kadınları kandırırsın ancak Yorumla Oksitosin +1 yıl Sen sosyetik olarak tanıtınca bir şey yok. Ben savcı olunca 😏 Ayrıca soruda dalga geçiyorum demiştim. Öyle bir şey yapmıyorum. Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Aynı şey değil. 🙄 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. Açılmaz ama inanırlar orası kesin 0 0 Yorumla
smirniii Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Açılır.. kısmetinle beraber sana dava da açılır kfkkvekf 😆😅 1 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sonra ne olacak? Anlık düşünmek hiç bir zaman bir şeyin sonucu olmaz, seni mutlu da etmez. 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. İş makinesi operatörü olarak tanıt, polisten, savcıdan daha iyi kazanırlar. 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Tehlikeli sulardan geçerken timsah 🐊 lardan zor kurtuldum. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Hayır açılmaz 1 1 Yorumla Oksitosin +1 yıl O olmaz, bu olmaz. Büyücülere üfürükçülere mi gidiyim. Hacıların hocaların eline mi düşeyim :) Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yok bir porşen bmwn yoksa olmaz o iş :d 1 2 Yorumla Oksitosin +1 yıl Ayıpsın, kiralarım bir Murat 124. Antika seviyorum derim 😂 Yorumla ѕυrαтѕız_ĸız +1 yıl Ahahha tutmazzz 😂😂 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben uzman çavuşum de anında koşarlar shshshshdb 1 0 Yorumla
Beyyza66 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Shhshshahahhaah ust rutbeliysen mutlaka 1 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yufkacı diye tanıtsan daha kısmetin açılabilir 😃 1 0 Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ahjdhshshs tivit çok iyi. Kapanabilir dikkat. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kısmetin açılsa nolur, yalancılıkla nereye varabilirsin ki. Bu arada hiç kimseye işini, mesleğini sormuyormuşum hahdhah onu fark ettim
Bu tip şeyler gelecek için olmuyor zaten. Kısa sürede göz boyayıp zamparalık yapıyorsun. 😂
Ay ne kadar güzel karakter özelliği 😏 buna kanacak kadınları kandırırsın ancak
Sen sosyetik olarak tanıtınca bir şey yok. Ben savcı olunca 😏 Ayrıca soruda dalga geçiyorum demiştim. Öyle bir şey yapmıyorum.
Aynı şey değil. 🙄
Açılmaz ama inanırlar orası kesin
Açılır.. kısmetinle beraber sana dava da açılır kfkkvekf 😆😅
Sonra ne olacak? Anlık düşünmek hiç bir zaman bir şeyin sonucu olmaz, seni mutlu da etmez.
İş makinesi operatörü olarak tanıt, polisten, savcıdan daha iyi kazanırlar.
Tehlikeli sulardan geçerken timsah 🐊 lardan zor kurtuldum.
Hayır açılmaz
O olmaz, bu olmaz. Büyücülere üfürükçülere mi gidiyim. Hacıların hocaların eline mi düşeyim :)
Yok bir porşen bmwn yoksa olmaz o iş :d
Ayıpsın, kiralarım bir Murat 124. Antika seviyorum derim 😂
Ahahha tutmazzz 😂😂
Ben uzman çavuşum de anında koşarlar shshshshdb
Shhshshahahhaah ust rutbeliysen mutlaka
Yufkacı diye tanıtsan daha kısmetin açılabilir 😃
genelde sapık oluyorlar
Ahjdhshshs tivit çok iyi.
Kapanabilir dikkat.
Çok doğru bir tweetmiş 😂
Sanmıyorum