Kocam evde yerlere çöp atmış temizlemem için. Ben kalp hastasıyım. Bu adamı nasıl severim ki ben?

Bir aylık evliyiz. İstanbul'dan abim geldi onu görmem için birde kışlık hazırlamam için beni aileme bıraktı. Kalacaktım fakat vazgeçtim aileme beni evime biraksinlar istedim. geldim baktım eşim evde yok. Haber vermeden gitmiş. Bunu dile getirdim evde olduğunu söyledi ama açığa çıkınca çıldırdı. Evi pislik götürüyor pissin köpek daha neler neler duyunca şok oldum bende laf söyledim ama o cirkinlestikce sustum içimde biseyler koptu. Neyse yinede evimdir gideyim dedim beni aldı geldim baktım eve kirli peceteler atmış buz dolabını çizmiş yerler çöp. Sepette yıkanmış camasirlarim vardı hepsi yerde dolabı dökmüş yere. Gitti kendine çay demledi hiç bişey yok gibi oturmuş. Gece 12 den ikiye kadar agliya agliya agliya temizledim. Severek evlendik çok sakin biriydi ben tanıyamiyorum. Evimi süpürdüm sildim çıktım. İki bulaşık lavaboda diye beni mahfetti. Ben kalp hastasıyım bunu biliyor yavaş yavaş yaptığımı. Sevmek bir yana korkmaya başladım eşimden

Kocam evde yerlere çöp atmış temizlemem için. Ben kalp hastasıyım. Bu adamı nasıl severim ki ben?