1 yıl önce evlendik, eşim bana çok saygısız. Kendimi bir erkek gibi hissedemiyorum. Ne yapmalıyım?

herkese merhabalar,

1 yıl önce evlendim. Ben mimarım eşim ise ilk okul mezunu biryerde tanışarak evlendik. görünüş olarak kendisi güzel bir kadın. bende yakışıklı biriyim.

Ben çok iyi bir eş olduğumu düşünüyorum. evinden işine işinden evine biriyim.

kendisi ne isterse elimden geldiğince yaparım. her ay ev geçindirmesinin dışında kişisel ihtiyaçları için fazlasıyla para veririm. 1 sene içerisinde 4 kez tatile çıkardım. ailesine karşı çok misafirperver ve eli açık davranmaya çalışıyorum.

ancak kendisi bana evlendiğimizden beri saygısız. bir eşe davranılmayacak şekilde davranıyor hep kıskanç. hep ters ve dik konuşuyor. haksız olsa dahi burnumdan getiriyor.

inandığım tüm değerler üzerine yemin ederim ki yukarıda anlattıklarımın fazlası vardır eksiği yoktur.

tek problemim öfke. o böyle yapınca kendime yediremeyip bağırıp çağırıyorum.

çünkü kendimi bir koca bir erkek gibi hissedemiyorum. napıcam bilmiyorum. ayrılmak istiyorum artık çok kararsızım. bir insan nasıl hep sinirli gıcık laf sokucu bir psikolojide olabilir?

hayattan zevk alamıyorum.

1 yıl önce evlendik, eşim bana çok saygısız. Kendimi bir erkek gibi hissedemiyorum. Ne yapmalıyım?