Sizce neden reelde şansım yok?
çok kilolu da değilim 171 73 kg
Sizce neden reelde şansım yok?
çok kilolu da değilim 171 73 kg
Şansın var elbette. Karamsar olma bence. Yaş ilerleyice tecrübe edince de insan farkına varıyor. Geç olsun düzgün olsun. Balıketlisin diye tahmin ediyorum ancak fiziğe odaklı insanlardan zaten hayır gelmez varsın öyle erkek olmasın hayatında aldatma potansiyeli yüksek olur çünkü. Pozitif ol motivasyonunu kaybetme ve reelden teklif alamıyorum diye üzülme asla vardır elbet kısmetin zamanı gelince karşına çıkacaktır elbette.
Teşekkür edürim yorumun iyi geldi
Bence hiç takıntı yapma. Kimseyi etkilemek zorunda değilsin ! Bence güzellik illaki önemli ama senin enerjine uymayan biri olduktan sonra önemi yok. Dünyalar güzeli ya da yakışıklısı olsun , aynı şeyleri sevmedikten sonra ne önemi var? Yani hiç acele etme , illaki en iyisi denk gelecektir..
Canım bu hayata realden teklif almayan kızlar genellikle çok tatlı çok güzel kızları. Sebebi ise bu güzel kızın bu tatlı kızın büyük ihtimalle sevgilisi vardır diye yeltenmiyorlar. Ya kilo ne alaka Allah için kompo teorileri üretme ya. Bence çok güzel tatlı birisin
Aslında kg değil mesela duruşun ile havan giyimin ile dikkat çekebilirsin mesele aslında dikkat çekmek bir şeyleri değiştirmelisin ama tabi kg için de çaba sarfet
Cevap
16Cevap
Çok güzel boyun var manken gibi olabecekken öyle durup kendine yazık ediyorsun kilolusun tabiki bir kıza göre çok
Çok mu 🥺
10kg fazla var vucud kitle endeksine göre hesap yap belki daha fazladır. Normalde 57-64 arası falan o boyun ideal kilosu ki yağ oranı düşük şekilde 57 64 arası
çok değil niye kafana takıyorsun boy kısa olsa anlarım sevecek insan her haliyle sever bence kendinle barışık ol
Kısa kızlar daha çok tercih ediliyor
Kilolu değil balık etlisin, ama biraz vermeye çalış
Cok degil hiç kilolu değilsin bence balık etkisin. Kilolu olman için 90 ve üstü olman gerek.
Ve senin olculerde kizlar hoşuma gider hrp.
Peki olmadi sen begendigin birine teklifte bulun
yavaş yavaş yürüyüş alışkanlığı getir vücudundaki değişikliği görünce hırs edersin ekmek yeme yeter şimdi diyeceksin zayıflama için tavsiye istemedim diye ama erkekleri biliyosun
Bende normal. fitnes eğitmeni olarak fiziğin sikilasmasi halinde vazgeçilmez olabilirsin boyun iyi çünkü
Zayifken de teklif gelmiyor pek sorun nerde bilmiyorum
Dışarıdan bakış gülümseme tebessüm bunlardan olmasın sert görünüş mu var
Biraz eevet bana bakan birnine gülemem mesela
Dışarıdan nasıl gorundugun önemli yaş kaç bu aradaa
22
Giyim. tarzini temiz güzel kokan bir bayan olmayı gülümsemeyi tercih etmelisin
Üzülerek söylüyorum evet fizikte gerçekten etkili zamanında bende senin kilolardaydim verdim sonra
Kilo sorun degil de boy kriterim
Uzun mu çok
197cm boyluyum Ben
Anladim
Abarti degil ya gorsem bisi derim de
Boyuna göre fazla degil
Sanaldan yürü
Görmeden bişey demek zor
Reel mi olmak zorunda
Fizik olarak iyisi iyisin
Kilolu degilsin.
Bayılırım bu ölçülere