Sevgilim var ailem bilmio evlenemiyoruz herneyse. Annem bitane gorucu getirdi. Cocukla bi kere gorustuk disarda sonra bu sehirdisina gitti calistigi yere. Aradan aylar gecti annem sormaz oldu naptiniz diye. Bugun sordu konusuyor musunuz diye. bende bizden olmayacagini soylemeye calistm. Uyusmuyoruz falan dedim. İste 1 kere gorusmeyle karar mi verilir dedi. Neyse odama gectm bi baktm cocuk instadan yazmis storyme cevap vermis. Sonra nasilsin falan derken cocuk demesin mi ben memlekete geldim 1 haftaligina diye. Nerdeyse goruselim dicek ama benden bekledi cesaret edemedi. Bu arada cocukta bilio sevgilim oldugunu bise saklamadm ondan. Napcam ben simdi. Annemin telefonunu kurcaladm. Araci kadinla gorustumu bilmiyorum silmiste olablr. Napcam ben simdi? Uykum kacti gece gece. Cocuguda anlamiyorum abi sevgilim var dedm sen baskasiyla gorus varsa birileri dedm. Hala niye ben memleketteyim diyorsun. Arkadasim engelle dedide onuda yapamiyorum kirmak istemedm. Arada tanidiklar var falan. Napcam ben?
Annem gorucuyle arkamdan is cevirio sanirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Yardimmmm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ahh canimsinn.. Cok zor durum. Allah yardimcin olsun. O cocuga guzelce kisa ve net kes bitir konusmayi. Ve annene git soyle. Icimde bir kivilcim bile yok de. Hatta deki sen babami gorunce icinde kelebelikler ucmadimi ya da asik olmadin mi de.
Konuyu kapat ve soyle sevgilim var
Annem ben babana asik olarak evlenmedm sonradan sevdim diyor. Ask saygiyla gelir ztn dedi. Umrunda degil o duygusal meseleler. Sevgilim oldugunu diyemem inanin o konu asiri karmasik bise. Sevgilim evli falan degil yanlis anlasilmasin ama baska engellerimiz var.
Cocuga daha once dedm hatta varsa birileri tanis dedim. Daha ne diyim. Bi sure yazmadi simdide gelmis ben memlekete geldim diyor. O kde strese girdim ki anlatamam.
Hayirdir insallah neden engel olsunki anlamadim? Keske diyebilseniz kisaca ne oldugunu...
ahhh su geri kafali insanlar varya en nefret ettigim. Sanki hani devirde yasiyoruz. Artik oyle seyler bitti. Insan sevmeden evlenmez artik.
Annemler sevgilimide istemeyebilir. Saglik sorunu var. Oda bu yuzden evlenmek istemedi🥺
Stresse hiicc girme. Deki hoş geldin, yani banane geldiysen. Bildirmene gerek yok de
ya da guzelce soyle seninle konusmak istemiyorum
30 yasina geldin hala oturuosun evde aksama kdr diyor annem. Evlenmeyip ne yapacaksin diyor. Calisma imkanim yok bu sene kpss ye hazirlacaktm ama boyle yaparsa onada bakamam.
Ya cocukla arkadas gbi olduk simdi kirmakta istemiyorum arada tanidiklar var ama garip bi cocuk. Ben sevgilisi olan bi kiza yaklasmam erkek olsam. Bu hala biseyler beklio anlamadm
Pfff.. Allah kolaylik versinn.. sevgilin yoksa senden kucukmu?
Buyuk benden 5 yas
Suluk gibi yapisiyor desene.. Sende ona karsi ters cevap ver. Zamanla senden sogur zaten. Bende oyle yaptimm valla..
Senden buyukmuss daha neolsunn? Yoksa evlenip ayrildimi ki
Ozunde iyi birisi vallahi cozemedm. Ya asik oldu ya da bilmiyorum takintili biri. Sen nasi yaptin. Benim annemde saygi gostermiyor ki 😔bide onu ikna etmeye calisiyorum. Abi yok iste olmuyor nasip diyip gec sormanin ne anlami var
Kiz yok saglik sorunu var dedim ya. Hasta. Evlenmek istemiyor.
Ayy canim ozurdilerim orayi yanlis anlamisim.. tamamda sorun dzgilki o! Herkesin bir kusuru vardir
Benim simdi uyumam lazim. Sana insallah geri donecem. Iyi geceler
Sevgilin bence bu duruma tepkisiz kalarak seni bu duruma zorlamış bence sevgilimden de bu çocuktan da ayrıl
Sevgilim hasta. Bu yuzden evlenmek istemedi. Ben bu cocukla gorusecem diye kendini ickiye vurdu sabaha kdr.
Sevgilin biliyor mu görüştüğünü?
Bilse ya delirir ya da terkeder. Ama kendisi beni itti bu duruma. Birazda onun yuzunden gorustum. Oda bunu kabul ediyor.
Kisaca 1 kere cay ictigimizi biliyor.