Annem gorucuyle arkamdan is cevirio sanirim?

Sevgilim var ailem bilmio evlenemiyoruz herneyse. Annem bitane gorucu getirdi. Cocukla bi kere gorustuk disarda sonra bu sehirdisina gitti calistigi yere. Aradan aylar gecti annem sormaz oldu naptiniz diye. Bugun sordu konusuyor musunuz diye. bende bizden olmayacagini soylemeye calistm. Uyusmuyoruz falan dedim. İste 1 kere gorusmeyle karar mi verilir dedi. Neyse odama gectm bi baktm cocuk instadan yazmis storyme cevap vermis. Sonra nasilsin falan derken cocuk demesin mi ben memlekete geldim 1 haftaligina diye. Nerdeyse goruselim dicek ama benden bekledi cesaret edemedi. Bu arada cocukta bilio sevgilim oldugunu bise saklamadm ondan. Napcam ben simdi. Annemin telefonunu kurcaladm. Araci kadinla gorustumu bilmiyorum silmiste olablr. Napcam ben simdi? Uykum kacti gece gece. Cocuguda anlamiyorum abi sevgilim var dedm sen baskasiyla gorus varsa birileri dedm. Hala niye ben memleketteyim diyorsun. Arkadasim engelle dedide onuda yapamiyorum kirmak istemedm. Arada tanidiklar var falan. Napcam ben?

Güncellemeler
+1 yıl
Yardimmmm
Annem gorucuyle arkamdan is cevirio sanirim?