AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
peynir den
annenin bogazina dolanip hastahanelik edicek kadar kıl cıktı :)
evde de bunu kimse gormedi :)
ailece herkes ama sanırım.
Kendisi direkt yemiş bizim haberimiz yokru sonra fenalaşinca gorudk boyle bir konunun şakası olmaz digru konus
bencede sakasi olmaz dogru konus
Hasta misin lan sen ben zaten doğru konusuyroum inanmayan trol muamelesi yakna sensin
Yapan*
terbiyesizlik yapma ruh hastasi :)))
göz yok belli ama zeka hic yok :)
sizin gibisine b... k yedirselerde olur zaten :)
a okudugubu anlamıyorsun bjr de gelmiş bana goz yok zeka yok diyorsun ahlaksiz hastasiz sen belli bir sikinivar sende
Hastasın sen*
Bir sıkıntı var sende
Once okudigunu anla çünkü anlamayip bana hakaret edince ap*** oluyorsun
abdal o
aptal olan sensin :)
hatta seninkinde aptallak biraz iltifat bile olabilir :)
Ergenler gini haksizken kendini hakaret ederek bana laf sokarak hakli cikarmaya calisma
Şuraya bak derdimi bıraktım senin gibi bir sey bilmeden millete sallayan ve kendini hakli gören bir ergen kafaliypa muhattap oluyorum sizin gibilerin inşallah nesli tükenir
uslubunu adabini bozup sacmalayarak cevap veren senken :)
soylediklerimden birde rahatsizmi oldun :)))
ergen diyorsun bir zeka piriltisi goster diyorum
peynirden cikan kil annenin bogazina dolaniyor oda fenalasiyor :)
hastamisiniz siz nasil bir kil bu nasil gorulmuyor bir soru soracaksiniz az biraz akil olsun icinde
Oglum senjn anlmaa sorunun mu var yazdigimi anlamiyro musun kadin acmis yemis gormemis orlu peynir cunku olabikir girmemis olabikir biz yaninda degildik fenalsincq yanina gittik bir de gelmis bana hakaret ediyorsun
Asil sen bir zeka piriltisi göster anladigini anlayayim
Yok ya sizde ne insanlik var ne vicdan
Kalbiniz koru sizin
Kötü *
Bu soriya bile trol soyorusn aciklama yapıyorum hakaret ediyorsun Allahından bul
Sen boyke yapmaya devam aynisi basina gelince ne yapacaksin bakalim
Bu halde bile siniromi bozdun bana hakaret ettin hem de durduk yere nasil iğrenç insanlarsınız siz
oglum birde
spastiksin diyorum sana :)
hala gereksiz zavalli aciklamalarindasin :)
nasil bir hastaya bu kadar zaman ayirdim tek hatam bu :))))
zavallisin zavalli :)
Neden boyle ogrmec yapıyorsun olayi baslatan sensin ve hala haksizken devam ediyrosun ne amvin avr senin
Kadin fenlasti açıklıyorum bir de uatune ve hala bu igrenc yorumları yaoiyorusn neden boyke koru bir insansin
Allah belani versin
Annem fenalaştı sinirlendim soru sordum ve su an elim ayavim tirriyor mkdme bulaniyro snejn yuzunden niye çünkü durusk yere boyle iğrenç laflara maruz kaldim
Bu yaptığın yanina kar kalmayacak elbet aynisini sana da yasatacak biri
Zor duurmdaki insanlari bu hale getiroyorusn veridgin zarrain farkindabile degilsin
hala hikayeni renklendiriyorsun :)
rezilligini ust uste mesaj cekince farkedilmeyecek saniyorsun
birde dramatize :)))
ya hakikaten zavallisin :)
Rezillik yapan sensin Allah uzun ömür versin
Ben hikaye filan uydurmuyirum duydun mu beni bu gercek anlasan da nlamasan d abu gercek bilmeden laf atma Alalh belani versin
Neresine inanmadin kit kafalı
Neresi uydurma bunun
Belli ki sen cok uyduruyorusn ki beni de kendin gibi sandin
Haksiz oldigunj biliyorsun kendini hakaretle beni kiskirtarak hakki cikarmaya calisam ve rezil eden bir zavallisin sen
hahahaha hakikaten eglencesin sen :))))
birde bela okuyor kopek :)
sen kimsinde lafin sozunun bir kiymeti olsun :)
sen masal uydur :)
bu seferde yumurtadan cekirdek cikti gozunu kapatti de mesela :)
tam bir hasra ruh :)
Sg
Anlama sorunu olan ve hakaret ederek uste vikmaya çalışan ıtlerle muhattap oldigum icin sinirden bulanan mjdeme yazik
Sg lan
ayyy ayyy haspam :)))
bak bak o kadar hanim hanim ki edepli kufrediyor yani :)
klavye maymunu seni :)
seni bi o dediginden yaparim mevcut deliklerin birlesir :) odun
Senin gibilerine az bile diyorum cunku siz insanliktan anlamazsınız
Böyle kudurmaya devam et
ne kuduracagim neysen ona gore muamele :)
belli umuma aciksin :)
Durduk yere o kadar açıklama yakrigim halde ilk hakaret edenin sen klmaisna rağmen hala bu kadar agir konuşuyorsun ya eden ettigini bulurmuş sen d eumarim tez zamanda bulursun
Ben bu kadara gir hakaret yoyecek hicbir sey yapmadim olayi cikartan sensin sirf fazla xper kazqnmak icin bunlari yapiyirusn fakat kul hakki diye bir sey var
Agir*
Onca aciklama yaltogim halde hakarey edip bu olayi cikardin ve agir hakaretlerde bulundun gercek ruh hastasi da dedigin tum hakaretlerde sensin aslinda ama farkinda degilsin.
terbiyesizlik yaptim ozur dilerim dersen evet buna o dakika kararveririz
lan lun oglum sg vs gibi usluplar kullandigin surece sana dersini veririm
Ben bir soru sordum ve sen bana trol soru sormusum gibi davranip ilk hakareti ettin neden ben ozu dielyecegim asil senin ozu dilemen gerek bana bu kadar zarar verdigin icin
Sırf fazla xper kazanmak icin bana yaptığına bak. Sen burada isteidgini yaorsin sanak dunya sana hicbir sey olmaz sanıyorsun fakat bu aldığın kul hakkı seni bjr gun bulacak ya bu dunyada ya da öteki dunyada
Burada sen bana ders veremezsin cunku haksiz olan sensin durduk yere bana bunları yapan olayi baslatan sensin
hala masal anlatiyorsun zekan ile sorunun var deyince kiziyorsun bak bakayim benim bir xper sorunum mu var neyse diyorum ya bu zekaya harcanan vakite yazikda iste edepsizligin durumu ilerletiyor
Kac yasona gelmissin hala ahlaksizsin
Sen bunu anlamayip inanmıyorsan senin zeka sorunun var demektir
Istedigini diyebilirsin senin gibi birini daha fazla ciddiye almayacağım
Annemle ilgileneceğim senin gibi analmayan ve boyle saygisizlik yapan birine harcafigim bakte yazik
Kit kafaliya ne yapsan anlatamazsin zaten...
var tabiiki sana gore :)
esit olma ihtimali olmayan bir olgudan bahsediyoruz:)
nasil kapasitesi bos teneke sesi gelen biri ile ayni olabilirim :) buna sen bile inanmazsin :)
He bu arada insallah aynisisenin annenin başına gelir ve sana da ayni muameleyi yaparlar ve bu yazdikalrini yazarlar umarim
Ayy okurken midem bulandı 😣 peyniri aldığınız yere geri götürün
Çope attik bak boyke kotu bir olayda bile bir herif onca aciklama yaltigim halde agir laflarda bulundu ne yapmalıyım biri suna agzinin payini versin istiyorum cok uzgunum sadecw bu soriyu sordum ne sucum vardi benim😔
marka peynir alın çoğu hijyen kurallarına uymuyor, unuttun mu geçen sene biri süt kazanında yıkanıyordu, sence o sütü dökütler mi
bilim kurgu filmleri iizlemeyi bırak
Asil sen birak o kadar izlmeissinki gelip bana burada trol soru muamelesi yapıyorsun
Köyden alırsan öyle olur git marketten al mk
Markettten aldik lan bilip bilmeden kufur etme
BİM den mi aldınız 😆
Ezine miydi tulum muydu?
Otlu peynirdi
Sarışın barbie kılı mıydı yoksa hacı amcanın kıvırcık kol kılı mıydı?
Komik mi sence
Fark var