Annesi böyle aşşağılık olan var mı?

32 yaşindayim ailemle yaşiyorum... dayım 39 yaşinda karısı 34 yaşinda.. bayramda misafirliğe geldiler karısı bipolar ilaç kullaniyor ve dayımı benden kıskanıyor senelerdir farklı şehirlerdeyiz gitmemiz gelmemiz yok 10 senedir dayımı telle bile arayip konuşmam yenge rahatsiz olmasin diye. bayramda bize geldiler yemek getiriyoz sözde şaka yapiyor ben elitim ben bunu yemem ki çerez getiriyoz ben elitim ben böyle çerez yemem daha iyisini yerim sözde kendince şaka yapiyor karısı ama sürekli... daha sonra ne olduysa anlamadim durduk yere bana bok falan dedi bide karaktersiz demiş ben anlamamiştim kendi çocugu geldi bana söyledi annem sana karaktersiz dedi diye.. sonra bende yüksek sesle ona dedim ki 3 çocuk annesisin ona göre davran ona göre karşilik al insanlar 40 yılda bir araya geldi sorın çıkarma dayim üstüme saldirsi seni dövecem diye annem dayımlari savunuyor onlar misafir gel özür dile diyor bana olayı anlamadan daha sonra olayi anlatmama ragmen annem kardeşini savunuyor dayındır ne var diyor karısıda kaç yaşinda kadın ne olacak diyor benden 2 yaş büyük... şimdi annem telle onlari aramiş konuşuyor dedim ki benim duymayacağim bir yerde konuş bak yaptıklarini yediremiuorım senin hatrina bişeu söylemiyorım annem sinir krizleri geçirdi kendini yerlere attı babamda onu görünce sen evin huzurnu kaçiriyorsun diye üstüme yürüdü.. ben mi sorunluyum problem bendemi... ve annem bana evlenemedin çocugun yok diye onlarin evliliğini kıskandın benim evliliğimide bozacaksin amacın babanı öldürüm maaşini yemek gibi saçma sapan şeyler söyledi şoook oldum inanamadim? annesi böyle deli olan var mi sizce neden böyle davranıyor bu kadın

Annesi böyle aşşağılık olan var mı?