Sevdiğim adamın ikinci eşiyim diğerinin haberi yok aileminde yok?

Merhaba çok darmadağın bi aile hayatım vardı küçüklükten beri hep bi burada bi orada annem babam ayrı görmediğim yaşamadığım şey kalmadı herşeyi erken gördüm zamanında 16 yaşımdan beri birine hayranım onunla hep tanışmak istedim ama evli olduğunu bilmiyordum başka şehirde yaşıyordu sosyal medyadan hep fotoğraflarına bakıp hayaller kuruyordum neyse gel zaman git zaman yaşım da 20 oldu bi şekilde kontak kurdum kendisiyle zar zor sonra tanıştık evli olduğunu sonradan öğrendim çok aşık oldum her şey için çok geçti bide kötü yollara düşecektim elimden tuttu bana babalık abilik sevgililik herşeyi yaptı şu an bi evimiz var ev aldık içini benim istediğim gibi dizayn filan etti biz karı koca gibi yaşıyoruz ve benim diğer parçam oldu resmen beni yargılanacaksınız ama kul kaderini Yaşar bi şekilde Allah bizi birleştirdi ama yarın bi gün ailem ne kadar dağınıkta olsa öğrenilince çok kötü tepkiler verecekler onun karısı öğrenirse ne yapıcaz Veyatta ben 22 yaşında bi kızım ilerde çocuk istersem acaba kabul eder mi kafam çok karışık kendisi de 34 yaşında ve 3 tane çocuğu Var lütfen yargılamadan birşeyler söyler misiniz hergün ağlıyorum gizli gizli ona da yansıtmamaya çalışıyorum ne olacak böyle

Sevdiğim adamın ikinci eşiyim diğerinin haberi yok aileminde yok?