Bende bir anormallik mi var 😂 millet evlenip boşanıp tekrar evlendi yaşlılar bile flört ediyor. Evli kadınların bile sevgilisi var bende tık yok 😂 nerde yanlış yapıyorum 😂
Yaş 28
Bende bir anormallik mi var 😂 millet evlenip boşanıp tekrar evlendi yaşlılar bile flört ediyor. Evli kadınların bile sevgilisi var bende tık yok 😂 nerde yanlış yapıyorum 😂
Yaş 28
Yani birilerine şans vermek yerine sürekli güvensiz olup herkesten uzak durduğun için de olabilir. Ama bu iyi bir şey çünkü evlenip boşanmak aldatılmak bunlar insan psikolojisi için iyi değil. şu an kafa yapısı olarak en sağlıklı kişi sensin bence.
Evlenince madalya mı takacaklar sanki sana😊 bende evlenmedim kriterime uyan olmadı cünkü yoksa kirk kere evlenirdim evlenmek kadar kolay is yok...
Artık sorunu kendimde aradım
Evlenmeyen insan ya da evlilik pesinde kosmayan insan sorunlu mu? Kendini ezik görüyorsan birsey diyemem.
O şekilde değil şöyle bir bakınca herkeste koca merakı var neden bende o heves yok olmuyor diye sorguluyorum
Gayet normal bir durum koca merakı olanlar genel de ailesinden kurtulmak icin para icin ya da kariyeri olmayan kadınlardır... benimde kadın merakım yok ama kendimi de sorgulamıyorum...
Canım, vallahi senin yerinde olsam asla kendimi bu kadar sorgulamazdım 😊 Herkesin yolu, zamanı ve aşkı farklıdır. Kimi hemen buluyor, kimi belki biraz daha geç ama bence burada bir eksiklik yok. Senin henüz evlenmemiş olman da oldukça normal ve sağlıklı bir süreç. Toplumun baskısı seni yormasın. Zamanı geldiğinde kalbine uygun kişi elbet denk gelecektir. Kıyaslama yapınca sanki geri kalmış gibi hissediyorsun belki ama aslında hayat hepimize farklı sürprizler hazırlıyor. Kendini üzmek yerine bol bol kendini sev ve hayatın tadını çıkar 🌼💕
Cevap
22Cevap
Evlenmiş olmak için evlenseydik şu an çocuk sahibi bile olurduk. Kriter önemli
Evet bu işte bu 😂
Normal olmadığı kesin... Birşeyler yanlış gidiyor ama ne olduğunu bulamıyorum. Kendi adıma konuşuyorum tabi.
Yaş 27 bir defa bile sevgilim olmadı. Halen de yok. Nasip vaktini bekler diyorum akışa bıraktım
boşandıktan sonra yeniden evlenmeye karar verenlerin tek başına yaşama becerisi daha düşük insanlar olduğunu düşünüyorum.
bende evlenmedim cok canimda cekmiyor o atesim gerilerde kaldi artik..
Sen zaten evlenme evliliği cinsellik için düşünen biri üremesin
cinsellik icin dusunen biriyim imasini nereden cikardin?
Sen yazmışın
nerde yazmisim?
cinsellik hastasi olsam bunu degisik kisilerle yasardim zaten evlenip ayni kisiyle cinsellik yasamak cinselligi oldurur bunaltici hale getirir bir sure sonra..
Boşanan biri seçme şansı olmaz o an boşlukta olur belki ikincisi iyi çıkar diye
Amaannn evlenipte ne yapacağız bekarlık sultanlıktır
Yaşın küçüktür diye
Tanişmayi isterim uygun bulursan bende 28 yaşindayim
Sen istimiyorsundur yaş gelsin 40 ka seni de istemezler
Genel olarak neler yaparsın, iş yaş falan? Hatta burcun ne? :)
evet normal. Sen önüne gelene "kocaaa" diye kucağına atlamıyorsun
Evlenınce ne oluyor
Belki mutlu
Demek ki flort etmeyi bilmiyorsun :)
Normal bence sen neden böyle düşünüyorsun
Aynen ne yapcaz bu duruma karşı
çok kasıyorsundur yani detaya takılıyorsundur
Hiç bir erkekle iletişim kuramıyorum
İkisinin ortası
Evet hem öyle hemde çekinme duygusu çok var
Genelde sanal oldu ama birtane reel sevgili denmezde flört oldu oda güvenilir biri değildi
Sanal erkek arkadaşım var anlaşamıyoruz da
Çekingenlik yok ama anlaşamıyoruz sevgilim değil düşünceleri çok ters zıt karakterleriz tahammül edemiyorum konuşmaya
Konuşmuyorum artık
ben 4 . yü arıyorum 1 boşanma 2 vefat
Maşallah be nasıl buluyorsunuz hemen
vefat var 2 tane vefat olmasaydı 2. eşimle çok mutluydum 1. ile 2. arasında 7 yıl 2. ile 3. arasında 4 yıl var hemen olmuyor 1. 3 . evliliğim pişmanlığımdır
Yanlış yapan onlardır belki
Mutlu görünüyorlar
Öyle olsalar ikinciyi bulmazlardı
Akrabarın çok libidosu yüksek sanırım doyumsuzlar
Böyle diyenler genelde evlilik dusunmuyor
Senin ya libidon düşük, ya da yeteneğin yok.. 😏😏
İkincisi daha nazik onu tercih ediyorum 😬
Nasil yetenekli olunur
Hakkını yiyorlar 😂
Evet ayol
Benden küçük olup 3. ye nişanlı olanı tanıyorum 😂
Sen kaç yaşındasın