@ilginfulyaa 🙏🏻💐 beğeni için çok teşekkürler
Boşandım, sevgilim hiç evlenmemiş ailesinde bu bir sorun olur mu?
@ilginfulyaa 🙏🏻💐 beğeni için çok teşekkürler
Aynı iş yerinde çalışıyorduk evliliğim kötüydü boşanma aşamasında onunla beraber olduk iki senedir de beraberiz sevgilimin benden önce uzun ilişkisi olmuş fakat kız uzaktaymış benim boşandığımı öğrenince kızla ayrılmış. İki sene üç ay oldu ilişkinin adını hala koyamadık bu adam benimle evlenir mi?
Yanı sırf uzakta die onu seven birini terk eden yarın senıde terk eder mesele mesafe değil kalbindeki verdiği değer umarım ne karar çıkarsa çıksın musmutlu günler sizinle olur hoşçakalın 🌺🤗
Benim için terketti sonra kız bana mesaj attı bulmuş beni bende biraz göz dağı verdim sevgilimde zaten istemedigini belli etti ve gitti
Aldatmış mı oluyor ben boşanınca kızdan ayrılmak için uğraşmış kız bırakmak istememiş tabi sebep ne sundu bilmiyorum kıza beni söylememiş olacak ki kız zamanın da ikimizde aldatıldık desin ayrıca kız bir daha bulaşmadı bile
Haklısın fakat bir şekilde o dönem oldu boşluktaydım umursamadım fazla şu an ise gayet iyiyiz
Aşk dolu bir karmaşa gibi görünüyor! Öncelikle şunu söylemek istiyorum, senin mutlu olmadığın bir evlilikten çıkıp kendini bulman ve aşka yeniden şans vermen cesurca bir adım. Sevgilinin ailesi konusunda ise, durum insanlar arasında değişebilir ama önemli olan sizin aranızdaki bağ ve uyum. Ailesine doğru bir şekilde kendini ifade edersen ve sevgilin de yanında durursa bu üstesinden gelinebilecek bir detay olabilir.
İlişki adını koyma meselesine gelirsek, iki sene üç ay gerçekten uzun bir süre. Ama evlilik gibi ciddi bir konuda acele etmek iki taraf için de doğru olmayabilir. Sevgilinle bu konuda açık açık konuşmak ilişkideki belirsizlikleri ortadan kaldırmak adına iyi bir fikir olabilir. Kendini ifade etmekten çekinme 😇.
Sonuçta bu ilişki nereye gidiyor diye merak etmen çok doğal. Peki ya senin aklında ona sormak istediğin ama bir türlü dile getiremediğin bir şey var mı?🥰✨
Cevap
35Cevap
Seviyorsa seninle ciddi düşünüyorsa evlenir elbet neden evlenmesin
Çoğu kisi evlenmez dedi
Bence evlenmez niye evlensin ki zaten senin sınırın yoksa herşeyi yapıyorsanız gerek duymaz.
Sonuçta duygusal bağda oluyor aramızda
Erkekler ve duygusallık
Karar durumu bilmem, ama engel olacak bir sebepten yok gibi duruyor.
Sevgi varsa olur evlenseydide seninle gelecek hakkında konuşurdu hissetirir
Hiç masum değilsiniz aslında tencere kapak olursunuz
Evet öyle oldu
Sanmıyorum evleneceğini. Gönlünü ediyorsun, iyi geliyorsundur o kadar
Ama bir cok seyi ortak yapiyoruz YouTube kanalimiz vs var is yerindeki arkadaslari beni biliyor zaten ayni meslekteniz
Uzun iliskisinden gerçekten senin için ayrildiysa evet
Ayrıldı evet fakat söylememiş beni kıza
Herhalde söylememiştir... bunu niye soylesin
Bilmiyorum
Fb tarzı takılıyor olabilir mi sen dedin isim koymadık diye
Arkadaşlarımız biliyor ama sosyal medyaya fotoğraf koymadik daha soz Nisan olmadi yani bilenler var yoksa
Ne kadar sürer bu durum peki vazgeçer mi benden
Kendinize göre cevaplamayın ben genel olarak erkek bu durumdan ne zaman vazgeçer
Denedim tekrar döndü
Nereden anladin
Nereden düşük yanılma ihtimaliniz bende merakli degilim evliliğe ama sonunda illa olacak kac senedir sevgili kaldik
Çünkü zamana yaydık iş güç telaş diye düşünüyorum. Hedefler farkli
Peki bakalım bu arada senin dediklerin cidden cikiyor mu ya
Zaman bakalım ne olacak şu an gayet iyiyiz
Yok susturmuyor asla
Bende yapmiyorum ki
Pekala denicem bunu
Evlenmez diye düşünüyorum. Ben olsam evlenmem
Neden
Zaten evlilik zor bir kurum. Birbirimizi bir daha neden kısıtlayalım ki? Beraber yaşayalım daha özverili nitelikli özgür olmaz mı?
Olmaz
Peki
Ohaa kanalinizmi var. Bak sana bise diyimmi , ikinizde yollusunuz yazdigina gore ama uyumlusunuz harbiden :))))
Birbirinizi bulmussunuz iste
Uyum varsa sana ilgisi varsa sevgi vardır bence
Buradaki güzelleme yapanlara inanma gerçek dünyayla alakası yok tabiki olur senin çocuğun böyle bı durum yaşasa çocuğunu boşanmış birine verir misin gerçekçi ol ben vermem herkes dengiyle olmali
Ne alaka boşanınca ne oluyor? Herkesin sevgilisi var helal yoldan evlendim diye mi suçlu oluyorum ben
Senin hoşlandığını öğrenince ayrılmış bu kısma takıldım evet sorun olur olmaz sizden çocuğun da ciddi olduğuna konusunda şüphelerim var
Boşandığını olacaktı
Aynı yerde çalışıyorruk zaten birbirimizden o donemde hoslaniyorduk bosanma asamasindayken yakinlastik ve sevgili olduk. O da uzun iliskisini bitirmis ama ben ilişkisi oldugunu dahi bilmiyordum aradan seneler iki sene gecti hala beraberiz
Olmaz üzgünüm bunu söylediğim için sende biliyorsun olmayacağını da sormuşsun bir umut sen üzülme diye söylüyorum
Neden olmaz ki o bana öyle hissettirmiyor birde bende rahat takılıyorum zaten
Kullanılıyor olma ihtimalin 99 ihtimal ayrıca ailesine kabul ettirmez
Bu soruyu sorma nedenim de şunu yakaladım telefona baktım fotoğrafını çekerken WhatsApp hemen eski sevgilisi olan benim için terkettiği kız telefonunda hala ekliydi kızı silmemiş yani onun isminde birisi vardı..
Bir süre sonra senden ayrılınca ona döner anladım ki sensiz olmuyor diye
Zannetmem kaldı ki denemistir kız affetmemistir aradan seneler gecti belki de unuttu tonlarca numara var
Ben fikrimi söylüyorum sen bilirsin ama böyle olacak neyse iyi günler
Ne kadar eminsiniz olacak olsa ayrıldığımız dönem olurdu
hiç sanmıyorum
Peki neden ciddi düsünen erkek ne yapardı
Öyle gibi duruyor
Birlikte yaşar ama evlenmez
Evlenmeden birlikte yaşama imkanım mı var
Senin hakkında değil karşı taraf için yorum yaptım. Birlikte yaşama imkanın olup olmadığını bana neden soruyorsun? Kendin bilmiyormusun?
İroni olarak sordum yok böyle bir seçenek
Evlenmez sen onun için eglencesin
İki senedir mi eğlenceyim eğlence olsam önceki ciddi ilişkisini neden bitirsin
Kusura bakma ama Kesin vermiyordur ondan seninle ciddi olsa iki senedir birşeyler olurdu
Evet önceki ilişkisindeki kız muhafazakarmış zaten din kültürü hocası şok oldum öğrenince uzaktaymış ama güzel bir kadındı yüzü falan fakat sonuç olarak beni tercih etti
Eğer ki ciddi olsaydı şimdiye söz nişan olurdu o kız muhafazakar ve uzakta diye bıraktı sen el altındasin ve herşeyini veriyorsun niye evlensin bu konuda üstüne gitsen biraz direk terkeder seni
Biliyorum bunu hissetmeye başladım bende birde o dönem kıza kendimizi dahada gösterdik uzak dursun diye sessiz sakin gitti sonradan benim vicdanım sızladı korktum yani sonuç olarak benide bırakabilir veya neden ben diye sorguladım hep güzellik desen o daha ön planda maalesef cinsellik artık yok fazla yani zaten sürekli ayrılıp barışıyoruz
Artık sıkılmış senden ve senin beklentin olduğunu biliyor yeni biri arayışında emin ol bulunca sana bay bay diyecek bence daha fazla çekme kendini de kullandırma belki daha iyi bir kısmet bulucaksin
Sıkılmış gibi değil de böyle devam edecek gibi duruyor ilişki haklısın
Senin hayatın ben derim ki değerini düşürme daha fazla sen kendine değer ver daha iyilerini hakediyrsun kardeşim bu da bir abi tavsiyesi olsun
Teşekkür ederim abi inşallah 🙏🏻
Kendine iyi bak kardeşim 👍👍
Asla evlenmez o adam seninle. Demişti dersin. Ailesi büyük kıyamet koparir buna hazır ol
2 sene 3 ay da zaten sorunun cevabı
Cocuk yok nasıl büyük kiyamet çıkaracak ki
Aynen evlenecek olsa 2 sene sevgili mi kalırdı oradan anla evlenmeyeceğini zaten bu arkadaş da aynısını demiş hadi 20 21 yaşında olsanız neyse 25 üstü yaslardasınız diye tahmin ediyorum 2 sene beklemesi için sebep yok en azından bi aileler tanışsın demesi gerekirdi
@Prekursor2 Ailesi de sezimlemistir diye düşünüyorum.
Sen düşünmeye devam et, evlenecek olan 2 YIL 3ay da sezimlerdi. Adam aptl mı boşuna bu kadar zamandır lafını etmiyor çünkü herşeyin farkında. Çocuk değil mesele her zaman. Bu Türk aile yapısı hep böyle, değişmez. Sen kendini kandırmaya devam et
Peki haklisiniz ne diyim benim de işime geliyor gezmek tozmak
O zaman sorun yok tatlım. Aynen devam
Evlenmez... Açık kapı oluşun sende kalmasina sebep
E o zaman mantıken kim benden alabilir?
Hevesini alıp sıkılınca gider demek istiyorum, evlenmez yani. Evlenseydi ortak çocuğunuz vs olsaydı durum degisebilirdi. Ayrıca sizin çocuğunuz var mı bunu merak ettim.
Hevesini alır gider ne demek? İki senedir beraberiz her ayrılıkta dönen kendisi ortak işler yapıyoruz iş yerindeki arkadaşları biliyor beni ailesine açılamadık daha cocugum falan yok.
Neden öfkeli ve tepkisel yaklasiyorsunuz, fikrimi belirtiyorum, burada benimle evlenir mi diye sorduysaniz evlenmez cevabının geleceğini de düşünmeniz gerek, biz olumsuz yorum yaptık diye olumsuz olacak diye bir şey yok , olumlu yorum yapıldı diye sizinle bir ömür kalacak diye bir durum da yol, gelecek ne getirir bilinmez, sizinle benzer yollardan geçmiş boşanmış bir kadın olduğum için yorum yapma ihtiyacı hissetmiştim, yapmasaymisim o zaman!
Heves alma olayı anlamsiz geldi sadece iki bucuk sene oldu nerdeyse hevesii coktn almis almis olmasi gerekirdi mantıken ayriyeten ayrıladabiliriz bitedebilir problem yok ama kullanılma kismina katılmıyorum
Ayrılmıyor senden çünkü bir şeyler yaşanmaya devam ediyor, yeni biri denk gelse ayrılacak, evlilikle ilgili ciddi bir girişimin hamlen olsa ayrılacak, ayrıca özür dilerim ama sen maalesef boşanma aşamasındayken tanışmışsin yani henüz ayrılmadan, o zamanki halde sana destek olmuş duygusal olarak bağlanmışsb, aslında en zayıf zamanında. Erkekler öyle dönemlerde kadınlarla olmaya bayılıyorlar, kendilerini daha güçlü koruyucu kollayici hissediyorlar. Ki... Önceki sevgilisi çok güzel olsa da muhafazakâr diye ayrılmadı emin ol ciddi düşünseyfi o kızla düşünüp evlenirdi. Kısacası, arkadaşlar bilse de yaklaşık üç seneye rağmen ailesinden kimsenin bilmemesi, o kızı mesleğine güzelliğine rağmen yarıda bırakıp henüz evli olan seninle birlikte olması, hepsi kırmızı bayrak.
Evlenmeye niyeti yok maalesef. 2.5 sene neden birlikte o zaman dersen, hem maddi anlamda ona katkin da olduğunu dusunursen bu durumu da devam ettirebilmek adına , fiziksel doyuma da ulaşmak adına tabi ki senden şu an ayrılmaz.
Haklısınız ne diyebilirim ki tespitleriniz doğru... Ben öteki kız bana söylemesine rağmen devam ettim hata bendeydi o dönem biliyorum. Kendimi iyi hissettirdi ve hissettiriyor bağlandım sanırım. Öteki kızla uzaktan bir şeyler yaşayamıyor basit ilişki vs diye önemsemedim o dönem ama ona yapan banada yapar güvensizliği içimde oldu sadece yakınındayım diye buna güvendim
İkinizde birinin boşluğunu gidermek adına berabersiniz zaten
Öyle oldu sonradan anladım zaten baştaki heyecan gitti
fb tarzı bir ilişkiniz var sanki evlilik olmaz bana göre bu tarz bir ilişkide
Ne alaka fb tarzı ilişki
Seviyorsa evlenir. Bunu da en iyi sen anlarsın.
Zor kabullenirler
Çocuk varsa asla
Yok.
bir şey olmaz
Tanıyınca kabullenirler
Evlenene kadar cinsel ilişkiye girme yinede
Son dk vazgeçmesin
Cinsel ilişkiye girmem mi? Adamla bungalov tatile gittik
Son dk anlaşamıyoruz derse
Seni kullanmış olur
Olur zaten boşanır boşanmaz bana yanaşmasına da anlam veremedim
Bu şekilde kullanıyor
İnanmıyorum seninle evleneceğine
Ciddi ilişkisini bitirdi zaten onu bitiren beni neden bitirmesin
Amacı sevişmek
O yüzden bitirdi
Evet kız kapalıydı benimde aklıma geldi ama sonuçta bunalmış kızdan diye düşündüm takmadım o dönem çünkü bende bunalmıştım evliliğimden
Neyse ona göre bakarsın
Güzel bir soruydu evet
Olmuyor ailesi takınrılı değilse
Her buluşmada ilişki mi oluyor ciddi anlamda, onu arzuluyosun sanırım biraz da olsa hı
Beraber mi olduk dedin yoksa tanışma mı oldu?
Anlayamadım
Terbiyesiz şekilde sormanın anlamı ne?
Terbiyesizlik nerede?
Boşanma aşamasında yakınlastik iliski olmadi. Zaten esimle evleri ayirmistik bitmisti evlilik çoktan
Kimse bilmiyor bu durumu zaten
Belki bitirmedi.
Kız yakaladı benimle olduğumu zaten benle olduğu dönem ayrılmış
Evet büyük sorun
Sorun olsa neden benimle olmak istesin
Seninle olması sorun olmadığı anlamına gelmiyor
Sorun olsa benimle olmaz ama
Ben de evlenmem
Sebep
Evliyken başka biri ile birlikte olan biriyle neden evleneyim ki
Evli değildim. Evliyken arkadaşımdı boşanınca sevgili olduk.
İlk paylaşım yaptığınız yazıdan öyle anlaşılıyor ama. Boşandıktan sonra iki kişi de normal bekar gibidir. Herhangi bir sorun yok.
Boşanma aşamasıda boşanma gibi oluyor resmiyete dönmedi diye boşanmamış saymamak lazım evler vs ayrılıyor yani
Kullanılanlar kervanına hoş geldiniz girişler soldan hangimiz düşmedik bu batağa
İki senedir mi kullanıyor
çocuk yoksa evlenir varsa işler sıkıntı
Yok
o zaman amacını 1 sene içinde anlarsın. 2 senede iş ciddiye binmemiş. cinsellik için takılıyor olabilir
İki sene oldu evet öyle gibi duruyor
O dert etmezse sen neden dert ediyorsun
Bir şansını dene. Sorun olmaz bence
Olabilir
Olabilir
Toplumun bakış açısı maalesef
Tc de bu bir sorun
Sorun olmaz
sanmam sadece bırlıkte olmakıcın konusuyodur
Uzun ilişkisini neden bitirsin benim için gerçi kız aldattın diye üzerimize çöktü ama sonuç olarak beni seçti
Hayır yatar kalkar ayrılır
İki senedir mi ortak YouTube kanalimiz vs var ortaklasa bir cok şey yapıyoruz
Ne olursa olsun seni cinsellik olarak görüyor sadece sorun da 2 sene olması zaten niyeti olan adam 1 sene içinde sonuca baglar
İyide yeni bosanmisim sonucta
Valla bilemiyorum kanka 1 sene yeni boşanmışsın öyle geçti 2. Sene peki 2 sene 3 ay diyorsun 3. Seneye doğru gidiyor valla böyle bi arkadaşım vardı 26 yaşından 36 yaşına kadar sevgili kaldılar adamın ailesi istemedi adamın da gönlü yoktu ya bence neyse arkadaşım evlenip boşanmıştı tek fark onun çocuğu vardı adam hiç evlenmemişti 10 sene sevgili kalıp ayrıldılar düşün
Sonra adama annesi hiç evlenmemiş bi kız buldu başkası ile evlendi
Yok artık o kadar sene takılmak mantıklı mı bunun kardeşi vs var evli o kadar sene bekletmezler
Kaç yaşında sevgilin sen kaç yaşındasın
28-31
O zaman evlenmez yasınız da büyük neyi bekliyor yani
Bilmiyorum illa ki açığa çıkacak ilişki
Cinsel yaşamınıza bağlı
Cinsellik var
Senin çocuk var mı
Yok
Yani kişiden kişiye değişir, ailesi böyle şeylere karşı değilse seninle evlenir, karşıysa Allah yardımcın olsun
Zannetmem kuzenleride hep ikinci evliliğini yapmış
Kuzenleri erkek mi kadın mı, karşı taraflarında mı ikinci evlilikleri
Kuzenleri kadın karşı taraftakiler de bekarmış daha öncesinde
Ya işin aslı aranızda ten uyumu varsa seni asla bırakmaz, direk seninle evlenmeli zaten arkadaşı varmış ondan direk ayrılmış daha ne olsun
fb ilişkisine dönüşmüş
Seni kullanıyor
Bişey olmaz beraber derken o iş mi
Zor be
Sebep
Sen dulsun sonuçta adam evlenmemiş
O zaman neden benimle olsun
Skip intikamını alacaj
İki senedir mi
Evet
Eğlenir
Senelerdir eğlenecek hali yok herkes biliyor
Bence hayır senle takılabilir sadece
İyide seneler geçti
Tamam adam düzenli olarak yatıyor olabilir güvenme yani ciddi düşünen zaten teklif eder evlenmek istediği söyler.
Erkekler bunu hemen yapar mı? Ciddi düşünse ne kadar süre içinde bunu belli eder
Ciddi düşünen söyler baştan afedersin seninle yatmaz anlıyor musun
Bu devirde yatmayan erkek mi var Allah aşkına
Ben yatmıyorum bakirim mesela evlenince yapcam
Evlenip boşanmışım ya hani?
Olabilir, evlenmeden yapmam ben diyorum
Hayir
evlenmez
Neden
Niye evlensin ki saçmalık evlilik Şu an istediğini de almış evlenip başına belami alacak
Önceki sevgilisini neden terketsin benim icin l Zaman
terk edesi varmış terk etmiş kendine yorma :D
Ben olmasam terketmezdi emin ol.
Ee o zaman niye soruyorsun evlenir mi diye
Merak
Kendisine sor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?