Sevgilimi seviyorum ama ailesi bir garip, evlendikten sonra sorun olur mu?

5 yıldır beraberiz seneye evlenmeyi düşünüyoruz nasip olursa. Kendisi iyi merhametli bir insan seviyorum. Ama işin içine ailesi girince daralma geliyor bana cahil insanlar lafçı sözcü 2 elti 2 görünce kaynana var birde. Eltilerden biri beraber oturuyor biz evlenince o ayrı oturmanın hayalini kuruyor ama böyle bir şey olmayacak çünkü ben beraber yaşamak istemiyorum erkek arkadaşım da istemiyor. Muhtemelen kıskançlık yapabilir eltim olacak şahıs ama benim problemim değil. Biz daha evlenmeden arkamdan ondan sana karı olmaz gibi şeyler söylemişler. Bunları da bana aktaran kişi büyük eltim kendisi papaz olmuş çünkü onlarla benide doldurmaya çalıştı bende hiç ağzına laf vermedim. Güvenmiyorum çünkü (iki yüzlü benden yüz bulamayınca tekrar samimi oldu bana garip davranmaya başladı laf getirip götürdüğünü düşünüyorum) görümce olacak şahıs da kendi kendine küstü erkek arkadaşımla iyiyken arayıp soruyormuşum değilken aramıyormuşum demek ki o samimiyeti alamadım. Evimiz ayrı olacak ama bunlarla da uğraşmak istemiyorum ne yapabilirim?
Sevgilimi seviyorum ama ailesi bir garip, evlendikten sonra sorun olur mu?