Bir iki kez birlikte olur ayrılır sandim. Is farklı boyuta gidiyor. Adam bana başkasıyla olursan seni silerim dedi. Giydigime gezdigime ve gorustugum arkadaslarima karışıyor. Bikac gündür evi bırakıp bana geliyor. Bunu da söylüyor bak senin icin yalan söylüyorum fedakarlık yapıyorum diyor. Basta konustuk herseyi o bosanmayacak eşinden. Bende boşanmış bir kadınım başkasıyla evlensem bise demeyecek ti. Simdi boyle karışıyor. Ve bana kendini kaptırdığı ni söylüyor. Sonumuz yok diye konuştuk en son. Ama bana kendini kaptırdı. Zaman zMan evde de tartışma yaşıyor. Napacagim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı. selam.. çok pardon ( Sonumuz yok diye konuştuk en son.) sonunun nasıl bir durumla biteceğini bizim kadar sende bildiğin halde neden seni kulanmasına izin veriyor ve hala bu kişiyle görüşmeye devam ediyorsun. olay ları bu duruma getiren sensin ve ilerde çok büyük pişmanlık lar içinde yanlız kaldığında sakın üzülme derim . pardon ne bekliyorsun yarın bi gün eşinden ayrılır seninle mi olur sanıyorsun. yaptığın çok büyük bir hata ve sen bu olayda zarar görürsün evli biriyle ne kadar mutlu ola bilirsin seni hep ikinci pilan olarak elinin altında tutmaya çalışıyor anlamıyormusun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Sınırları çizememek kötü olmuş
sdam nedense iyide psikopata bağlamış gibi görünüyor
işi hurdan döndürmen lazım
ya bir şekilde zamanla bitiricen ya da durumu hafifleticen karar senin ama böyle gitmeyeceği kesin gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılNolur en fazla
Soran+1 yılAz once cok kötü kavga ettik takıntılı bu adam
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bu işin sonunu hiç düşünmedin mi evinde karısından bikmis bir adam senden vazgeçer mi? Siz psikopat mısınız neyin kafasını yaşıyorsunuz evli bir adamla ne işiniz var hiç utanmanız yok mu?
00 Yorumla
+1 yılAklını s.. Senin bosandın madem kendin gibi birini bul hayattan ders almıs olur hemde biraz daha hayata olumlu bakarsınız böyle kenara it çek SK durumu mendil gibi kullandırın kendinizi
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Ayy canım ya... Şimdi bir dur, nefes al ve bencillikleri bir kenara bırak. Adamın evli olması başlı başına problemken üstüne seni kontrol etmeye çalışması fazlasıyla toksik 🚫. Sen özgür ve kendi kararlarını verebilen bir insansın. Kendine olan saygını kaybetmemelisin. Ne bu “kedini kaptırdı” muhabbetleri ya? ❤️:
Eğer biri seni gerçekten seviyorsa, yana dönüş yapar ve tam anlamıyla yanında durur. Bu tür ilişkiler genelde yıkıcı olur ve uzun vadeli mutluluk getirmez. Üzülmemek veya üzülmemek için bence araya mesafe koymanın vakti gelmiş. Kendine değer ver ve sağlıklı bir ilişki yapısına adım at! 🚀
Başka duygusal yaralar almadan bu ilişkiden çıkmak senin için en iyisi olabilir. Umarım en doğru kararı alırsın 🌸.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSanki sağlıklı bir ilişki kurmuş gibi işin sağlıklı gitmesini bekliyorsun. Herkesin kendi hayatı tabi.
Tekrar tekrar konuş ve ikna et. İlişkiden ne beklediğini bu olmazssa kendi yolumuza döneriz de.14 Yorumla
Soran+1 yılİlk cümlede çok hak verdim
- +1 yıl
Senin hayatın senin kararın. Lakin insan kendine saygısını yitirince büyük bir öz güven sorunu yaşıyor.
Soran+1 yılZaten eksikliği var haklsn
- +1 yıl
Bence kısa sürede çözebilirsin.
Bu evlilerde ikinci karı muamelesine bayılıyor galiba. Sorun sende evli adamla ne diye konuşuyorsun
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendinize ikinci kadın olmayı neden layık görüyorsunuz bu seni asla mutlu etmez. Adamın tek derdi monotonlaşmış alışkanlıklarının dışına çıkıp yeni heycanlar yaşamak. Sana bağlandığı falan yok bu tarz erkekler aşık olmuş ayağı yapar sahip çıkıyor gibi davranır ki ona göre muamele görsün😉 saf olmayın doyunca arkasını dönüp gidecek. Ha şu da var başına belada olabilir bazıları da metresime kimse yanaşamaz ilkelligine sahip olup o kadını kafese almaya çalışıyor
23 Yorumla- +1 yıl
Bravo;)
Soran+1 yılBeni kafeslemwye calisiyor
- +1 yıl
Kafeslemiş
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz. Sen yuva yikiyorsun istemediğin halde. Adamın akilsizligi yüzünden. Sen böyle olmasını istemiyorsan kesin olması sureti ile bitirmelisin.
21 Yorumla- +1 yıl
Partnerin evli veya bekar karsindakini iyi secmelisin saf saf insanlara bulasmamalisin
+1 yılYanlıştan dönmelisin. Günah, başına gelmesini istemeyeceğin bir şeyi başka bir kadına yaşatmamalısın.
10 Yorumlabu kadınlar neden bu kadar saf? seni elinden kaçırmamak için yapıyor işte anladın mı bedava mala çakıyor
013 Yorumla
Soran+1 yılHadi diyelim oyle
Soran+1 yılO zaman neden beni dün sadece yemege goturdu
Soran+1 yılÇok güldüm ama evini bırakıp 2 fundur benle vakit geçiriyoruz
Soran+1 yıl3 ay oldu kaptırdım diyor
Soran+1 yıl2 sydir var.
Soran+1 yılArkadaşlığımız da güzel ama
Soran+1 yılDertlesiyor benimle
Adam sana yardımcı olmuş zaten, başkası olursa seni silerim demiş, başkasını bul kurtul daha ne işte...
00 Yorumla
+1 yılNe bekliyorsun seni hayatının aşkı gibi davranmasını mı? Adam evli daha ne kadar kendini düşünebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonra dışarda merhaba diyen erkeğe abazan, sapık, kendini bilmez muamelesi yapıyorsunuz, evli adam sevgili yapmış kendine hatta sevgiliyi aşmış kapatma yapmış🤣 Gerçekten enteresan varlıklarsınız...
00 YorumlaNe konuda tartışma çıkıyor? Ayrıca sen halinden memnun musun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılEvli insanlardan uzak duracaksın. Bedelini ödüyorsun
00 Yorumla
+1 yılYapacağın şey evlenmek ya da sevgilin var gibi davranmak. O zaman 3 4 kavga eder sonra bırakır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak silsin ya senin önceki amacın takılmak mı aşk yaşamak mıydı peki
02 Yorumla
Soran+1 yılTakilmakti
Cevap sahibi+1 yılDaddy tarzına bakış açın ne?
+1 yıl2. Karısısın çünkü kendini onun hayatında düşünme bile aptal gibi evlilere sarmayın bekar o kadar insan var umarım ilerde evlenirsen aynı şeyleri yaşarsjn
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence uzak dur lütfen aklını kullan
20 Yorumla
+1 yılya yola devamda kendi karısı ile takılıyor sen niye takılmıcan başikası ile
04 Yorumla
Soran+1 yılYani
- +1 yıl
ve bunalr hep boşancaz derler hiç boşanmazlar ve zorla evlendirlmiş olurlar
Soran+1 yılBosancam demedi
- +1 yıl
yok genel dedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun neden dikkat etmedin bu duruma
311 Yorumla- +1 yıl
Dikkat etse ne değişecek
Cevap sahibi+1 yıl@İnatçıbirkoç sen neden her yoruma yazıp duruyorsun sulanıyorsun millete
- +1 yıl
Canım sıkılıyor olamaz mı :)
Cevap sahibi+1 yıl@İnatçıbirkoç canın sıkılıyor diye de her yoruma yazamassın tamam mı her yoruma sapıklar gibi aynı
- +1 yıl
Ahahah sapık değilim bro sıkılıyorum
Cevap sahibi+1 yıl@İnatçıbirkoç yazma o zaman her yorumun altına
- +1 yıl
Seni neden ilgilendirsin ki bu durum
Cevap sahibi+1 yıl@İnatçıbirkoç yorumlarımın altına yazıp duruyorsun rahatsız oluyorum
- +1 yıl
Sus :)
Cevap sahibi+1 yıl@İnatçıbirkoç sende
- +1 yıl
Offf uyuz
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılBaşına belayı almışsın hayırlı olsun
13 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladin
- +1 yıl
Yazdıklarına baksana
Soran+1 yılSonumuz yok diyor ama kapıldın mi diyorum evet diyor
Mümkün olan en kısa sürede ayrılmalısın
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılNereye gider
Soran+1 yılKaprirdimbdedi
Soran+1 yılKapıldın mi bana dedim evet drdi
Soran+1 yılKatıldığı için kisitlamiyormi
- Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılsen yeni fb bulman lazım bu olayı aabartmış
01 Yorumla
Soran+1 yılNapmis
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKaptırşmış kendini kdkdkd
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle dedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılUatakta iyisiniz ve yyeni olmanin verdigi heycandan.. sen tersini yap ayrilir.. ayril karindan kiskaniyom dee
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAcaba sana gerçekten bağlandı mı yoksa seni bu şekilde mı elinde tutmaya çalışıyor? Bu muameleyi istemiyorsan karından bosan de
00 Yorumla
+1 yılUlan her yer eskort dolmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ayrıca para almıyorum
- +1 yıl
Hadi ya para almıyormuş bravo büyük başarı Sevgiymiş ar damarınız çatlamış resmen
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bırak onu ayrıl
Hayatını mahvedecek016 Yorumla
Soran+1 yılNapacak
Soran+1 yılHaklsn
Soran+1 yılBana dün dediki bizim is yerinde biri var bana hayatında biri var sanki falan demişti. Bizim oturduğumuz cafeye ertesi gün oturdu.
Soran+1 yılBirakamdi beni ama yakalnirsak bırakırım dedi
Soran+1 yılHoslaniyorum
Soran+1 yılHaklsn ufaktan yol vereceğim sabah tattistik
Soran+1 yılYorgunmjs beyefendi
Soran+1 yılBise istemedim sadece konusuyorudk
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılsikinti yok bak keyfine bebegim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yrragi yemissin bu isin sonu cok kotu bitecek
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl biter
Biz bir tane bulamadık millet double karı buluyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. boş beleş işler ya
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılcocuklari var mi
02 Yorumla
Soran+1 yılVar
Cevap sahibi+1 yılo cocuklarin duzeni bozulursaki esi ogrenirse bozulur, o zamano cocuklarin gunahini odeyemezsin. ama gervi zina yapiyorsun g7naha cok da takildigini sanmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılSayende bir yuva yıkılmış oldu 👏👏👏
018 Yorumla
Soran+1 yılAma yikmadim ki
Cevap sahibi+1 yılAz kaldı. Bir iki postaya yuva muva kalmaz. Düşer senin peşine benimle evlen diye
Soran+1 yılYok ya sanmam neden öyle dedin
Cevap sahibi+1 yılBununki tutkudan öte bir şey. Aranızda farklı bir çekim var ve sanırım aşk bu
Soran+1 yılSevgi olduğunu dusunuyorz
Cevap sahibi+1 yılSevgi bu kadar fedakarlık yaptırmaz bu kadar risk aldirmaz
Soran+1 yılAşık mı diyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvet aşık. Böyle tipler hayatına hep müdahale ederler. Huzur vermezler. Bence bir an önce zekice bir taktikle kurtul
Soran+1 yılAslında ayrılmaya çalıştık olmadi mesela benimle disarda dolaşırken önceden elimi tutup sarılmadı ama smdi sariliyor
Cevap sahibi+1 yılNormal ayrılma olmaz. Sen bir şekilde kendini soğut ondan.
Soran+1 yılNapar peki. Bi ara evlenemezsin demisti smdi iyi biri olursa çocuk sahibi olmak istiyorsun dedi
Cevap sahibi+1 yılHuzursuz eder hayatının her anına mudahele eder tehdit eder... bilemem. Sen iyisi mi bu adamı ufak ufak soğut kendinden.
Soran+1 yılBilemedim ama cidden çok kiskanc
Cevap sahibi+1 yılKurtul ondan acill
Soran+1 yılKapıldım diyor nasil olcak
Cevap sahibi+1 yılSogutacaksin kendini. İgrendigi şeyleri yap
Soran+1 yılMesela ona erkek gbi davranmaktan hoslanmiyor
Cevap sahibi+1 yılSen daha iyi tanırsın. Neyi sevmiyorsa öyle davran. O bir defa mi yapmak istiyor sen 4-5 iste
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2. kadın olmak sana ne hissettiriyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılFarklı
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkinci karısı olmuşsun
06 Yorumla
Soran+1 yılNasil
Cevap sahibi+1 yılSeni de karısı gibi görüyor işte , erkekler sever iki kadin
Soran+1 yılKaptırdım diyor
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur , ikiniz de onun olun istiyor
Soran+1 yılNasıl ayrilcam
Cevap sahibi+1 yılNeden ayrılmak istiyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerden bulursunuz böyle herifleri
00 Yorumla
+1 yılHemen ayrıl tüm bağlarını kopar. Met. slik yapma.
10 YorumlaŞöyle kaşarı bize denk gelmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılmetres oldun yani
00 Yorumla
+1 yılEngelle geç
00 YorumlaOnu aldat
00 Yorumla
+1 yılBulmuş skecek damı birskir mi
00 YorumlaAyril
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapmak istiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılAdamın tavrını merak ediyorum
- +1 yıl
Bitir bu aranızdaki her neyse ilişkiyi
Soran+1 yılNeden öyle dedin kapıldım dediği icnmi
- +1 yıl
Balık baştan kokar mantıklı bir yanı yok ki
+1 yılYol ver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirek ayrıl
00 Yorumlaİstemiyorum de