Eski sevgilim benim duygularımla oynadı kullandı kötü sözler söyledi iftira attı öptü kokladi bıraktı vs vs. Ben de çok beddua etmiştim canım yandığı için. Bana beddualarimin tuttuğunu söylemişti isim olmadı kızla ayrıldım arkadaşlarımla küstüm falan diye. Şimdi de ben kötüyüm yani ondan ayrıldıktan sonra da kötüydum çabuk unutamıyorum. Geçen sene konuştuğum arkadaşlsrimla konuşmuyorum etrafımda kimse kalmadı Hala onu düşünüyorum. Beni birilerine şikayet etmişti iftira atmıştı ben de annesine şikayet etmiştim onun ne olduğunu anlatmıştım. Dün bir arkadaşımla konustturdum oğlanı. Kıza onun hakkında konuşacağım bir şey yok beni deli etti bilmediğin şeyler var bana kötü şeyler yaptı falan yazdı. Ama onun bana yaşattığı daha da ayırdı sevmedi sevmediği halde kullandı. Çok canım yandı gece gündüz ağlama krizlerine girdim. Hala da öyle. Acaba karşılıklı mi beddulari çekiyoruz. şu an sevgilisi yok sanırım işi de yok
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senin beddualar tutmuş ama onun bedduası falan olamaz, tutacak biseyi de yok. Senin yaşadığın şey uzuntulerinden dolayı bir çok şeyinin alt üst olması. Moralini ve güvenini tekrar saglarsan her şey düzelir senin için. İllaki o şart degil
O da bana etti yaşattığını yaşa falan filan diye hatta ömrünce unutma beni diye. O ayrıldığı halde. Lakin ben çok çabuk bağlanan ve hemen unutamayan birisiyim onu da çok sevdim nerdeyse hala gelse evet diyeceğim ama dün arkadaşıma bilmediğin şeyler var o yaptı bir sürü şey gibisinden yazmış hala pişmanlığı yok geçen sene aramıştı özür diledi helallik istedi ama en son 3 ay önce bana iftira attı çevreme adımı yaydı ve şikayet etti. Şimdi ise hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor bilemem tabi acı çekiyor mudur
Sen ne beddua etsen bence tutar, onun beddua etmeye hakkı yok. etse. de bence. kabul olunacak hakkı yok
Bilmiyorum ki hala bana karşı sert olduğunu gördüm dün attığı mesajlardan ama o beni eski sevgilisi için kullandı eski sevgilisi de onun kuzeniydi. Kızın ailesine dahi iftiralar attı kıza da. Bana sürekli kızı anlattı sevgiliyken resmen beni değersizlestirdi. Ben annesini çok aradım yazdım iyi de kötü de ama sevdiğim için onla mutlu olduğum için düştüm. Daha sonra bu beni abime şikayet etti ben de dayanamadim eski sevgilisine yazdım seni hala seviyor ama senin ve ailen hakkında kötü şeyler düşünüyor gibisinden. Tabi bunun öncesinde farklı şekillerde kızla muhatap oldum oğlan yüzünden
Birde abime ben kuzenimle nisanlanacaktim beni nişanlımdan ayırdı diye şikayet etmişti. Ben de kıza yazdım ben ayirmisim sizi öyle diyor etrafta diye. Tabi öyle bişey yok. Sırf bunları yaptım diye kötü duruma düşürdü beni ama ben sadece sevdim evlenmek istedim masumca
Ben seni gayet iyi anlıyorum. Haklisin sonuna kadar.
Ben konuyu değiştirip farklı güzel bri şey söylemek istiyorum. Olan olmuş biten bitmiş, gerisi Allah'a havale edilmiş.
Eğer tertemiz bir sevgi özlemin varsa ben seni ciddi anlamda tanımak istiyorum. Bu kadar sevgiyi anlamlı bilen bir insanı ben değerli görmek isterim
Takib gönderebilirsin
Abdest al iki rekat namaz kıl
Ondan mı oluyor bunlar
Allah bilir belki de bu senin seçimin boşuna beddua etmeyin demiollar eden bukur
Ama canım yanıyor. Belki benimde hatalarım oldu bu ilişkide ama ben sadece sevdim çok sevdim işi gücü olmadığı halde sevdim zaten sıkıntılı bir ailem vardı o yüzden İlk kez sevgiyo birinde bulmuştum çok mutluydum meğer sevilmediğimi ve kullanildigimi anladım öğrendim. Beddua ise canım yandığı için ediyorum sinir krizleri geçirdiğim için
Allah'a havale et boş ver olmuyorsa zorlamamali Allah bildiği gibi yapsın
Allahım intikamimi al diyorum ama ben o sevgiyi gördüm tattım ya gitmiyor benden ne yapsam unutamıyorum bana başta çok farklı davrandı sevildiğimi hissettim ilk kex
Sohbet edelim mi