İkizler burcu laneti mi?

Merhaba arkadaslar sanirim hayatinizda karsilasabileceginiz en kararsiz insanlardan birinin sorusunu okuyorsunuz simdiden tesekkurler.11. Sinaftayken arkadaslarimin beynimi yikamasiyla bir çocukla cikmaya basladim hoslanmistim ama 1 ay sonra baktim çocuktan uzaklasmak istiyorum sanki beni arkadaslarimdan uzaklastiriyor gibi hissediyordum ve ark. Cok deger veren bir insanim sanirim bu yuzden sogudum ve ayrildim ondan ama seneye yani 12. Sinifta yine ark. Iste onun gibi sini bulamazsin bence niye biraktin çok uzuldu gibi seylere maruz kalip tekrardan cikmak istedim baristik yine ilk ay sorunsuz du sonra ayni seyler olmaya basladi ve Ayrildik yapaamadim onun yaninda olmak görmek istemedim birden hep kafam daki mukemmel oglana benzetmeye çalistim hata yaptim ve ayrildim. tabi çok olay oldu bende o da beni çok kirdi sonradan. Merak ediyorum acaba okul ortamindan dolayimi sogudum şu an uni deyim arada stalkliyorum tabiki (girls items) bakiyorum hos geliyor diyorum şu an birlikte olsak nasil olurdu acaba. Aklima bazen geliyor. He bide arkamdan beddua etmis baya bence lanetlendim cunku beni begeneni ben benim begendim beni begenmez durumundayim aslinda artik ask istiyorum ama kimseyi buna uygun gormuyorum. Siz ne diyosunuz. Bu lanetle sessizce köse me mi cekileyim. Cok konustum pardon ✋. Sevgilerimle. . ☺
İkizler burcu laneti mi?