İkizimle evlatlık olduğumuzu öğrendik?

Selam ikizimle beraber New yorkda üniversite kazandık ve bunun şerefine ailecek yemeğe gittik. Babam yemeğin tam ortasında siz gitmeden bir şey söyliyeceğim ama üzülmek yok filan dedi. Biz de tamam dedik. Bize aynen şunu dedi. Kızlarım siz evlatlıksınız sizi 5 aylıkken bakım evinden aldık ve en iyi şekilde yetiştirdik Sizi anaokulundan beri hiçbir zaman ne eğitim ne de sevgi olarak asla ayırmadım siz benim canımsınız. Bunu bilmeniz gerektiğini daha doğrusu öğrenmeniz gerektiğinin kararına vardık bu yüzden söylüyorum dedi. Biz inanamadık. Hala da inanamıyoruz. 3 eylülde new yorkta ikizimle yeni bir hayata başlıyoruz. Bunu da öğrenmem beni çok garip hissetirdi. Babam iş adamı olduğu için çok fazla vakit ayıramazdı bize genelde yatılı bakıcılarımız ve annem baktı. Babam hep toplantıya filan giderdi zamanı çok olmadı. Ama çok iyi ilgilenirdi eğitimden tut aklınıza gelebilecek her şeye. Son olarak da eğer ben sizi sahiplenmeseydim böyle bir hayatın ucundan bile geçemezdiniz çok zor bir hayat sizi beklerdi bu yüzden bana da teşekkür etmelisiniz dedi. Gerçek annemi çok merak ediyorum nasıl bir pislik olduğunu neden bırakıp gittiğini merak ediyorum. Ama benim gerçek annem kalbimdeki annem ve babam tabiki şu anki ailem iyi ki varlar ama çok tuhaf hissediyorum. Annem ve babam çocukları olmadığı için bizi sahiplenmiş

İkizimle evlatlık olduğumuzu öğrendik?