Tesetturlu degilim ama biraz muhafazakar ailede büyüdüm. Bunun etkisi mi yoksa benim tercihim mi bilmiyorum ama oyle sevgilim falan olmadi. Yani evlenecegim adami kendim bulamadım. Evlilik dusuncemde pek olmadı.
Hep o ana ve geleceğe baktim o da bir kiz olarak okumaliyim, meslek sahibi olmalıyım diyerek cokta etrafima bakmadım, belki vardi benden hoslanan ama gormedim.
Hâlâ var mı boyle seyler diyebilirsiniz ama görücü usululuk var ve falancanin ogluyla görüştüğüm kisiler oluyor.
Birine ısındım, kibar nazik biri ama insanlar seffaf degil, durust degil. Ben bu adamla evlensem icinden canavar cikip cikmayacagini bilmiyorum. Gerci sevgili yapip taniyinca da belli olmuyor.
Teyzem 3 sene sevgili oldugu adamla evlendi 1 sene sonra boşandı, hic tanidigim gibi değilmiş diyerek. Yani belli olmuyor.
burada gönlü ferah tutup, hayirlisi ne ise o olsun mu demek iyi yoksa ben bu adamlarin gercek yuzlerini nasil anlayabilirim?
Nasil iyi bir eş, nasil iyi bir baba olabilecegini hangi durumlardan anlayabilirim? Herkes tanışırken iyi, kibar, hosgorulu, ayni evde yaşanmadigi surece de anlasilmiyor.
Mesela neler sormam lazim ki dogru cevaplar alayim? Hangi davranislarina dikkat etmeliyim yardimci olursaniz sevinirim.
Bir genc kizin kotu bir evlilik yapmasina engel olmus olursunuz ve bircok arkadaşımıza da bu sorum ve gelen cevaplar yardimci olmus olur belki. Simdiden tesekkur ederim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer