Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaması gerekir.. Çünkü, arkadaşı kocasından iyiyse: bu ileride aşka ve aldatmaya dönüşebilir. Evlilik öncesi sekse karşı değilim. Ama evli ve bakire bayanla, seks yapılmasına karşıyım. Her şeyin bir usulü var.. Seksin üsulü, yolun yolcusu olan bayanla yapılmasıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sonuç olarak ateş ve barut yan yana durmaz tamam arkadaş olabilirsin ama yanlız kalıp bir ortamın müsait olduğu yerde birde alkol girerse o ortama orta da ne arkadaşlık kalır ne kankalik yaşadık gördük bunları o yüzden yok arkadaş olur yok kanka olur geçin bu yediğim ayakları bir erkek bir kadınla arkadaş kalamaz kalırım diyenler şimdiye kadar teke tek bir yerde kalmamıştır veya kız çok çirkin erkek çok yakışıklı ya da erkek çok çirkin kız çok güzeldir 😅
00 Yorumla
+1 yılTabi ki neden olmasın.
Evlenince kişilerin sadece tek hayatı kendileri oluyormus gibi nasıl bir zihniyet.
Tabi evli erkeğinden bayan arkadaşı olabiliyor.
Konuşmaları ve geçirecekleri zamanlara dikkat etmek durumundalar ama bu da ayrı bir parantez.10 Yorumla
+1 yılBenim bir eşim olsaydı ben izin vermezdim ama zaten bu zamanın kadınlarına güvenmediğimden başım ağrımasın diye evlenmeyeceğim için hiç bir zaman derdim olmayacak.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
+1 yılEvli bir kadın bekar bir erkekle tek bir şeyden dolayı arkadaş olur onda da hayır gelmez zaten.
30 Yorumla
+1 yılSelam gadası 🙃
Sığ görüşlü olmamak gerekiyor. İnsan nerde duracağını bildikten sonra arkadaşlıkları sorun olmaz ki.
10 Yorumla
u +1 yılOlur tabi ki neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden öncede yakın arkadaslarsa senelerdir zaten aralarında birsey olmamışsa evlendikten sonrada mesafeyi koruyarak arkadaşlığa devam edilebilir. 8 10 yıllık köklü arkadaşlıklardan bahsediyorum. Flört edip edip sonra bu benim arkadaşım diye rehbere kayıt edilenlerden değil
50 Yorumla
+1 yılOlabilir. Yani şu an evli olmadığım için bilemeyeceğim ama olabilir. Neticede dünyadaki tek erkek eşim değil. Bir de bunun karşı tarafın da eşi veya sevgilisi olduğu sorun edenleri var. Onlara hiç anlam veremiyorum. Başkasının sevgilisi/eşi sizin eşinizi ne yapsın diye düşünme sebebi.
10 Yorumla
+1 yılOlabilir. Bu konuda dikkat edilmesi gereken tek şey her zaman söylediğim gibi erkeğin gelişmişlik seviyesi. Nasıl bir bakış açısına sahip olduğu çok önemli
10 Yorumla
+1 yılBekar erkek arkadaşı gerçekten kardeşi ve yengesi gözüyle bakıyor ise sorun yok. Seviyeli selamlaşma ve hal hatır sormadan bir şey olmaz. Benimde evli kadin arkadaşlarım var. Haliyle eski samimiyet yok arada bir mesafe var çünkü kocası kıskanabilir, sorun çıkabilir vs.
O yüzden her zaman mesafe şart.10 Yorumla
+1 yılSınırlar bilindiği takdirde olabilir neden olmasın?
10 Yorumla
+1 yılHayır kesinlikle olamaz. Hatta evli iki cinsin de bekâr arkadaşı olamaz, olmamalı. Kişi ne kadar iyi niyetli olursa olsun sonuç olarak nasıl yaklaşılır bilemeyiz.
40 YorumlaGereksiz samimiyet samimiyetsizliktir. Sınırlar olduğu sürece abla veya yenge gözüyle bakarsa erkek için sorun olmaz, neticede namahrem. Kadının da abi veya kardeş gözüyle bakması lazım. Aşırıya kaçtı mı hoş şeyler olmuyor.
10 Yorumla
+1 yılEvli bir erkek bekar bir kızla arkadaş olabilir mi?
40 YorumlaOlamaz. Olmamalı. Bu devirde net bir şekilde kadin erkek arkadaşlığının her türlüsüne karşıyım ben.
20 Yorumla
+1 yılBöyle olur olur diye diye genelinin sonu aldatma ile bitiyor.
30 Yorumla
+1 yılEvli bir kadın ne evli bir erkekle ne de bekar bir erkekle arkadas olabilir bu erkek için de geçerli. Anca ikisinin ortak arkadaşları olur
10 Yorumla
+1 yılOlabilir benim var mesela, eşim her ne kadar onları sevmese de ben seviyorum 😄 e sadece arkadaşız nolcak ki
10 Yorumlaarkadaş veya sevgili olur elbette.
kocası duyduğunda ; yaşama şansı yüzde kaç azalır, orası ayrı bir muamma.
10 YorumlaŞimdi nasıl yakın ne kadar yakın samimiyet ne kadar nasıl davranıyor mesafesini haddini biliyor mu
Edis gibi davranıyorsa evli kadına olmaz o iş10 YorumlaOlmamalı bekâr bir erkek patlamaya hazır bir bomba gibidir.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir. arkadaş sonuçta bunda bir sorun göremiyorum.
10 Yorumla
+1 yılTabiki olabilir ne var bunda.
Erkekte arkadaş olabilir kadında. İçinde sahtekarlık olan her türlü yapar zaten.
10 Yorumla
+1 yılOlabilir tabi. Neden olmasın? Sosyal hayat içinde gayet olağan durumlar değil mi sonuçta?
10 YorumlaBir erkek ile bir kadının arkadaş olmalarını neden medeni durumları engellesin ki? Çok saçma geliyor bana. Tabiki arkadaş olabilirler.
40 Yorumla
+1 yıl
Olabilir tabiki. Evli olmayı eşlerin mağara insanı gibi birbirini dünyaya kapatıp aldatmasını engellemek gibi sanıyorlar. Yapacak insan her şart altında her şekilde yapar. Ahlaklı olmak bu kadar zor olmamalı.00 YorumlaOlur, neden olmasın ki?
Sevgili olmuyorlar, arkadaş oluyorlar sonuçta, gayet normal ve medeni bir şey.
Senelerdir bunu tartışıyorsak daha avcı - toplayacılık aşamasına bile gelememişiz demektir :))))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜçüncü kişi şeytan olacağı için bence olmamalı
63 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHelal olsun @beyazorkidem böyle düşünmeniz ne kadar güzel şu istekli çağda sizin gibi birisine rast gelmek büyük şans Allah şaşırtmasın 🤲🏻👍
Cevap sahibi+1 yılAzgını istekli olarak değiştiren değişik sayfa KS
- +1 yıl
🙏🏻🙏🏻
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlabilirler özel hayatı bu sonuçta kendisi karar verir.
20 Yorumla
+1 yılArkadaşım benzini koyduğum kabu ateşe yakinlastis her saniye birazdaha yakinlastir ateş ve benzin yan yana durursa sorun olmazsa kadınla erkek arkadaş olur
00 Yorumla
+1 yılKadın çalışıyorsa iş yerinde seviyeli konuşmak zorunda olduğu iş dışında görüşmediği iş arkadaşı olur. Diğer durumlar kıskançlık doğurur. Kısaca olmaz yazacaktım kendimi zorladım bu kadar esnedi 😜
00 YorumlaOlabilir tabiki her şey mümkün ama olduğu gibi kalmıyor maalesef. Erkek le kadin birbirine yakınlaşır sağlıklı olmaz pek. Mesela senin eşin bekar bir karşı cinsle arkadaşlik kursa tepkin ne olur
00 YorumlaOlamaz, tam tersi de olamaz..
10 Yorumla
+1 yılSen söyle resimdeki gibi iki ayrı cins arkadaş olsa ve evli olsalar sonunu düşünemiyorum çifte aldatma oluyor
10 YorumlaArkdaşlıklarının ne zaman başladığı ikisinin arasında ki arkadaşlığın düzeyi bunda belirleyici olur eğer gerçekten saf bir arkadaşlık varsa olabilir ama bir tarafın aklında en ufak bir soru işareti bile varsa olmaz
00 Yorumla
+1 yılEvli bir kadına, kadın arkadaşları , evli bir erkeğe de, erkek arkadaşları yeter.
21 Yorumla
+1 yılhayir tabii ki bu nasil soru ikisinin medeni durumu farkli ve etik değil olanın da kendine saygisi yoktur zaten
00 Yorumlaİş arkadaşı falan olur da. Öyle yemege gidelim bara gidelim diskoya gidelim pikniğe gidelim falan gibi cık olmaz
00 YorumlaBen olsam esimin bir bayanla arkadaş olmasına izin vermem zaten esim de benimle arladaş olan birini saygıyla karsılamaz
00 Yorumla
+1 yılOlamaz... boşu boşuna sinirlendirmeye gerek yok
10 Yorumla
+1 yılAradaki bağlantının nereden geldiğine bağlı. Daha önceden arkadaşsa vs gibi niye sorun olsun
10 YorumlaKadının kocası bu duruma bir şey demez se. Sorun yok arkadaş olunur
20 Yorumla
+1 yılOlabilir nihayetinde gün içinde de aiayqk ortamlarda böyle arkadaşlıklar zamanlar sürekli kuruluyor
00 YorumlaEvli kadın evli erkek ile iyi arkadaş oluyor tecrübelerle sabit 😜
00 YorumlaAyni yatakta yatmisligimiz bile var kalabilir neden olmasin. Tek yapman gereken kicini donmek.
00 YorumlaHayır olmamalı, bir mesafe olmak zorunda diye düşünüyorum. İş arkadaşı gibi.
00 Yorumla
+1 yılOlur niye olmasin dudağindanda öpebilir arkadaşça dimi
00 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın iki taraf da kendini bildikten sonra neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılAteşle barut, hiç bir zaman aynı ortamda arkadaşça kalamaz. Biri birini mutlaka raydan çıkarır
00 Yorumla
+1 yılOlabilir tabi. Kadın ile erkek sadece arkadaş olabilir.
00 YorumlaEşinde bulamadığı ilgi, sevgi, arkadaşlık vb.'yi insan dışarıda arar.
10 Yorumla
+1 yılBence olur neden olmasın fazla ileri gitmediği şekilde
00 Yorumla
+1 yılEvli bir kadınla bekar bir erkek sadece seks için beraber olur
00 Yorumla
+1 yıl@med0f ne diyosun knk bizden sadece arkadaş olur mu sence KSNZJSNZJSNJSNS😌🤝
02 Yorumla- +1 yıl
@med0f damam
+1 yılBu tür teklifler aldım ama yaşamayı sevdiğim için cevabım hayır olmuştur.
00 Yorumla
+1 yılOlur 5. Yıldayız canım kankam değerli kardeşim o benim
00 Yorumladiğerlerini bilmem benim eşim olacak kişi olamaz, aynı şekilde bende.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanmam bizim nahallede evli kadının çocukları erkek arkadasın dan çıktı
30 Yorumla
+1 yılArkadaş olabilir ama samimiyet kısmı her şeyi etkiler.
10 Yorumla
+1 yılHayır olamaz açık ve nett
Resim ne alaka bu arada00 YorumlaMesafeli ve ayarında olur
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki yanlıssss arkadas ayagına yaklasır sana bide kadın evliyse daha kotu yani seni bir ilişki seyi olarak gorur zaten
10 Yorumla
+1 yılEvet ne var ki bunda yobaz olmayın ya
71 Yorumla- +1 yıl
Olamazz
- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler