Yıllardır tartışılan ama bir türlü uzlaşmaya varılamayan bir konudur bir kadınla bir erkeğin sadece yakın arkadaş olup olamayacağı. Sizce evli bir erkek bekar bir kadınla arkadaş olabilir mi?#beyazorkidem😘
Evli bir erkek bekar bir kadınla arkadaş olabilir mi?
Görüşlere saygı duyuyorum ama kim neden olur ya da olmaz dediyse açıklarsa memnun olurum. Soru bana ait değil. Merak ettiğim için...
Naçizane fikrim; Evet, olabilirler. Diledikleri şeyi olabilirler. Bu kişilerin birbirlerinden beklentileriyle alakalı. Eğer ki bir erkek, evli olduğu eşi tarafından her şeyi veriliyorsa şayet. Bu sadece maddi şeyler demek değildir, manevi şeyleri de kapsar. Farzı misal, bir kadın düşünün, kocasının isteklerini tamamiyle yerine getirebiliyor nedir bunlar? Cinsel anlamda mutlu edebiliyor, onu saçma şeyler ile boğmuyor, anlayış gösteriyor zor anlarında yanında olduğunu hissettiriyor, başarı merdivenlerini eşi ile el ele çıkıyor. Bir erkek bu kadını neden aldatsın ki? Eğer ki gerçekten karakteri sağlam bir insan ise aldatmaz. Fakat bir kadın, cinselliği erkeği yönetmek için kullanıp ona hayır diyorsa, kişisel bakımını yapmıyorsa, erkeğine cilve yapmayıp höt höt kahvedeki Mahmut amca gibi oturuyorsa, adam işten geldiğinde o şunu aldı bu şunu sattı, sen bana hiç yapmadın, sen hep şöylesin kafa ütülüyor ise, ilişkilerinden kendilerinden çok dışarı ile alakalı konuşuyorsa adamı her zaman yalnız hissettiriyor ise o erkek kimse kusura bakmasın kaçar. Evet aldatmak ahlaksızca, ben aldatmanın hoş bir şey olduğunu savunmuyorum. Fakat hiç kimse memnun olduğu yerden gitmek istemez. Aksine kovsanız da gitmez. Fakat siz o adamı ya da kadını memnun edemezseniz gider. Hayat bir dengedir... Velhasıl kelam, kimse güzelliğine, gençliğine, parasına güvenmesin... Eğer ki bir erkek karakter sahibiyse ve karısı tarafından da memnun edilip akşamı edemeyip karısını arzulayacak bir izlenim bıraktıysa eşi. Kimse korkmasın. 1 değil 30 tane de kadının içine çırılçıplak koysanız size ihanet etmez...
Şöyle ki çok yakın erkek arkadaşım kardeşim dediğim insan vardı ve evlendi , arkadaşlığımız sürüyor , bu geçmişten gelen güven ile alakalı. Onun dışında şahsi fikrim devir kötü bir devir kimseye güven olmuyor , benden önce süregelen arkadaşlıkları var ise ve düzgün kişilerse arkadaşlıkları devam eder tabiki ama bunun dışında “iş arkadaşlıkları” dışında kabul edeceğim bir durum değil , nereden nasıl arkadaş olmuşlar gerek var mı? Herkesin fikrine saygı duyarım ama ben kabul etmem , düşünüldüğünde eşim de ondan sonra ordan burdan şurdan bulduğum erkek arkadaşlıkları kabul etmez gerek yok çünkü , dediğim gibi iş arkadaşlıkları ve geçmişten gelen arkadaşlıklar dışında
Eğer kültürlü ve medeni bir ortamda büyümüşlerse çokta güzel arkadaş olurlar. Medeni bir insan karşısındaki insanın sıfatının anlamını bilir. Kadın ve erkek insandır ve insanca konuşup görüşmlerinde bir bit yeni aramak, sadece her kapısının cinselliğe açıldığı baskıtırılmış sapkın akılların zikridir
Olabilir,özellikle yıllarca arkadaş kalıp evlilik sonrası görüşmeme kararı alan insanlara anlam veremiyorum. O kadar zaman birşeyler paylaşılmış iyi kötü. Ne yazık ki bazı özgüvensiz kadınların sığ düşünceleri ve yine bazı erkeklerin uçkur akıllı olması nedeniyle çok mümkün değil.
Ben pek tasvip etmiyorum. Evli bir kadın/erkeğin arkadaşı her şeyi eşi olması gerektiğine inanıyorum. Bir derdi varsa elin adamına ve elin erkeğine anlatmanın, bir şeyleri paylaşmanın ve dermanı ya da yaşanmış bir anının 3. kişilerle yakınlaşmanın anlamı ne? Bence gereksiz ve anlamsız.
Yeter ki onu istesinler her şey niyet ve gönül işi.. İllaki bir kadın ve bir erkek seks için bir araya gelmez öyle olsaydı dünyanın çivisi çıkardı... Ancak bu işin temeli aile terbiyesi ve ahlaklı olmakta..
Evli bir erkek ile bekar bir kadın arkadaş olabileceği gibi evli bir kadın ile bekar bir erkek te arkadaş olabilir hatta evli bir erkekle evli bir kadın da arkadaş olabilir tıpkı bekar bir kadın ile yine bekar bir erkek te arkadaş olabildiği gibi..
Olabilir ama sonradan olunca danla ve cemal gibi olması zor oluyo nedense birbirlerine yürümeye başlıyolar ya da tam tersi bir taraf diğerine yürümeye başlıyo ikiside aklı başında kişilerse olur ben olabileceğimi düşünüyorum çünlü şuana kadar sevgilisi olan (ila olmasıda gerekmez her erkeğe sevgili gözüyle bakmıyorum) birine sevgili olarak bakmadım
Kimseye güven olmuyor bu devirde ancak rahmetli babam annem dışında tüm kadınlara bacı ana gözüyle bakardı ben de onun gibi çevredeki pek çok kadına özellikle bekar olmayan ya da sevgilisi olanlara yanlış bir gözle bakmam öyle bişey varsa karşıda da uzaklaşırım ama erkeklerin çoğu böyle değil maalesef ha soruya gelince olmalı ne yalan söyleyin herkesle frekans tutmuyor frekans tutması önemli bence zor buluyorsun kafa dengi ve düzgün insan varsa ve zihniyet kişilik temizse olmalı ama herkese güvenilmezçok nadir olur yani
İnsan gerçek aşkı gerçek sevgiyi çok sonra bulabiliyor. O anda evli bekar hiç farketmez. Ben evliyim sevgilim de evli onu o kadar seviyorum anlatamam ölçüsü yok. Sonunda tam kavuşmak diliğiyle
Duruma bakmak gerekirse Olmalılar ama Güven varsa Akılları uçkurlarında değilse bir ihtimal olabilirler. Şu zamanda Kadınla konuşan Erkek, Erkekle konuşan Kadın hangi birinin aklı uçkurlarında değil ki Milyonda bir bar veya yok yani
Fark ettiniz mi bilmiyorum ama genelde erkekler olur, kadınlar olamaz demiş. Ortada bir kıskanan ve bir de kıskanılan var. O yüzden aşırı göreceli bir soru bu
evli bir erkek buna ihtiyaç duymamalı kendi karısında olmayıp da yakın arkadaşım dediği kadında olan ne olabilir ki, böyle biri arayışta veya boşluktadır bence
Bu kişilerin karakterine bağlı olarak değişir. Eşinin onayı var ise olabilir. Akdi takdirde kıskanan ama bunu izah edemeyen kadının hayatını zehir eden bir olguya dönüşür.
Tabiki olabilir, şimdi evlendiğim adama bana gelene kadar fanusta yaşasaydın banane kız arkadaşlarını erkek arkadaşlarını sil diyemem, anıları, dostlukları hiçe saymak ayıp. Hı art niyet vardır o zaten ne yapması gerektiğini kendi bilir ve yapar ben uyarmam bile.
Olanilir neden olmasın kalp kalptir. Ha olmalı mı asla olmamalı, eğer kalbe söz geçmiyorsa eşten boşanılmalı çünkü bu da bir ceşit aldatmadır ve kimse haketmez.
benim 25 yıllık bayan arkadaşım var.8-10 defa da aynı evde içip dertlestigimiz oldu. ikimiz de dostlugumuzu zedeyelecek her hangi bir şeye yeltenmedik.
Empati yapın Bı yaa kızla erkek arkadaş olamaz sonu hep cınsellıge gıderrrr sen evde mal gibi kocanı bekle o kızlarla orda burda ne genıs siniz sız yaa erkekler ıcınde gecerlı sen evde karını bekle o orda erkeklerle
Bu olur diyenler yarin öbürgün evli bir erkekle asla olmaaaam olur mu hiç oyle seeey diye ortaligi ayaga kaldirirlar. malesef ki hiç samimi gelmiyorsunuz... soruna cevap olarakda gayette guzel bir arkadaşlık dostluk olur...
Ne kadar arkadaş olmasına bağlı. Mesela böyle akşam yemekleri gibi mi? Yoksa sadece sıvı gıda tüketimi olarak , çay kahve rakı gibi mi 😃 ya da arabayla dışarıda gezmeler , storyler eşliğinde şarkılarla zaman geçirmek mi? 😃