Özet geçicem. Ailevi sorunlarla ayrılmak zorunda kaldik. Sonra cok fazla gitgel yaptı. Kararsizliklariyla cok yordu.
hayatındaki sorunları düzeltmesi icin benim onu beklememi istiyordu. Bu bana mantikli gelmedi ve uzlasamadik. Sonra engelledim görüldü atti diye. Engellememe şok oldu çünkü beklemiyordu. Araya aile uyelerini katarak barışmaya çalıştı tamam dedim ama oteki gun soğuk hallerine devam etti. yazmamaya başladı
Barismak icin araya insan katıp neden soguk davraniyor. Beni sadece evlenecegi uyumlu kız olarak görüp bekletmeye mi çalışıyor. Bu arada kendisi çok evlenme meraklısiydi. Yorumlarinizi bekliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O anlattığın kişiyle aynı sorunları yaşadım. Çocukluk travmalarım panik atak yapıyor, genel olarak iç daralması, mutsuzluk, memnuniyetsizlik var bende. Ve bunu kendi ilişkimede yansıtıyordum. Ne onunla olmak istiyordum ne de onsuz.. Sevgisiz büyüdüm bunun verdiği açlıkla ayrılmıyordum sevgilimden ama bir şeyler iyi gitmiyordu ondan ayrılamamamın sebebi ise sevgi değilde alışkanlıktı sonradan bunu fark ettik ve onu yıpratmadan ayrıldım. Sevgilinde şu an bu durumu yasıyor bence sana asık değil sadece yalnız kalmak istemiyor. Psikolojik sorunu var
Şöyle bir sorun var. Yalniz kalmak istiyor. Yani onu beklememi istiyor ve bu süreçte hic konusmak istemiyor. Sürekli konusan dipdibe olan insanlar değiliz. Hic konuşmuyoruz hatta. Evet psikolojik olarak anksiyetik birisi, karakteri oturmamis, karar vermekte zorlaniyor.
Benim sinirimi bozan sey araya aile üyelerini katip barismaya calismasi ama oteki gun yine soguk davranmasi konusmak istememesi. Kadin ona 1 sans daha vereyim diye ısrar etmişti. Onun ağladığını söyledi. Seni anlatirken gözleri doluyor dedi. Bunlari eminim ki o dedirttirdi. Peki niye oteki gun konusmak istemeyen hallerine geri döndü? Ben bu geçişe sinir oluyorum
Dediğin gibi karakteri oturmamıs kendisi bile ne yaptığının farkında değil bence ugrasmaktansa ayrılmanı tercih ederim. Evlendiniz hadi aynı davranıslarına devam ederse? Kaldırabilecek misin onu? Bence hayır. Eger asık değilsen hatta asıksan bile unutmaya calıs onu cocuk mu yahu hem aile uyelerini araya katıyor hemde soguk yapıyor. Çok çok sacma. Sinir olmakta cok haklısın
Ben zaten bitirme mesaji atip tekrar heryerden engelledim hatta numarami degistirdim. Ama hala kafami kurcalıyor. Bir de her an bir yerden çıkıp gelebilir huyunu biliyorum çünkü
Sana zarar verir mi
Yok hayır. Öyle belalı bir tip değil. Tam tersine cok çekingen kizlara karşı biraz korkak birisi
Böyle erkekler çok can sıkar. Baş ağrıtır. Senden ayrılma aşamasında değilmiş engellediğinde. Şu an dusunuyor sanirim ve yeri geldiginde de ayrılır herhalde. Kararsız erkekler cok sinir bozucu
Ben tamamen bitirme mesajini atip yine engelledim zaten. Sadece napmaya çalıştığını anlamaya çalışıyorum
Oyalıyor sanırım
Dıııt. Yanlış cevap
@Kafkas001 git be nghhhh
Sonucta oyalıyor
Hayır. İşin özü bu değil.
@Kafkas001 Evet işin özü bu degil. Ama kararsız. Duşunucek ve eninde sonunda bir karara varıcak bu surecte de kızın ayrılmasını istemiyor. Ayrılsa da kendisi ayrılıcak
Karar veremiyor çünkü iç savaşı var. Eninde sonunda bir karara varmış gibi görünecek sadece. Evet istemiyor ayrılık. Kendisi sanmıyorum ayrılsin.
@Kafkas001 E oyalicak o zaman. Karara varmış gibi gözükücek ve ayrılmamak icin oyalayacak.
Bir anlamda öyle. Tâbi bu onun iyi niyetli olup olmamasına da bağlı
@Kafkas001 İnş iyi niyetlidir
Fakat bağımlı olduğu için sanmıyorum ayrılmak istesin
@Kafkas001 Bence bir süre daha beklesin 1 ay gibi baktı ki bi cacık olmaz ayrılsın kızçemiz
Aynı olacak yine, sadece biraz daha üzülür, kâr-zarar hesabı yapsın ona göre karar versin
@Kafkas001 Dogru. Bnce de
@Kafkas001 ben zaten ayrilip heryerden engelledim hatta numarami bile değiştirdim çünkü bu belirsizlik beni cok yormuştu sonra o da instagram hesabini kapatmis. Yeni hesap açmış. Yani ben zaten ayrildim ondan ama her an bir yerden çıkıp gelebilir. Asla şaşırmam
Evet gelse şaşırma. Doğası böyle artık çünkü. Çok yorar haklısın
Hayır, psikolojik sorunlar yaşıyor. Emin ol kendisi daha çok mutsuz bu durumdan. Dengesiz ruh hali var. Zamanında verilmemiş ilgi sevginin sonucu. Kişi bir an dünyanın en mutlusu, biraz sonra en üzgünü olabiliyor.
Bu kişiyle asla ilişki yürümez
Evet psikolojik olarak sıkıntılı birisi. Anksiyetik bir hali var. Kendisinin mutsuz ve huzursuz olduğunu biliyorum ama emin olmaması beni delirtiyor. En azindan bana desin ki "ben seni sevmeyi denedim olmadı sen de yoluna ben de yoluma" . O zaman rahatlicam ama emin olamiyor hicbir seye
Çünkü gerçekten emin olamıyor. Yok dese pişman olacak, böyle olunca da yürümeyecek. O kişi büyük ihtimal kurtulamayacak bu sorundan. Ve ayriyeten öyle kişiler bağımlı olurlar bağlı değil.
Gercekten bağımlı bir karakter. Nerden biliyorsun bunlari?
Psikolojiden anlarım
Ben net bir mesaj atip tekrar engelledim heryerden. Hatta numarami degistirdim ne kadar net oldugumu anlasin diye. Gecenlerde o da instagram hesabini kapatmis ve yenisini açmış. Yani o netlesemiyor bari ben netleseyim dedim. Ne düşünmüştür sence?
Pişman olacak ve üzülecek. Hatta başından kaynar sular dökülmüş gibi hissedecek. Kısa dönem düzelmiş görünebilir ama tekrar kısır döngü başlayacak. Ne kadar net olduğun onu düzelmeye itmez, daha fazla üzer. Çünkü bir yandan bu durumdan zevk alıyor artık.
Karsisina tam olarak istedigi kiz ciksa netlesir bence. Belki de beni sevmedginden böyle
evet olabilir bnce
Hayır, herkese böyledirler. Senlik değil
Yok be kız dedi ya ailevi sorunlar vs. Şu anda kızdan daha iyisini bulamadigindan da dusunuyor olabilir
Bu kişi annesine cok bağli birisi. Annesi bebek gibi yetistirmis. Kendi kararlarini veremiyor. Kararsızlığı buradan geliyor olabilir.
Ailevi sorunların ne olduğuna da bağlı. Evet daha iyisi yok mantığı da sonradan oluşmuş olabilir, fakat mantık ile dengesiz ruh hali düzelmez, eninde sonunda bir yerde patlar, ailevi sorunlar yüzünden böyle olmaz onlar sadece tetiklemis olabilir
Evet, birey olamamış. Hayata girip seçimlerin farkında olamamış. Kendisini tanımıyor.
Aynen cok hakli birey olamamis. Kendi kararlarini veremiyor.
Ben ona borderline misin diye sormuştum bir ara 😂 o da değilim ama cok düşünüyorum sürekli düşünüyorum demisti
Takıntılıyim demek istemiş 🙂
Evet hafif okb si var sanırım
Var büyük ihtimalle
Cok tesekkurler yorumlar için 💚
Rica ederim 😊
Hayırlısı olsun 💛
Ben de veya kalp atayım bari 🤍😆 neyse şaka bir yana iyi geceler ve umarım hayırlısı olur.
@kafkas001 sana ben de tesekkur ediyorum aydinlattin beni de :D
Rica ederim, paylaşmak güzeldir 😊