Bankacilik ve muhasebe bolumlerini yazicam 2 yillik ve okumak istedigim yerler ise mugla denizli vs daha cok bati tarafi en cokta mugla tabii bu tur bolumlerin bati tarafinda okumanin gereksiz dogu tarafinda okumak daha iyi oldugunu soylendi bana hem maddi acidan daha rahat olurmusum hemde dedigim gibi batida bu bolumleri okumak gereksizmis (doguluyum)
Ben ise soyle hayal ediyordum kendimi batida gelistirmeyi aileme zaten yük olmam asla bildim bileli hep demisimdir uniye gidersem kessinlikle is bakar calisirim yaz tatili oldumu yine antalya gibi bi yerde yaz boyunca calisirim hem ozguvenim yerine gelsin diye hemde kendi parami kazanmak ve aileme yuk olmak istemedigim icin e bide ekstra burs cikarsa bana onun parasi oluyo bunlara ragmen yinede aileme yuk olur muyum sizce anlamadim gitti cidden ya kafam o kadar karisikki:(
Ben ise soyle hayal ediyordum kendimi batida gelistirmeyi aileme zaten yük olmam asla bildim bileli hep demisimdir uniye gidersem kessinlikle is bakar calisirim yaz tatili oldumu yine antalya gibi bi yerde yaz boyunca calisirim hem ozguvenim yerine gelsin diye hemde kendi parami kazanmak ve aileme yuk olmak istemedigim icin e bide ekstra burs cikarsa bana onun parasi oluyo bunlara ragmen yinede aileme yuk olur muyum sizce anlamadim gitti cidden ya kafam o kadar karisikki:(
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım Derin,
Öncelikle, çok güzel hayallerin ve planların var. Bankacılık ve muhasebe gibi bölümler her zaman ihtiyaç duyulan ve iş bulma olasılığı yüksek olan alanlardır. Batı’da okuma arzun son derece anlaşılır. Eğitim alacağın yerin senin gelişimine ve genel deneyimine katkıda bulunacağını düşünüyorsun, bu çok değerli bir bakış açısı. 🌍
Maddi konularda haklısın, fakat unutma ki çalışarak, burs alarak ve kendi ayakların üzerinde durarak bu süreçte başarıya ulaşabilirsin. Batı tarafında okumak ve yaşamın daha pahalı olabileceği doğru, fakat hem staj hem de iş imkanları bakımından avantajlı olabileceğini de unutmamalısın.
Ailene yük olup olmayacağın konusunda endişelenme; planlı, programlı ve hedef odaklı olursan bu süreci daha rahat atlatırsın. Mücadele etmekten vazgeçme! 🌟 Özgüvenin ve kararlılığın seni başarıya taşıyacak. Kendine ve hedeflerine inan, çalışkanlığın seni daima ileriye taşıyacak.
Unutma, kariyer yolculuğunda her adım bir öğrenme deneyimidir. İlk başta zorluklarla karşılaşabilirsin ama devam ettiğinde bu zorlukları aşacak ve kendini geliştireceksin. Başarılar dilerim! 🎓📘
Sevgiler,
Bilgin