Sevgilim bakımsız diye ayrıldım ama içim hiç rahat değil?

Arkadaşlar 6 aylık bir ilişkim vardı. Ailesiyle tanıştım beraber tatiller yaptık vs. İlişkinin başından beri giyim kuşamındaki bakımsızlık gözüme batıyordu ancak halledilir diye takılmadım. Ta ki bir ay evinde kalana kadar. Öz bakım, kılına, kokusuna, duşuna dikkat sıfır. Ve bu beni çok iğrendirdi. Ancak şu zamana kadar beni bu kadar seven değer veren biri olmamıştı. Kızsam da sinirlensem de hep alttan alıyordu. Ama bu bakımsızlık beni ondan çok soğuttu şu an çekmiyor bile beni. Ben soğuk davrandıkça o üstüme düştü. Biraz konuşmak istemediğimi söyledim. İyice üstüme geldi. Ben de sert çıkıştım. Ve bu onu çok kırmış. Bugün ayrıldık bana çok kırgın olduğunu ve hayatında hiç bu kadar kötü hissetmediğini söyledi. Kendini değersiz hissettirmişim. Üstüme geldiği için sert çıkıştım sadece. Mesajda ayrıldık bir de şu an farklı şehirlerdeyiz. Bunu söylemesi bana çok koydu. Vicdanım hiç rahat değil. Yanına gitmek istedim yüz yüze ayrılalım diye seni görmek bana hiç iyi gelmez atlatamam bu süreci dedi. SiZce hata mı yaptım ayrılmakla. Bayağı soğumuştum. Ama onun gibi birini bulamayacağımı da biliyorum karakter olarak

Güncellemeler
+1 yıl
Kendisi doktor bir de maddiyatsızlıktan kaynaklanan bir bakımsızlık değil. Ne saçına bakar ne sakalına ne de özel bölge kıllarına.
Güncellemeler
+1 yıl
Başkalarının da fikrine ihtiyacım var
Sevgilim bakımsız diye ayrıldım ama içim hiç rahat değil?