Aldatıldıgini kıza söylemek istiyorum ama tehdit ediyor ne yapmalıyım?

arkadaşlar 2 yıllık bı ilişkim vardı geçen aylarda bitti. Biter bitmez yeni bı sevgilim var dedi her yerden beni engelledi ufak bu stalk yaparak aslında kızla 10 aydır sevgili olduğunu ve bunu yaparken bir gün onla bir gün benle buluştuğunu bana sildim dediği instasinda o kızla fotoğraf paylaştığını gördüm. Bu kızla benle çok büyük kavga ettiğinde tanıştı ben kızı tanıdım. Kızda çok seviyo belli ki yüzük takmışlar kız hesabına tarih falan yazmış. Kıza anlatmak istiyorum seninle sırf beni üzmek için sevgili oldu şimdi de ben evlenme teklifine hayır dedim diye sana evlenme teklifi etti diye ama tehdit ediyor hayatını bitiririm diye. Ama ben kıza çok üzülüyorum böyle bir adamla hayatını birleştirsin istemiyorum. Çocuğun Ailesi herşeyi biliyor ama gizliyor. Ne yapmalıyım ki bu kızı o bataklıktan alayım

Güncellemeler
+1 yıl
Benden ayrılmadan önce bana kaçarak evlenme teklifi etti bende aileler tanışmadan gizli gizli evlenmem dedim ve ertesi gün sevgilim var bı günlük dedi. Yani bu çocuk onu seviyor olsa ne evlenme teklifi ederdi bana nede daha bı günlük diye beni cepte tutmaya çalışırdı. Ben olmayınca ona gitti o yüzden bu kızı hiç sevmiyor bundan eminim lütfen biri yardım etsin bu kızı kurtaralım şunun elinden
Aldatıldıgini kıza söylemek istiyorum ama tehdit ediyor ne yapmalıyım?