+1 yılValla trajikomedi ve korku filmi karışımı replikler okudum resmen kardeşim öncelikle Allah yardımcın olsun ama arkadaşın ciddi boyutta bir obsesif kompulsif rahatsızlığı var gibi duruyor. İşi iyice tehdit boyutuna taşıdığına göre tehlikeli olma ihtimalini de yüksek görüyorum ben. Ciddi tedbirler almanda bir sakınca yok. Her zaman böyle şeyler kadınların başına gelecek diye bir kuralda yok görüyoruz ki erkek arkadaşlarımızda bu konulardan muzdarip. Ne diyelim ki anne babalar çocuklarını sevgi ve ilgiden eksik büyütünce böyle sonuçlar ortaya çıkabiliyor işte. Sorunu zaman zaman güncellemeni talep ediyorum gelişmelerden bizi mutlaka haberdar et kardeşim.
07 Yorumla- +1 yıl
Şimdide arkadaşına mı kafayı takmış yoksa arkadaşın üzerinden sana mı ulaşmaya çalışıyor Allah allah bu nasıl bir şey ya hu vallahi insan korkmakta haksız değil.
- +1 yıl
Allah allah valla kardeşim işin zor yani bu iş git gide daha bir tehlike boyutuna ulaşmış gibi geliyor bana dikkat et valla her an karşına çıkabilir tamam belki gerçekten sevmiştir seni ama bu artık sağlıklı değil kesinlikle tamamen takıntı olarak görüyorum.
- +1 yıl
kanka geldiyse yapacak bişi yok allah ne verdiyse artık
En İyi Cevaplar
Okurken yoruldum kxjsbk aşık falan değil sadece bir hirs meselesine dönmüş ve yarışa çevirmiş işi. Aslında sen neden mesajlarına cevap vermiyorsun zaten her şeyin farkındasın çünkü ne kadar cevap verirsen o kadar karşılık alırsın ve sonu olmaz. Bırak kendi haline arasın, mesaj atsın, gelsin rahatsız etsin bu durum sonsuza kadar süremez bir yerde son bulacaktır. O zamana kadar görmezden gel.
04 Yorumla
Birçok kişi var bu kişilikte olan insanlar bir nevi platonik sen aslında ona ne kadar cevap yazarsan ne kadar konuşsan iyi ya da kötü o kendine der bana en azından cevap yazıyor ona elinden geldiğince yazma ve çok soğuk davran cevaplama yazışmalarda o yazdığında anında cevap yazmışın bu onu sana karşı soğutmaz
10 Yorumla
+1 yılaezakmi hesoyam :) :) Tam aradığım kız tipi benim gibi sakin ve efendi bir tipi anca böyle biri paklar :) Yazılanlara bakılırsa o değil de sanki sen küfürler edip saydırıyor gibisin , bir de erkekliğin onda dokuzu kaçmaktır derler cidden doğru galiba lan bu ne :) Bu kız seni çikolata ve çiçekle istemeye gelecek sadıcım o gelinliği giydirecek sana hazırlıklı ol bence dllsls Lan ne güldüm sabah sabah ya Allah müstehakını versin emi :) Senin de hoşuna gidiyor belli ki hadi yeme bizi naz yapma , hemcinsimin cilvelisi de çekilmiyormuş cidden ya kız özlem tekin çıkmış mübarek :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sana zerre aşık değil. Sadece sağlık problemi iyi değil. Bu yüzden bunu farketmemi istemiyor. Tepkisini arttiyor ki ona korkundan bağlanmani istiyor. Seni şu hayatta benden başka sözüne gıcık oluyorum bu arada sanki tek varlık kendisiymis gibi onun dışında telefon numaranı değiştirebiliyorsan fayda edersin. Takıntılı bir ruh hastası çünkü
118 Yorumla- +1 yıl
Özgüvenli olmak kötü bir şey değil. Ama bu insan özgüvenli falan değil sadece kendini bir şey zannediyor büyük ihtimalle elinde kimseyi tutamadığı içinde sana sarkıntılık ediyor. Nereden baksan tehdit ederek taciz ediyor. Gerçekten büyük belaya bulaşmışsin. En iyisi numaranı değiştir sosyal medya hesaplarının adını değiştir ya da direk hesapları kapatıp yeni hesaplara geç neyini biliyorsa ortadan kaldir. Yarın öbür gün bana bunu yapmayacaktın deyip numarani polise bile verir saplantılı çünkü.
- +1 yıl
Numara değiştirmekte 25 TL civarında diye biliyorum ama başka telefonun , hattın varsa onu kullan. 3 haftayi bırak sağlam bir 1.5 ay hazirana kadar hiç kullanma sosyal medya hesabının adını değiştirmissin zaten onuda ortalama 1 ay acmamani öneririm. Çünkü 1 aydan fazla sana ulaşmaya çalışacak diğer telefonlardan kontrol etmeye çalışacak. Dikkatli ol. Şizofreni gibi bir rahatsızlığından şüphelenmeye başladım nedense yani algısal olarak psikolojik sıkıntıları var. Her şeyini sağlama al.
- +1 yıl
Güncellenmiş soruyu yeni gördüm de bence bir en yakın karakola git bu mesajları göster onlara durumu anlat. Manyağı sorguya çağırsinlar yaptığının suç olduğunu söyleyip göz dağı versinler. Çünkü şuanda kendi yaptığınin doğru senin yaptığının yanlış olduğunu zannediyor. Başkalarına kadar durum rahatsız edici bir hal almış öyle hesap silmekle falan anca çocuk oyalanir. Tekrar bir uyarı vermek istedim dikkatinle...
- +1 yıl
Gerçekten vakit kaybettirme artık kendine ya birine ciddi zarar verecek ya da daha büyük olaylar olucak. Çok hafif konularda bile polise gidenler oluyor , ve bu olayı ilk gördüğüm günden beri daha ciddiye gideceğini söylemiştim zaten hala da söylüyorum. Dikkatli ol ihmat etme !
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu ne böyle ya? Okurken sinirlendim resmen he. Ruh hastasına bak ya bu işler zorla mı oluyor acaba? İstenmiyorsun git işte, kabullen. Valla benim de başıma gelmişti aynısı hatta her şeyimi değiştirdim ya sen de yap. Yoksa var ya zerre kurtulamazsın bu hastadan. Ayrılığı yediremiyorlar böyle etrafa saldırıyorlar aptallar. Kendilerini küçük düşürüyorlar haberleri yok.
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKıza hak verdim, aşık etmeyecektin kdkdkdkd hesabını bana ver iki güne soğuturum senden
19 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Kitap çıkar ilk okuyan ben olurum
- +1 yıl
O kitapta emeklerim var, hak benim
Bugüne kadar bu sitede en keyif alarak okuduğum soru bu sdfdsf
115 Yorumla- +1 yıl
Benim de başımdan böyle bişey geçti. "Tamam seni seviyorum" dedim. 1 ay sonra bi erkek arkadaşımla anlaştım. Geymişiz gibi foto attık. Onu erkekle aldattım sanıyo. Soğudu. Dene bence. Bir de arkadaş kıllıydı. "Recep ivedikle mi aldattın ya ne kadar zevksiz ve Çok kötüsün" demişti bana.
- +1 yıl
tehtit almak kotu bir sey bilirim😅 bir manyak vardi pesimi birakmiyodu evlenmek istiyodu gorucu cikti nisanlim gormesin savciliga veirrim polise sikayet ederim gibi seyler diyince birakti Allah a sukur yazmiyor hic ama bu kiz sadece seviyor bir sey yapamaz ki bosuna endiseleniyosun
- +1 yıl
Bu yazdığın ciddi mi hahshahshahsh koptum gülmekten
s +1 yıl@Snowflakee0 %100 hemde
ilk yapacağın şey ortadan kaybolmak numaranı değiştir hesapları kapat ortak arkadaşın falan varsa ilişkisi vardı falan dedirt kız manyak çıldırmış ama böyle psikopatlar her an her yerden tekrar çıkabiliyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılkanka aezakmı yazmışsın yine bırakmamış peşini bu tam manyak kanka başka çare yok çağır kızı size olanlar olsun yapcak bişi yok ama secde falan ettir yani o duruma getir
010 Yorumla- +1 yıl
aezakmı djjdjdjdjdj
- +1 yıl
panzer
- +1 yıl
kanka kızı verelim kastamonululara zaten sorunu çözerler kökten
- +1 yıl
tommy vercetti duyar sus
- +1 yıl
kage bunshin no jutsu
Sen istemesen de olacak bu iş wtf ne oluyor 🤣 Kurtulamazsın kanka evinin direği yapacak seni
13 YorumlaBu tiplerden kurtulmanın en doğru yolu onlarla yüzleşmektir. Sonucu ne olacak olursa olsun bir yakınınızın bundan haberi olsun ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağım deyin. İnanmazsa, blöf yapıyorsun derse gerçekten gidin ve şikayetçi olun. Sadece iki haftalık bir görüşmeyi bu noktaya getirmesi çok ergence ve aptalca. Numaranızı değiştirme yoluna gidebilirsiniz.
Bu kızla yüzyüze mi görüşüyorsunuz yoksa internetten mi tanıştınız?00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Kız cansu sen hayırdır tacoma musallat oluyon! Oyarım o gözlerini! Ver şuna numaramı da bi boyusunun ölçüsünü alalım!
01 Yorumla
+1 yılKızlar Bir Adım Öne kanka mala vurmani istio anladigim o
01 Yorumla
+1 yılTek yolu hayali bir sevgili uydurmak. O zaman bırakabilir peşini.
11 YorumlaTakıntılı hayranların da varmış ben ne okudum az önce :d
02 YorumlaRahatsız ve hastalıklı olduğu belli.
Bir süre ortalıkta görünmemende fayda var.
Başkasını bulunca unutur seni.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı. Bir sonraki evre çakı, silah herhangi bir kesici aletle fotoğraf atmak herhalde. Bu nasıl bir avamliktir anlayamıyorum...
00 YorumlaKizdan kurtulmak mi istiyorsun? Çözüm basit ÇOK SEV fkdkdkdmfk
02 Yorumla
+1 yılBana da benzer şeyler söyleyen biri olmuştu direkt verdim yolu bir bizi bulur zaten bunlar.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 619 cevap paylaştı. bu nasıl bir kız böyle yazdıklarını okurken ağazım açık kaldı ama verdiğin cevaplar mükemmel olmuş sana tavsiyem hesaplarını kapat ve yeni numara al
00 Yorumla
+1 yıl@HoşafAğızlı @kartalkuzeyli @ghostofuchiha @cocogirlll sizce
05 Yorumla- +1 yıl
hihihih
- +1 yıl
Kadınların hiç biri o kadar tutkulu derece de bir adamı sevmezler 1-2 güne başka erkeğin kollarında bulur kendini ve şu ana kadar gözlemlediğim kadarı ile birine zarar verecek kişi tehdit ile uğraşmadan hızlıca harekete geçiyor.
- +1 yıl
@GhostOfUchiha taci teomasın iisidjdjdid
- +1 yıl
insanları sessizce gözlemliyirsun
İyimisiniz siz kız durduk yere mi bu kadar bağlanmış
10 YorumlaNe güzel seni seveni bulmussun. Allah'tan belanımı istiyon. Biz bile bulamıyoruz. Sana gelen fırsatı tepiyorsun.
00 Yorumla
+1 yılCansuyu o kadar iyi anlıyorum ki benzerini yaşadım erkekler kalbiniz yok ya cidden
00 YorumlaHiç konuşma cevap verme
Telefon numaranı değiştir00 YorumlaGüzel mi bari bu kadar konuşuyor neyine güveniyor? Bir yar*aklık işi var.
01 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅😅😅
+1 yılNumara değiştirerek kurtulursun.. Sen de de var ama hemen güvenme :)
00 Yorumla
+1 yılYalnız verdiğin cevaplar baya mükemmel nsmamalaklwis şey yapabilirsin numara değiştir tüm hesaplarını kapatıp yenilerini aç gibi gibi zaten akıllısı bizi bulmaz. d
013 Yorumla- +1 yıl
Çekiyoruz demek ki xd
- +1 yıl
Bi kurşun döktür be aga mxkslslwlw
- +1 yıl
o kızın burcu ne
- +1 yıl
Neyse dikkatli ol sen yine de gelip gece uyurken maazallah falan xd
- +1 yıl
Ya bak yeni aklıma geldi şey de kıza ben gayim sonra o da ben de gayim diyormuş ksksksowoso
- +1 yıl
akrepin ruh eşi oğlak
+1 yılOlm sen harbi manyaksin ha eline ganimet düşmüş millet es... para verir işini görür senin ki ayağına gelmiş kaçırıyon ayip sana be neyse ramazanın bitmesine az kalı sabret şimdilik oyalamaya devamke
00 YorumlaBence kiz asiri takintili o kadar kisa surede asik olamaz sende dalga gecer gibi konustugun için iyice hirslaniyor bence heryerden engelle arasa herhangi bi numaradan acma kendi kendine gider
00 YorumlaAllah kurtarsın ne diyeyim
00 YorumlaTaci hep ünlü oldun diye bunlar 😬
10 Yorumla
+1 yılLa ben çopun tekinin peşini birakmamiştim ama yani fake hesaptan yazmistim o kadar aklima geldi. 😄😄
00 Yorumla
+1 yılMafya kardeşleri olur ya aynı ona benzettim kızın konuşmasını Bence Nefret Edeceği Her Türlü Pisliği Yap birazcık midesi varsa vazgeçer soğur
00 Yorumla
+1 yılŞaka gibi ya ne demek gerek bilemiyorum 😀 Allah kurtarsın
10 Yorumla
+1 yılKız çok sevmiş seni yalan yok daha da kimse seni böyle sevmez ama işte sende onu sevmemişsin şans
02 Yorumla- +1 yıl
anlamıyorsun djsjzjjdjdid
- +1 yıl
@SasukeGaara neyi knka
+1 yıl74 cevapsız aramada kaldım🤭
07 Yorumla- +1 yıl
Yine mi buldu😂
- +1 yıl
Polise vermelisin. Takıntı yapmış sen.
- +1 yıl
Nasıl bir kız bu ya😂
böyle aşk bulamazsın Taci :'( iyi düşün derim
030 Yorumla- +1 yıl
djjdjfjfjfjfjf
- +1 yıl
Kkzkxkxkxjdkskskdkd
- +1 yıl
:|
- +1 yıl
vuahhahaha
s +1 yılhttps://voca.ro/1g6LgwbslZyY
Nasıl ama sjdjdjdjd d
Taci nerden buldun bunu djdjjd geçmiş olsun kfkkd
01 YorumlaYakisikli olmak da zor abi
04 Yorumla
+1 yılAhaha çok komik cidden ama sen de az değildin :d
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılHemcinsim adına utandım böyle eziklik görülmedi
00 Yorumla hurhdfkxjvbsedd bu nası bi yokluk
01 Yorumla- +1 yıl
kendini geliștirememiș insan grubu o
+1 yılGerçek bir erkek gibi davran ve boş eve davet et.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu ne la gerçek mi bu ☺️
00 Yorumla
+1 yılKızın saplantılısı da bir acayip oluyor ya
00 Yorumla
+1 yılNe saygısız birisin yazık kıza
01 Yorumlaen fazla s. krsn bsvr
04 YorumlaGit şikayet et bak bakayım nasıl kuzuya dönüyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılOhoo Allah kurtarsın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aşırı toksik be
00 Yorumla
+1 yılPolise ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılNaz yapma Taciii
00 Yorumla
+1 yılYapma abisi sadece oyun istiyor
01 Yorumla
+1 yılAynı kız mı
13 Yorumla- +1 yıl
kaç kızla böyle yaptın acaba djjdjdkdk
+1 yılKız paranoyak
06 Yorumla- +1 yıl
Ama sende az fena değilsin
- +1 yıl
Kızı kullanıp bıraktın mı yoksa sadece sanaldan ilerlediniz