Kıza aldatıldığını söylemeli miyim?

Bikaç haftadır biriyle flört ediyordum. Uygulamadan tanıştık. Evine davet etti ama erken olduğunu söyledim ve kabul etmedim. Birlikte keyifli vakit geçirdik. Bana ilgisini her defasında belli etti. Baya yüksekti yani bana. Yakışıklı çekici biri. Ama instagram paylaşımlarında bi kız var. Kankası olduğunu iddia ediyor ama biraz fazla temas halindeler. Haftasonları birlikte tatile gidiyorlar. Ben sevgilisi olduğunu düşünüyorum. Ben sordum o kız senin sevgilin mi diye "Benden yaşça büyük zaten, kardeş gibiyiz vs" şeyler söyledi. Yani aslında neredeyse eminim sevgilisi olduğuna ama kızın profili gizli. O yüzden kendime ispatlayamıyorum. Bana güven vermediği için ben zaten iletişimimi kestim ama şöyle bi durum var, benim eski sevgilimin de eli ayağı rahat durmuyordu. Sürekli yeni kızları takip ediyordu falan. Bi şeyler çevirdiğinden emindim ama ispatlayamadığım için ruh sağlığım bozulmuştu. Çok isterdim yani birinin çıkıp "bak canım sevgilin seni aldatıyor" demesini. Çünkü kuruntulu ve takıntılı birine dönmüştüm. Aklımla oynadı hep. O yüzden şimdi ben de hemcinsim olduğu için o kadına söylemeli miyim yoksa göz mü yummalıyım? Çok küçük bir ihtimal de olsa gerçekten kankası da olabilir. Kızın profili görsem rahatlicam da... şimdi bir sürü linç gelir ama soruyorum sadece ne düşünüyorsunuz. Adamdan bi beklentim yok bu arada. Bitti yani benim için.
Güncellemeler
1 yıl
Kısa şöyle bi mesaj atsam fake hesaptan "flört ettiğin kişinin sevgisi olduğunu öğrensen, kıza söyler miydin?" :)
Güncellemeler
1 yıl
Kıza*
Kıza aldatıldığını söylemeli miyim?