Bekle dedi gitti
ben beklemedim o da gelmedi
ölüm gibi bir şey oldu
ama kimse ölmedi diyor şair
tam yedi yıl bekledim bu süreçte kimseyi almadım hayatıma. Evlendi. Kurtuldum dedim. Şimdi yeni biri girdi hayatıma (tabi ben onun hayatına giremedim ne yazık ki) bir yedi yıl daha bekleyeceğim gibi. Yedilere karışacağım bu gidişle. Allah selamet versin hepimize.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok severim bu mısrayı.. Üzücü olmuş. Hayat kısa hayata geç kalmamak için beklentisizlik vird edinmek lazım
Bak eylülde geldi
Hayat kısa kuşlar uçuyor
Keşke bende senin kalbinden uçabilseydim
diyor şair
Allah selamet versin
Bunlar kan emicidir. Kanmayın.. Amin
Aga ben çok bekledim, hiç bişey olmuyor, zamanla geçen tek şey zaman, hayata karış derim
Hayattayım bunalıma girmedim ama kambur gibi bir şey
Bırakınca sırtından yük kalkmış gibi olucak tek mesele bırakabilmende
Yok yok bu benim hızım öfkem motivasyonum. Bu hızla doktoraya kabul edildim. İntikam hissim kaybolmasın. Tabi bu durumdan onun haberi yok dağ fare meselesi gibi ama olsun. İyidir. Yükümü bırakıyorsun konfora gelmeyeyim yani pozitifim elhamdulillah
Ee problem yok o halde
Kavuşamamaktan başka problem yok 😂 selametle kardeşim benim dertleştik teşekkür ederim 🙏
Kavuşamazsan aşk olur derler, rica ediyorum ne zaman istersen bende teşekkür ederim 😊
Yeni gelende mi bekle dedi.
Yani, dolaylı olarak
Niye bekliyeyim deseydin 😅
Tabi demiyor bekle diye ben mal gibi bekliyorum işte
Siz niye gitmiyorsunuz madem. Sizi istemiyor mu.
Israr etmedim. Biraz da olsa açık kapı bıraktı ama kendimi de düşürmek istemiyorum. Yüreğim yanar acı çekerim ama gururumu ezdirmem, basitleşmem gözünde. Belki yanlış düşünüyorum. Biraz beklemek istiyorum zamanla geçecek ya da nasipte varsa olacak. Bazı şeylerin olgunlaşması gerek bu yüzden de bekliyorum. Evlenirse ne âlâ
Bu söylediğinize katılmam için bir kere olsun ısrar etmiş olmanızı beklerdim. Yine karar sizin tabi ki ama acı dediğiniz şey belki de mutluluktur ve siz yarı yarıya olan bu ihtimale hiç şans tanımıyorsunuz. Tabi böyle düşünmenizde bir sebep vardır. Sizin hayatınız.
Gene görüşürüz değişen bir şey olmaz diyene ne diyeceğim. Sihirli bir değnek yok ki onun şartlanmış düşüncesini değiştireyim. Zaman diyorum her şeyin ilacıdır. Aslında Sevda acısı da kötü bir şey değil. İnsana bol bol çay sigara içiriyor. Bir yıl kalbim boş kaldı da neydi o ya. Zevksiz heyecansız umutsuz yaşanmıyormuş. 😁 bu acıyı yürekte taşımak iyidir bilmem anlatabildim mi
Pekala size melankolik hayatınızda iyi eğlenceler 😅
Eğlence deme bence. Hakkaten iç dünyan olgunlaşıyor yani tavsiye ederim. ☺️
Ben bilirim bu acıyı da. Çekmeden önce çabalarım sonra çekiceksem yine çekerim. En azından o acının hakkını veririm. Belki de olucak bir aşkın acısını kenarda öylece çekemem. Ama dediğim gibi sizin hayatınız sonuçta, herkes yaşadığını farklı yorumlar. Bende tavsiye için teşekkür ederim:)
Şöyle söyleyeyim hemde kadın gözüyle tavsiye vermiş olursun. Fazla da meşgul etmeyeyim. Ergen düşüncesi gibi gelebilir belki sana mesela numaramı silmedi. Wp son görülme vs gözüküyordu. Normalde hikayelerimi gizlemiştim ondan açtım hikayemi gördü gene silmedi. Ayrılırken netim dedi artık işi olamaması gerekir benimle. Ben şahsen onun düşüncesinde olsam silerdim numarayı. Yani haliyle düşünüyor insan değil mi? Belki o öyle düşünmüyor belki önemsemediğinden silmedi. Kadınlar da böyle midir bilmem ama karşıncinsten hoşlanan erkek onun her hareketinden mana çıkarır. Belki böyle düşünüyorum. Bilmiyorum ama ben netim tabi acı çeksem de dönüp sormam ilgilenmiyormuş gibi yaparım. Toplamda iki kez görüştük kuzenlerimiz tanıştırdı hayat tarzımız uyuşmuyor diye istemedi. İkna etmeye çalıştım. Kuzenime de aynı şeyleri söyledi bu sebeplerde dolayı. Belki beğenmedi bilmiyorum. Biraz zaman geçsin tekrar görüşmek istediğimi söyleyeceğim tabi bu zaman zarfında bir yola girmediyse. Nasipte varsa bulur düşüncesindeyim. Başını ağrıttım kusura bakmayın.
Kadınlarda da durum aynı numara silmeme vs bizde anlamlar çıkartıyoruz sevince. Maalesef biz öyle inanmak istediğimiz için öyle anlamlar çıkartıyoruz verdiğimiz değeri almak istediğimiz için. Halbuki çok net konuşmak isteyen insan gerçekten de konuşuyor. Sizi açık bir şekilde geri çevirdiyse şu an tepkisiz kalmanızı daha iyi anlıyorum. Muhtemelen kötü bir konuşma geçmedi aranızda ve bu sebepten sizi çıkartma gereği duymadı. Belki de kırmak istemedi. Net bir ayrılığa ragmen bu kadar rahat hikayelerinize bakıyorsa sanırım sizin duygularınız kadar yoğun duygular beslememiş size karşı.
Hadi ya. Öyle mi diyorsun?
Kendimce yorumladım ama böyle dedim diye her şey aynı olucak diye bir kaide yok.
Bekleme.