Kaç kişi gerçekten ölümün o soğuk yüzünü hissetti
Yalnızlık
Sukunet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dayım ölüm döşeğindeyken hissettim en son. O ne hisseti asla bilemeyeceğim ama ben geçen sene yaz gününde buz gibi kaskatı kesilmiştim. İnsanın son halini görmenin bu kadar büyük bir etki yaratacağı aklımın ucundan geçmezdi. Sadece birkaç saniye göz teması kurmak yetmişti. Sonra yoğun bakıma alındı...2 ayın ardından vefat etti. Mezarını ziyaret ettiğimde güneşin kavurucu sıcağını hissetmemiştim bile.
Cevap
4Cevap
Yalnızlık bence
Hepsi belki yaşamak daha zor
Teori olarak zor kelimesine sığınıyoruz gerçekte öyle anları yaşıyan bir çok kişi var eminim sadece benim başımdan geçen bir olay değil bir çok kez ölümle burun buruna gelsim anlık ama gerçek ölümü hissettiğim an dalış esnasında tek başıma çıkmıştım rüzgarlı bir gündü botla çıkmıştım çapa attım dalış esnasında çapa ipten kurulmuş çıkıtığımda botu rüzgar sürüklemiş zor görüyordum açıkta dalış yapıyorum genelde sonuç kıyıya yüzmek için çabaladım rüzgar ve akıntı sürükledi hava karardı sabaha karşı balıkçı teknesine denk geldim oan hissettim o gece hayatın boş yalnız olduğunu hissettim sadece kırtulmak istiyorsun yaşamak için dua ediyorsun soğuk kanlı davranak sabahı ettik
Evet
3 senem var sonra essalatü...
Dünyada ölümden başkası yalan
Hiç hissetmedim
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?