AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
karı koca psikolog aramaya başlasanız süper olur bence
Bana yapılmış olsa yalan olduğunu bildiğim an her şey biter
Kocanı banka olarak görüyorsun. Yani ilgi almak için birlikte oluyorsun gibi. Vazgeç lütfen.
Koca nasıl peki sen hasta olunca ilgileniyor mu. Sağlıklı olduğun da davranışları nasıl
Kocan son kullanım tarihinin dolduğunu düşünecek artık
Yoo vazgeçme ruh hastası gibi takıl. Bence psikoloğa görün gerçekten hasta olabilirsin
troll soru olduğun konusunda hemfikir olalım.
İlgi delisisin sen😂😂 güzel yöntemmiş, vazgee devam.
Peki bir gun gercekte hasta olursan?
Yapmayin boyle seyler cok ayip
bir gun ya gercekten hasta olursan ve adaminda o gun senle ilgilenmeyesi tutarsa
Sen ne yapıyorsun onun için onu mutlu etmek için
Bu erkekleri de anlamak mumkun degil. Normal kadinlari degil de nerede boyle garip kadinlar var onlari tercih ederler.
Katılıyorum
Hııı yalancısın yani. Güzel güzel kandırıyorsun. Aferin sana. Düdüklü tencere kazandın.
Şaka mı yapıyorsun ya sen vazgeç hemen bu kocanı kandırmak oluyor dolayısıyla da aldatmak denilebilir
Bu arada bir olabilir ama alışkanlık haline getirme
Bir gün gerçekten hasta olursan o zaman görürsün gününü
Aslında bıkmış senden oyunculuğu iyiymiş. Böyle biriyle asla birlikte olmam umarım kocan da kurtulur senden.
Gereksiz bence daha farklk şeyler yapabilirsin
Sen iyi değilsin bence, bak erkeğin başka kadınların teninde biter sonra suçlu arama burada en büyük suçlu sen olursun, ha sen öyle yaptın diye de o öyle yapması mı gerekir elbette değil ama günümüz dünyası maalesef böyle, hasta num. Yapma yani
Ben bu numaraları yemem. Güçsüz zayıf kadın itici.
Niye sürekli hastalanıyor diye doktora götürürüm foyası ortaya çıkar
İyice saçmalamaya başladın o iş öyle olmaz iki tatlı bir söz çok seksi ve güzel giyinip hoş bir şekilde karşılamakla dikkatini çekersin
Hastayken ilgisini çekebiliyorsan seni seviyor demektir. Başka türlü de ilgisini çekebilirsin. Bu kıyafet olur güzel bir söz olur bakış olur dene denemekten zarar görmezsin
Bir kaç zamana bir bakmışsın boynuzlanıyorsun adamlar bıkar bir süre sonra
Hatunun biri de sağlıklı numarası yapıp elinden alıverir dikkat et. Fazla hastalik doktor usandırır
Ay bende böyleyim ama ben herkese karşı yapıyorum
Bıktıracan bir gün karımı aldım evlatlık mı aldım der olgun bir kadın aramaya başlar
Bu huyundan vazgeçmelisin, eşine ilgisini sevdiğini bazen bebek gibi seninle ilgilenmesi istediğini söylemen daha mantıklı olur. Sadece onun değil senin de ona ilgi yatakta da hizmet etmen gerekir 😉
Of çok yorucu ben numara olduğunu öğrendiğim anda soğurdum
Onu benim eşimde yapıyordu acil gel acil gel eve die ulen abartopar işi gücü bırakıp geliom bu iki üç oldu sonra bunu çözdüm oldum dese şimdi gelmiom 😅
Öyle yapma bence. İlgi istediğin zaman ona sarıl öp falan o da ilgi gösterecektir illaki. Ama numara yaparsan öyle olmaz
Bir süre devam eder, sonra artık bıktırırsın. Yalancı çoban durumuna düşersin. Ne gerek var yalana dolana. Kendin ilgi göster zaten fazlasını alırsın
S alakmış demekki bebek gibi bakıyor demek yazık sana ezikmisin sen başkasının ilgisine mi muhtaç sjn 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bence vazgeç sana ilgisini sürekli göstermeli bence her zaman değil ama bir kadın sevildiğini hissetmeli ilgi çekmek için yapma bunu
Bunu açık bir şekilde konuşursan onunla bu olayı sana kendisi yaşatmak isteyebilir ve daha iyi hissedebilirsin kendini bu şekilde.
Zaten o da farkındadır ama hem seni mutlu etmek için belkide kendinde bu durumdan zevk aldığı için devam ediyordur ☺
Vazgeç yoksa gerçekten hasta olursun. Bu hadistir. Hasta numarası yapan birine Allah o hastalığı er ya da geç verir.
Bence hemen vazgeç ilgi çekmek istiyosan giy kirmiziyi bordoyu iki yüzüne boya çal
Sen zaten hastasın. Ruh hastası
Bir gün gerçek hasta olduğunda seni iplemeyen biri olacak karşında
Ilgi almak için güzel bir yöntem değil yalancı çobana dönersin sonra
Sürekli hastalanan bir kadınla beraber olmak istemezdim
Bence de gecmelisiniz iyi bir sydeyil başka şekilde ilgisini ceke bilirsiniz
değişik hastalıklaramı kapılıyorsun, hep aynı hastalıkdan mı oluyorsun :)
Keske ilgisini dogeu sekilde cekmeye calissan hastalikla degil
bence vazgeç bu nasıl bi ilgi çekme yöntemi :) ilk defa duydum valla
Bana da bebek gibi baksalar bende yaparim devam kardesim xnsmx
Kocanın neden ilgisini çekmeye çalışıyorsun, kocam dediysen tüm ilgisi sende olmalı.
Fazla naz aşk usandırır. Bence rol yapma senin hastalıklı olduğunu düşünür
Saçma uğraş. İlgi çekebilecek karşıyı bunaltmayacak çok şey varken bunu seçmiş olman.
İlgi göstermiyor saniriim, durduk yere böyle yapmazdin bence
Ahh anam ahh gene şükret bakiyomus 😁 yine hasta olduğunu farketmiş 😌
Seninki bakmıyor mu
Çocuk çocuk işler 😒 vazgeç şu huyundan.
Senden bıkması yakındır
bu yaptığın sadece şımarıklık başka bir şey değil yazık adama
Vazgeçin
Bir süreden sonra bu bebeksi hallerinden sıkılacak
Aynısını benim kuzenede yapıyordu , şimdi bekar
Bu taktik Max 1 yıl götürür seni kanka
Sonra gerçek hasta olur zaten 😂😂
😂😂