Hastaymisim gibi yapiyorum o da bebek gibi bakiyor. Çok hosuma gidiyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
bu numaradan vaz geç aslında yanlış yapıyorsun kocanın ilgisini öyle çekemezsin
Zoru oynayın
Eşinizin daha fazla ilgisini çekmeye başlamanın yollarından bir tanesi ona karşı kendi oyununu oynamanızdır. Bunun anlamı, onun istediği zamanlar daha az müsait olmanız ve zoru oynamanız gerektiğidir. O her istediği zaman etrafında olmazsanız en sonunda eşiniz peşinizden gelmeye başlayabilir.Eşinizin sizin peşinizde dolanması sayesinde eşiniz, ilişkinizin başlarındaki haline yakın olacaktır. İlişkinin başlarında iki partner de diğerinin ne istediğini bilmez. Bu nedenle her iki taraf da ilişkilerinin yakında bitmesinden korkarak daha çok dokunmak ve sevgi göstermek ister. Evlilikte ise bu korku azalır ve pek çok erkek artık eşine sevgi göstermesi gerektiğini düşünmez.
Ona ilgi gösterin
Olaya diğer taraftan bakacak olursak eşinize daha fazla ilgi göstererek onun daha fazla ilgisini çekmeyi başarabilir ve böylece sevildiğinizi hissedebilirsiniz. Bu yöntemin işe yarayabilir olmasının nedeni, eşinizin sizden yeterince ilgi ya da sevgi görmüyor olabilmesidir. Eşinize daha az dokunur hale geldiyseniz sonuç olarak onun da sevgisini fiziksel olarak gösterme şekli azalmış olabilir.Ona karşı gösterdiğiniz sevgiyi arttırmanız halinde eşiniz de sizi daha fazla görmek ve size daha fazla dokunmak isteyebilir. Bu durum, eşinizin ilişkide kendisini daha fazla güvenli ve stabil hissetmesinden kaynaklanır. Çünkü sevgi gösterdiği zaman karşılık göreceğini biliyordur. İnsanlar genellikle reddedilecekleri korkusu ile sevdikleri kişiye fiziksel olarak dokunmaktan çekinirler. Hatta bu kişi eşleri olsa bile.
Onu kıskandırın
İlişkideki kıvılcımın kaybolması ile birlikte evlilikte sevgi de pencereden uçup gidebilmektedir. Bu kıvılcım pek çok nedene bağlı olarak kaybolabilmektedir. Ama en çok da eşlerin birbirlerinin yanında çok fazla rahat bir hale gelmesinden kaynaklanmaktadır. Bu durum, eşlerin birbirini garanti olarak görmesine yol açabilir.Eşinizin sizi garanti olarak görmemesini sağlamanın yollarından bir tanesi onu, başka biri için terk edebileceğinizi düşündürmenizdir. Belki aklınızda böyle bir şey olmayabilir ve birisiyle asla bu tarz bir şey düşünmüyor olabilirsiniz. Ancak bunu yapmanız halinde eşiniz sizin başka bir erkekle zaman geçirmenizi kıskanacağı için size daha fazla ilgi göstermeye başlayabilir.
Ancak tabi ki bu durum ile ilişkiye üçüncü bir kişinin dahil olması apayrı konulardır. Yine de bazen ufacık bir kıskançlık evliliğe kıvılcımı tekrar getirebilir.
Ona, neye ihtiyacı olduğunu sorun
Eşinizi kıskandırmak ya da zoru oynamak istemiyorsanız onun ilgisini çekmenin ve tekrar sevildiğinizi hissetmenin başka bir yolu daha var. Ona ilişkinizden ne istediğini sormayı deneyebilirsiniz. Eşiniz şu anda, yıllar öncesinde olduğu gibi hayatındaki kadın tarafından ihtiyaçlarının karşılandığını hissetmiyor olabileceği için size karşı olan ilgisi azalmış olabilir.Eşinizin evliliğinizde neleri görmek istediğini ve gelecekte sizden ne istediğini biliyorsanız onun bu ihtiyaçlarını belirler ve yaparsanız size daha fazla ilgi ve sevgi göstermeye başlayabilir. Eşlerin birbirini desteklemesi önemlidir. Bu nedenle eşiniz sizin tarafından desteklendiğini hissetmiyorsa siz de onun tarafından desteklendiğinizi hissetmiyor olabilirsiniz.
Hobilerine ilgi gösterin
Eşinizin partnerinden ne istediğini bilmeniz gerektiği gibi onun hobilerine ilgi göstermeniz de gerekiyor olabilir. Bu ilgi sayesinde eşiniz daha çok sevildiğini ve saygı duyulduğunu hissedecektir. Bununla birlikte ikinizin de hakkında konuşabileceği daha fazla şeyi olur.Benzer ilgilere sahip olmanız, daha fazla ortak yönünüz olması ile sohbetlerinizin daha fazla olmasını sağlayabilir. Bu ise kocanızın sizi pek çok şey hakkında konuşabileceği biri olarak görmesine ve size daha fazla sevgi göstermesine yardımcı olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Her şeyin farkında olduğundan emin olabilirsin. Bir yandan sana bebek gibi bakarken bir yandan da içinde sana beslediği duyguları kemiriyorsun. Tükeniyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKırmızı oda dizisi diye bir dizi vardı orada da kadın çok güzel, bakımlı biriydi güzellik yarışmasında dereceye girmişti ve film/dizi teklifleri geliyordu. Ailesinin pek maddi durumu iyi değildi ve aile, kızının hayatının kurtulması için zengin biriyle evlenmesini istiyordu. Kız da haklı olarak küçükken ailesinin maddi durumunu bilip, ileride de bunu yaşamamak adına zengin biriyle evlenmek istiyordu. Kızı bir erkek beğenmiş. Erkek de zengin soylu bir aileden geliyor. Erkeğin kızla evlenmesinin sebebi ailesinin yurt dışındaki sevgilisinin olmasına karşı çıkışı. Yani bir nevi ailesini memnun etmek istiyor. Gösterişli, güzel düğünleri oluyor. Evlilikleri boyunca adam önceki yurt dışındaki sevgilisini unutamadığı için sürekli onu düşünüyor eşine çok ilgi göstermiyor. Kadın eşinden ilgi ve sevgi beklediği için sürekli bayılıyor çünkü bayıldığında eşi onunla ilgileniyor halini hatırını soruyor. Buradan anlayabileceğimiz şey, kız ailesinden ilgi sevgi görmeyişi daha sonra evlendiğinde ise eşinden sevgi ilgi beklemesi ikisi de olmayınca tek çare sürekli bayılması, hastalanması.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler sürekli hasta güçsüz yardıma muhtac kadınları sevmezler. Şimdilik merhametindne iyi davranıyor olabilir. Ama kadın erkek ilişki damarına geldiğinde senden bakacak. Ve kendisine daha sağlam şenşakrak dimdik bi kadin arayacak. Kaş düzelteyim derken gözünden olacaksın haberin olsun.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
106
Cevap
127Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılİyi de şu anda çok kötü bir şey yapıyorsun aslında iyi bir şey değil
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılmalısın bence. sana değer veren seven bütün ilgisini verirdi
00 Yorumla
+1 yılHoşuna gideni yapmaya devam et forumlarda boş yapan budalalardan ne elde edebilirsin? Üstelik karşılığını da alıyormuşsun :) yalnız bunun da yalan söylemek olduğunu unutma. Alışkanlık yaparsa sıkıntı. Bir gün öğrenirse bunu yaptığını ileride acile yetiştirseler kan vermesine ihtiyacın olsa yalan söylüyor der yüzüne kapatır telefonu. Bana gösterdiğin ilgini çok sevdiğim için durumdan istifade etmek için sana hasta olduğuma dair beyaz yalanlar söyledim diye bir itirafta bulunabilirsin. Yine de yalan söylemek beni rahatsız ettiğinden itiraf etmek istedim diyerek pekiştirip sonra da ona sarılır ilgisi alakası için teşekkür eder onu sevdiğini söylersin. Bir de öpersin adamı. Bence sana yalanın sebebi oldukça bağışlanabilir olduğu için kızmaz aksine dürüstlüğü seçtiğin için takdir eder ve bağlarınız daha da kuvvetlenir diye düşünüyorum. Elbette kocanı en iyi sen tanırsın bu kararları insanlara sorma kendin al.
10 Yorumla
+1 yılVazgeçmelisin. Adama strese sokar ve üzüntüden hasta edersin. Sırf ilgi görmek için adamın hassas noktasından vurmak olmaz. Sana belli etmese de içten içe üzülür ve stress yapar. Stress her türlü hastalığın başıdır.
70 YorumlaAhahaaa çürük çıktı bu der daha sağlamını arar bak.. dövünürsün sonra
Erkekler hasta kadını sevmezler30 Yorumla
+1 yılYalancı çobana dönecek bu işin sonu. Adam bıkacak sonunda gerçekten hasta olduğunda amaaan diyip geçecek. İlgisini çekmek için hasta numarası yapmak nedir 10 yaşında çocuk gibi. Birlikte eğlenebildiğiniz, keyif aldığınız aktiviteler planla yetişkin gibi bu nedir yahu..
10 YorumlaBence yapmamalisin onun ilgisini istiyorsan arada bir tamir işleri olsun ne biliyim kavanoz kapağını açamadım aşkım sen açar mısınlar falan böyle onun sana yardm ettiği şeyleri yaptır ufak tefek. Örneğin misafirliğe gidersin ve otururken bir yastık vermesini rica edebilirsin. Sofrada masada tuzluk uzaktadır uzatmasini rica edersin. Yani sürekli hasta numarası yapmak seni de yorar. Böyle ufak tefek şeyler onada iyi hissettirir sanada diye düşünüyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlgi çekmek için bir şey yapıyorsanız yüksek oranda ilgisizliğe maruz kalmışsınız demektir.. Yani ben birinden zorla ilgi dilenmem.. Beni seviyorsa zaten ilgilenir aksi halde zoraki ilgi asla istemem.. Keyifli geceler..
30 Yorumla Sana acimak ilgi degil bence , bi sure sonra gozunde zayif bi kadin gozukursun yorulur, onun yerine guclu dur, kendine iyo bak saglikli neseli poziyif guleryuzlu insanlar daha cok ilgi ceker ve dayim olur bu ilgi bunu unutma.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğinize yalan söylemeyin, çıplak olmadan sevişemezsiniz diye bir söz vardır. Ne amaçla olursa olsun yalan söylemek, hele ki eşine söylemek iğrenç ve yanlış bir durum. Git doğru düzgün ben ddlg seviyorum de olsun bitsin.
00 Yorumla
+1 yılSimdi bunu farketti diyelim ve çok kızdı sonra başka zaman Allah gostermesin sana araba çarptı ve telefonundan kocanı aradılar söylediler ve kocan inanmadı sen bu durumda ne yapardın acaba çok merak ediyorum?
00 Yorumla
+1 yılBöyle şeyler yapmayın abi gerçekten aşırı saçmalık seven birisi ilgisini gösterir zaten göstermiyorsa Bi sorun var mı diye bakılır ortada hiç bir sorun da yoksa üzülerek söylüyorum seni sevmiyor net.
00 Yorumla
+1 yılne insanlar varya ikinizde de büyük hatalar var belli o hasta olmadığın sürecece ilgisiz sen de hasta olduğunda ki gibi ilgisini kullanıyorsun bence ilişki terapistine gidin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılHoşunuza gidiyorsa devam edin fakat biryerden sonra sizide eşinizi de bıktırır çünki bu işin yaşlılığı da var, ilgi göremiyorsanız siz ilgi gösterin onun da hoşuna gider o da size ilgi gösterir
10 Yorumla
+1 yıleşinizi tarafından yeterli ilgiyi göremediğiniz için yapıyorsunuz ama bir süreden sonra sizin gerçekten hasta olmadığınızı anlayacak ve hiç ilgilenmeyecek
10 YorumlaBazı şeyler sana güzel gelebilir ve bunu surekli yaptığında bilerek yaptığını öğrendiğimde gercekten hasta olduğunda bile inanmaz açıkça şöyle bu şekilde davranmandan hoşlanıyorum emin ol ona ve sana daha iyi gelir sen her uzildugunde kızdığında o hareketi yapar😉
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Bence spor yap, yediğine içtiğine dikkat et, dengeli beslen, seksi giyin.
Erkek bebek bakmayı sevebilir ama seksi bir kadın daha çok dikkatini çeker.
00 YorumlaNumara yaptığını anlarsa, gerçekten hasta olursan bakmazsa , sonra buraya kocam benimle ilgilenmiyor hastayım bide aldatıyor mu diye post açarsın 😁
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHastasındır belkide gercekten psikologa görün
30 Yorumla Bi yerden sonra bıkar ve bırakır seni ben hasta bakıcı mıyım diye isyan eder nereye kadar biraz da sen onla ilgilen yoksa onu kaybedersin
10 Yorumla
+1 yılÇok iğrenç bir yöntem ya. Başka türlü ilgilenmesini sağlayamıyorsun demek ki üzücü.. beceriksiz olduğunun göstergesi
10 Yorumlaçok iyi dlgsog ama başka şeyle de ilgisini çekebilirsin. d illa hasta numarası yapmana gerek yok.
10 Yorumla
+1 yılYazık la adama :D
Hani ben de bakardım ama duygularının böyle kullanılması çok acı verici...10 Yorumla
+1 yılSeni seven birinin iyi niyetini kullanıyorsun. Çok yanlış.
20 Yorumla
+1 yılSonunda nolacak peki bıktım artık senden derse napacaksin bence tadında bırakmak lazım
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞuataya bak ya...
Benim ki de ona iltifat etmemden sıkılıyor.
Bizimki hasta olsa ilgiden antibiyotik olur hemen ayağa kaldırırım ama işte yan etki yapıyor bizimki...
Ama yinede de seviyorum ne yapayım00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılAy ben hasta numarası yapsam ya da hasta olsam benim adam ilgilenmez. Hasta olmama gıcık oluyor
00 Yorumla
+1 yılSana ilgi göstermeyi kendinin istemesi lazım senin buna muhtaç olduğunu bildiği için değil bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bitane sorudada kadin kocam 6 yildir her gun benimle seks yapiyor 6 yildir biktim sıkıldım diyor. Profilini bilsem buraya etiketlerdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Hasta olsan da umrunda olmayanlar var şükür ki kocam değil sevgilimdi benim bir iliskim bu yüzden bitti merhametsizler var maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgilimin bana yaptığı olay. Hep başı sıkıştığında kendini acındırarak iyu niyetimi kullanırdı. 1 yıl onunla ilgilendim ama en son her şeyin bir yalan olduğunu bilince ayrıldık. Kusurabakmayın ama çok merhametsizce ve bencilce bir davranış şekli, umarım bir daha yapmazsınız
10 Yorumla
+1 yılBu numarayı artık okula gitmek istemeyen ilkokul çocukları bile yapmıyor. Haberin olsun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı. Bir süre sonra usanır gerçekten hasta olduğunda da hiçbir şey yapmamaya başlar
10 Yorumla
+1 yılCilve yap kedi gibi kucagindan inme yine ilgisini cekersin
10 YorumlaBedensel hasta olmayabilirsin ama ruhsal hastasın.
112 Yorumla- +1 yıl
@1asosyal ölümcül bir hastalığa yakalanmadı sonuçta insan hastayken bile kendine çay yapabilir. Kadının niyeti dikkat çekmek. Hiç bir işe el surmemek yan gelip yatmak. Buradan bunu çıkartıyorum. Eşi söylenmesin diye de hastalığı bahane edip ilgi bekliyor. Çoğu erkek gerçeği öğrense kapının önüne koyar bunu çok iyi biliyorum
+1 yılKur yap ilgiyi öyle çek hasta numarası yapmak nedir düşününce çok bunaltıcı
10 Yorumla
+1 yılBugün davayı çakarsa çok kötü Diker seni bak söyleyeyim
00 Yorumla
+1 yılGerçekten kadınlar neyse bir şey demicem düşman oluyoruz sonra
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. vazgeçmelisin zamanla hastalığın da değersizleşir gerçekten hastayken ilgi bulamazsın.
00 Yorumla
+1 yılEvet yapmadiginiz bi o kalmisti onuda yaptiniz tam oldu
00 YorumlaOnun iyi davranışları ilgisiyle iyi olduğunu iyileştiğini belli et yavaş yavaş vazgeç
00 YorumlaNe kadar Çok kötüsün. Bırak adam sana hasta olduğun için değilde. Sen olduğun için baksın.
00 Yorumla
+1 yılLevel atlat bence bu duruma arada ölmüş gibi yap bakalım napcak
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 dün barışmak için öldü gibi yapan eski sevgilimin uyguladığı tatife. Cidden aşırı sinir oldum. Bunu karşındakına nasıl yapar bir insan. Çok bencilce
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılNeden bu durumu onunla açıkça konusmayi denemiyorsun? Bu sana uzun vadede iyi gelebilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir kac gün olsa hadi anlayacagz da 2 hafta neyin nesi
Zavallı kölecik00 Yorumla Bu dolandırıcılık resmen gerçekleri öğrenirse senden bir ömür soğur uzaklaşır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de evde nefes almak için aynısını yapıyorum çünkü annem oturduğumu gördükçe sanki kendisi başka bir şey yapıyormuş gibi sayıp sövmeye başlıyor.. haftaiçi her gün çalışıyorum gına geldi.
00 Yorumla
+1 yılbu karının bağışıklığı tırt boşan gitsin dicek en sonunda kendine
00 YorumlaBir müddet sonra boynuzları yaldızlamaya hazırlan.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBebek gibi bakmak da bir yere kadar daha sonra bunalır hasta oluyorsun diye sürekli şikayetlenir. hatta belki de anlar bile numara yaptığını. Vazgeçmelisin bu oyunundan
00 Yorumla
+1 yılnormalde ilgilenmeyip hastayken ilgileniyorsa haklisin ama sıkılabilir her an
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılVazgeç zamanla uöursamaz hale gelir, gerçekten hasta olursun ilgilenmez.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 2 sene sonra anlar bı daha bir damla su vermez. İstersen kanser ol yalnız başına ölürsün
13 Yorumla- +1 yıl
@sehervaktiiiiiiii bunu yazan kadına diyorum böyle iki haftada bir hasta numarasi yaparsa kocası derki benim karı sürekli hasta ben bı yedek bulayim
- +1 yıl
Anladım doğru diyorsun
Manyak garı Basacan girbaci domaltip sana hee 😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Ne gerek varki zorla biseyler yapıyorsun ya çocukluk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılsürekli hasta olan kadına cinsel istek duymaz erkek ona göre
10 Yorumla Vazgeç, bağımlı oluyorsun ve yarın Bir gün başkasından bile istersin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. En sonunda bu kadın sürekli hasta oluyor acaba yeni birini mi bulsam diye düşünmeye başlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaptığın hiç doğru değil sonuçta eşini kandırıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılEvet vazgeçmelisin. Hem bıkar hem de onun iyi niyetini suistimal etmek bu.
00 Yorumla- Devamını Gör (173)
Devamını Gör(218)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocamın ilgisini çekmek için 2 haftada bir hasta numarası yapıyorum. Bu huyumdan vazgeçmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler