Ben ne zaman benden hoşlanan çocukla yakınlaşsam kankası beni hesabından engelliyor ya da hesabını gizliye alıyor ben bu çocuktan uzaklaştım kankası da şimdi para ile etkilemeye çalışıyor hesabını açık yapmış.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hoşlandığın çocukla kankası yakın arkadaşlar, birbirlerine takıldığı kızları söylüyorlar. Çocuğun kankası muhtemelen sana göz koymuş, kıskançlığından çaktırmadan hesabını gizleyip sana başka şekilde yürüyor.
Nasıl başka şekilde
Evet çok yakınlar
Ondan habersiz yani. Hoşlandığın çocuktan habersiz.
Evet anladım
Göz koymak ne demek
Hoşlandığın çocuğu tek başına yakalayıp, durumu anlat. Bana yürüyor de, seninle konuşmamıza engelliyor de.
Göz koymak yani kankasının hoşlandığı kızı kıskanmak ve o kızı kendisi için istemek demek istedim.
Bu çocukla ne zaman yakınlaşma fırsatımız olsa kendisi hesabını gizliyor ya da engel atıyor anlamadım
Çok pardon bana kızma ama, sen de biraz canımsın var mı?
Hayır yok asla neden
Şimdi bak tane tane açıklayacağım iyi dinle. Hoşlandığın çocukla kankası birbirlerine çok yakınlar. Muhtemelen kankası senden haberdar, birbirinizden hoşlandığını biliyor. Sizin hoşlandığınız çocukla en ufak bir yakınlaşmanızda bunu engellemeye çalışıyor. Çünkü kankasının seninle birlikte olmasını istemiyor. Onunla birlikte ol istiyor, muhtemelen seni beğeniyor ve istiyor. Bu yüzden de hoşlandığın çocuğun önünü kesiyor ki seninle bir şeyler yaşamasın. Şimdi anladın mı? Sen hoşlandığın çocukla ilgili kankasına söyleyeceksin, sana yavşadığını anlatacaksın o zaman her şey ortaya çıkar ve hoşlandığın çocukla bir birlikteliğin olur. Kankası aradan çekilir çünkü.
O aradan çekilmiyor mu
Yani kankası bana kendi hesabından engel atıyor hoşlandığım çocukla yakınlaşınca? Ya da kendi hesabını gizliyor?
İkisinden birisi. Kankası kesin olarak seni kendine istiyor, onunla sevgili ol istiyor. Hoşlandığın çocukta bundan habersiz muhtemelen. Kankasına güveniyordur hala.
Yani aralarında anlaşmamışlardır di mi
?
Grup mu yapacaklar sana da aralarında anlaşsınlar abartma istersen. Hoşlandığın çocuğun haberi yoktur.
Bu çok kötü değil mi ya? Ve bir de bu adama abim diyor aslında büyük bu çocuktan , adam da zengin falan ama hiç ısınamadım kendisine , yani ona ihanet etmiyor mu?
Evet ihanet ediyor. Parası ile önüne gelen her kızı tavlamak istiyor. Seni beğenmiş o büyük olan adam, seni hoşlandığın çocukla birlikte olmanı istemiyor onunla birlikte ol istiyor.
Ama kankasının hoşlandığı kız ne alaka ve sevgili mi olmak istiyor sizce
Sevgili olmak istiyor olabilir, seni beğenmiş olabilir, sadece kıskanıyor olabilir, sırf parası var diye parasıyla her şeye sahip olmak istiyor olabilir. Seninle seks yapmak istiyor olabilir. Kısaca o parası olan büyük adam senin hoşlandığın çocuğa ihanet ediyor, birbirleri ile yakınlar, birbirlerine hoşlandıkları kızları anlatıyorlar. O adamsa sana göz koymuş, seni kendisine istiyor. Sen hoşlandığın çocukla realde iletişime geçip her şeyi anlat.
Evet haklısın ama demek istemiyorum birbirlerine düşmelerini istemiyorum ve o çocukla olursam rahatsız etmez di mi
Yok etmez, hoşlandığın çocukla kankalar sonuçta ondan habersiz sana yürüyor, sen hoşlandığın çocukla çıkarsan sana bir şey diyemez. Hoşlandığın çocuğa nude falan attın mı?
Hayır hiçbi şey atmadım ama pas verseydim dostlukları biter miydi
Hayır bitmezdi tabi ki. Seninle seks yapıp yoluna giderdi. Güzel bir kız mısındır sen?
Kim yoluna giderdi
O zengin olan adam
Peki ama benden hoşlanan çocuğun benle evlilik hayali var ne düşünüyorsunuz
Nasip bir konuş bakalım, sevgili ol ilk önce Şu adamı bir aranızdan alın ondan sonrası belli olur. Nude falan atma telefonuna bakarsa o adam da görür. Hoşlandığın çocukla konuşupu durumu anlat bence arası bozulacaksa bozulsun ihanet ediyor sonuçta.
Yani adam aramıza girmeye mi çalışır
Gizliden çıkayım, özelden yaz istersen. Çok uazdı burada.
Tabi
Yazık
Noldu
Cocuda
Hangi çocuk ve kankası neden böyle yapıyor
Cocuj aranisfa geçenleri mi anlatiyor
Hiçbi şey yaşamadık
Yakinlasmidsin
Hayır
Hiç takma boş ver
Evet üzüldüm kanka