Hiç bir şey anlamadım?

Cafede oturan bir erkek topluluğu vardı içinden biri benimle ilgileniyordu bende ilgisine karşılık kendisinden çakmak istemiştim sonra biz kalkarken bakıp biraz güler gibi oldular sonra instasını bulup istek attım bekletti mesaj attım dönmedi hatırlamamıştır diye 1 hafta sonra numarasını bulup yani dün aradım gülme bahanesinden girdim oda size değil hesap mı soruyorsunuz diye tersledi bende estağfurllah sadece sordum dedim bide bana bakınca bende karşılık olarak çakmak isteyip bende mesaj attım dönmediniz sebebi nedir deidm tanımadığım içindir diyip geçiştirdi numaramı nerden aldınız diyince kimseden almadım elim kolum uzundur dedim hep kapatmak istedi hiç oralı olmadığı gibi resmen tersledi beni ay bide abla dedi bana anlamadım şok oldum agresif tavırlar yapıp kapatmaya çalıştı ne kabahatim var yani? Hiç bir şey anlamadım sonra baktım ki numaramı kaydetmiş Şu an numaram kayıtlı beni rencide edip neden numaramı kaydeder ki hadi fotiye bakmak için desek o zaman neden silmedi Şu an kayıtlı numaram onda hiç bir şey anlamadım yaptığı resmen terbiyesizlik rezil oldum rencide etti beni ben masum bir şekilde girişimde bulunmuştum onun ilgisine karşılık, daha kibar olabilirdi neden kaydetti o zaman numaramı anlamadım

Hiç bir şey anlamadım?