Ben bu kizdan hiç birşey anlamadım?

Merhaba arkadaşlar. Benim 2 buçuk senelik bir ilişkim vardı. Onu 5 senedir tanıyorum ve 2 buçuk sen beraberdik. 3 hafta önce ayrıldık. Bizim zor bir ilişkimiz vardı başlarda ben ona soğuk davrandım malesef. Ama sonradan çok sevdim ve bunu yeri geldiğinde de gösterdim. O da beni çok seviyordu ve bana herzamanda gösterirdi. Çok tartismalarimiz oldu malesef ama çok ama çok güzel anlarimiz oldu. Çok mutluyduk da beraber. Anlamadım gitti her sene türkiyeye gidiyor tatile. Ve her gittiğinde de üzülüyordu ağlıyordu özlicek diye. Ama bu sene hiç sanki üzülmedi ve ağlamadı da. Bana türkiyedeyken çok soğuk davrandı birden. Gecen senelerde hep arardi yazardı ordayken. Ama bu sene belki 1 hafta 1-2 kere ariodu. Ona sorduğumda bilmiyorum iyi değilim demişti fln. Bana bu durum çok zoruma gitti öyle tanımıyordum çünkü. Beni çok severdi herşey yapardı benim için. Bende tuturdum bilet alıp almamyadan bir günlüğüne istanbula gittim onunla konuşmak için neyi var diye niye öyle yapıyor diye çünkü dayanamadım. Gelme gerek yok dedi ama daha 4 haftası vardı. Gittim konuştum ayrılmak istediğini söyledi ağlayarak üzülerek. Artık soğuduğunu ve eskisi gibi sevmediğini söyledi, pişman olacak dedi biliyorum ama ayrilalim. Problemlerimiz olacak ailelerimizin yüzünden kortugunu söyledi. Ben doğulu o istanbullu. Çok yıkıldım herşey denedim almanyaya geri geldiğinde onu havalanından aldım onu bir daha konuşmak için ama gene aynı ağladı fln. ve kortugunu söyledi mutlu olmicaz diye. 3 hafta oldu ordan belli ayrildik. Ama gene de arada sırada yazıyor bahaneler bulup da. Ben bişey anlamadim. Niye öyle yapıyor. Bu durum beni çok üzüyor. Onu çok sevdim, gerçekten çok şaşırdım birden ayrılmasını istediğini. Nerye gidersem gidiyim onu hatırlıyorum. Napcam bilmiyorum. Face de arkadaşlık da yoladi kabul ettim. Ne si da var. İste bazen tam unutiyim diyorum bir kaç gün geçiyor bakiyorum yazıyor. Daha kötü oluyorum. Yardim edin lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
En kötüsü ve hiç anlamadığım da türkiyede ayrılmak üzereyken orda discoya gitti 3 kere. Ne oluyor sorduğumda unutmaliyim diyordu. Ayrıldıktan sonrada 2-3 kere gitti. Anlamıyorum insan ayrıldığında eğlencelere hiç gider mi ja. Bence sevmiyor artık. Bana demişti seni insan olarak kaybetmek istemiyorum arkadaş kalalım. Ama ben istemedim. Ve ayrildigimzdan beri de hiç aramadim yazmadım. Tek o aradığında açıyorum. Yazdığında cevap veriyorum.
Ben bu kizdan hiç birşey anlamadım?