Hz. İsa'nın ölüleri dirilttiğine
Onun geri döneceğine
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben Allahü teala'ya inanıyorum ve son Peygamberimiz olan hazreti Muhammed sallallahu aleyhi ve sellem efendimizin getirmiş olduğu vahiylere ve onun ümmeti olduğunu inanıyorum aynı zamanda diğer peygamberlere de inanıyorum bunlar inanç ve itikadi konulardır tartışmaya kapalıdır.
Zira dini konularda tartışmak insanı çok büyük hataya götürebilir ya da bilmediği bir konu hakkında yanlış bir fikir beyan ederek günaha girebilir.
Evet linç yemek için yazıyorum. Hadi bakalım.
Sayın @ksilem hanım ve değerli KizlarSoruyor üyeleri, platformu saygı ve sevgiyle selamlıyorum...
Agnostik Teist bir insan olarak, hiçbirine inanmıyorum. "Herhangi bir dine mensup olmayışım, değerlere saygısızca davranabilecek bir insan olduğum anlamına gelmiyor."
İnsanların görüşlerine, düşünce yapılarına katılmıyor olabilirsiniz. Bu sizin hür iradeniz, düşünceniz ve kararınız.
Bu konular hassas konular. Biraz daha ılımlı davranmak gerek. Kutuplaştırmak yerine, bütünleştirici bir davranış sergilememiz gerek.
Ben ve buradaki insanlar, laik ve demokratik bir ülkenin vatandaşlarıyız. İnsanların Müslüman olmayışı, onların ötekileştirilmesine mahal vermez, vermemeli. Çünkü bu davranışlar, sadece ırkçılığın evrimleşmiş halidir.
Biraz yersiz bir açıklama oldu gibi ama bunu yapmak gereği duydum. Umarım yanlış anlamazsınız sevgili üyeler.
Hepinize saygılarımı sunuyorum.
(Meclis konuşması gibi oldu kardeşim. 😅)
Neden musa peygamberi bu kadar taktınız? Yani sonuçta oda Allahın bi dostu fakat bizim peygamberimiz Muhammed sav, en üstün insan en merhametli insan o size bizden daha çok merhamet ederken
Biz kendimizi hiç acımıyormuyuz?
Cevap
12Cevap
Ateistim tanrıya ve dinlere inanmıyorum
😂 dinlere inananlar hakikaten aborjinlerden daha düşük zekaya sahip. Musa bir politikacıydı diğerlerini de kendi uydurdu. Zamanının diktatörüydü. Gidin tüm kitapları okuyun da saçmalıklar silsilesine şahit olun. Hepsinde ya pedofili ön plana çıkarılıyor ya kadın nefreti ya da biyad etme şekilciliği. Beyinsiz beşerler de 1400-2000 yıl sonra o kadar uzay keşifleri yapılmasına rağmen hala yalan dolan kitaplara inanıyorlar. Keşke zaman makinesi olsa da ben gidip peygamber olsam bereket tanrısı heykeli diker hepinize ibadet için günde 10 vakit skso ve tombala çekin derdim sonra günümüze geri gelip milletin binlerce yıldır emcüklemekten nasıl at gibi çeneli ve ağızlı olduğunu görüp kahkahalar atardım.
Seni yanlış programlamışlar ha doğru olsada bu bize sökmez,
Az mantıklı konuş
Oooo İngiliz pasaportlu Yunan Anadolu'ya girse enişte diye boynuna sarılacak kadir'in beşik kertmesi gelmiş.
Bu soruyu dini olarak algılayamadım... Herkes buna kaymış ama... Sanki, eski sevgilinin döneceğine mi yoksa ölü diriltme mevzusuna mı inanıyorsun diye anladım...
Geri dönecekler o zmaan kadar yaşayabilirsek iyi.
Dizim üstünde onun kudretinde eğilip ağzımı kapatır karşısında konuşacak ne haddim nede bir başarım var.
iman edip müslümanım diyorsan ikisinede inanman gerek biri diğerinde ayrılmaz...
İkisinede!
Ey sen, yıkılası kafir çocuğu,
Bize yaptıklarını
Sana ödetecek olana ne mutlu!
Ne mutlu senin yavrularını tutup
Kayalarda parçalayacak İsa'ya! 👑💪☪️👼☁️🌈
Onundan kasıt sevgili değil mi ya ben mi malım
Acayip saçma bir anket olmuş. Alay vari bir olay var. Bu hiç hoş değil.
Hiçbiri var olmayan şeyler
Hiç birine inanmıyorum
İkisine de inanıyorum
İkisine de inanmıyorum
İkisine de inanmayan müslüman olamaz zaten.
Hz. İsa ölüleri diriltmedi vesile oldu
hicbirine
Inanmıyorum
C hiç biri neden yok?
hiç birine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?