İslam doğru bir inanç"mı 🌃
neden dualarımız kabul olmuyor allah tarafından...
neden dualarımız kabul olmuyor allah tarafından...
Ben müslümanım ve doğru olduğuna inanıyorum. Duaların kabul olup olmama hususuna gelirsek. Olması gerektiği gibi hareket etmediğimizden sünnetullaha uymadığımızdan çoğu olmuyor. Ha kimi duaların kabul olma vakti gelmemiştir ya da kabul olmaması hayırımızada olabilir. Bir başka açıdan bakarsak buda imtihanın bir parçası
Dünyada savaş var ölenler var çile çeken zulüm gören insanlar var onca her insanın bir derdi sıkıntısı var tecavüze uğrayan kadın cinayetleri ne insanlar var pislik
kötülük yapan fitne dedikodu iftira ohhho neler neler hayvanlara işkence tacavüzcüsü allah ben en hayırlısıyım diyor hani nerde insanların yanındamı koruyormu kolluyormu hani""?
affedersinizde imtahanına sçm...
Allah kimseye dünyada cenneti yaşayacağının sözünü vermedi. Ve her şeyde müdahale etse imtihan olmaz. Kpss de bir öğretmen bir öğrencisine imtihandayken müdahale etse diğerlerine ne kadar adilene davranmş olur ya da bu imtihanın ne ehemmiyeti kalır
O zamam hiç yaratmasaydı insanların hali yazık içler acısı
Mutlak güç sahibi olan iradesini bu yönde kullanmış. Gizli hazineydim bilinmek istedim diyor.
Aman hepsi hikaye yok deccal yok meçiç ile yecüc bilmem ne hikayesi...😂😂😂
Bunlara ne demeli🤣
Hikaye denilen bir çok şeyin yıllar sonra ortaya çıkmış olması gerçeğide mevcut. Mesela 1400 yıl önce fuhşuyat açıktan yapılacak dendiğinde o dönemde olmaz öyle şey diyenler vardı. Şimdi ise sana sorsam buda normal dersin.
Ben hiç birşeye inanmıyorum sadece bir yaratıcı olduğuna inanıyorum ve ölümden sonra yok olduğumuza inanıyorum
Böyle nasıl yaşıyorsun 😀 ölüyorsun bitiyor. Ve koskoca boşluk
Öyle:(
Dinlere inanmiyorum.
Bence Araplar ölümden sonra ne olacak, su ve bu nasil oldu diye bilmiyorlardi ve sonra Muhammed geldi onlara kafadan uydurdugu seyleri anlatarak kandirdi.
Sonra insanlar bu yalanlari baskalarina ve kendi cocuklarina anlatti ve Islam günümüze kadar böyle geldi.
Bencede bir yaratıcı yaratan var ama kim bilinmiyo
Herkesin öyle şıp diye duası kabul olsa mk imtihanın ne anlamı kalır... İşte bazılarına vermiyor ki, isyan edip dinden çıksın amel defterini tersten vereyim diye bekliyor Mevla...
Hani Tanrınız çok merhametliydi?
Madem öylesine yüze bir ilah o halde n'için kendi yarattığı varlığın acı çekmesi için adice pusuda yatar?
Yüce*
Cevap
2Cevap
Ben semavi olan dinlerin kitaplarının değiştirildiğini ve birçok açığı olduğunu düşündüğüm için doğru din olarak İslam, Hıristiyanlık ve Yahudiliği örnek göstermiyorum açıkçası. Ama birisinin fikirlerini almak yerine dinleri araştırıp sana mantıklı geleni bulman daha doğru olur bence.
Hepsi bir birinden karışık arajtırdım
Doğru ve hayırlısını istemek ve kalpten dua etmek benim bir çok duam kabul oldu sen yeterki istemesini bil
Yoo benimkiler kabul oluyor senin ki kabul olmuyorsa ya senin için iyi değildir ya da karşılığı ahirette verilecektir belki de dua etmesini istemesini bilmiyosundur çok neden var
Hiç bir inancı doğru bulmuyorum. Yaradan veya yaratıcı var ama dinler hikaye. O yüzden her zaman ilk kendine inancan
Bencede doğru söylüyorsun
Oluyorsa kaderin olmuyorsa imtihanındır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?