Babam annemi teyzemle aldatıyor. Anneme söylemek istiyorum ama korkuyorum sonu ne olur?

Annem kalp ve tansiyon hastası zaten ve çok bitkin. Babam ise bizi takmayan anneme eziyet eden ağzına geleni söyleyen hastalığına inanmayan biri. Annem 47 babam 52 teyzem ise 43 yaşında. Teyzem ile babamın Facebooktan yazışmalarını yakaladım ve hiç normal şeyler değildi. Teyzem babama yarı çıplak fotoğraflar atmış ve aralarında cinsel sohbet geçmiş kusmak istiyorum aklıma geldikçe deliriyorum ben. Görüntülü konuşmuşlar büyük ihtimalle babam işteyken konuştular. Telefonu köşe bucak saklamasından şüpheleniyordum. Bir de annem hakkında konuşmuşlar. Babam teyzeme ablan beni çok boşluyor karılık yapmıyor falan yazmış. O kadar üzgün ve sinirliyim ki anneme baktıkça ağlayasım geliyor onu gördükçe içim yanıyor masum masum dünyadan haberi yok evinde namusuyla kocasını bekliyor işten gelsin diye. Napıcam yüzlerini görmek istemiyorum onların. Babam eve geldiğinde önüne yemek bile koymak istemiyorum tersliyorum annem nedrn tersliyorsun kızım babana niye terbiyesizlik yapıyorsun diyor. Napayım ben annnem duyarsa kalp krizi geçirir?

Babam annemi teyzemle aldatıyor. Anneme söylemek istiyorum ama korkuyorum sonu ne olur?