Babam annemi aldatıyor ve annemin haberi var. Ne yapmalıyım?

babamin annemin aldattigini ilk olarak 10 yasinda ogrenmistim o kadar kotuydu ki birden fazla kadinla yazistigini gormek galerisindeki fotograflar.. belki duzelir diye bir sey yapmadim o uzuntuyle ama 3 4 yildir bunu yapmaya devam ettigini gordum ve yazligimizin orada baska kadinin fotografini gordum kadin sadece havluluydu ve yataktaydi.. o goruntuleri dusunmek bile istemiyorum cok kotuydum geceleri kendime zarar vermeye basladim intihar etmek istedim tekrar dogmak guzel bir ailede yasamak.. anneme soylemeye kadar verdigimde 14 yasindaydim ve o gun annemin de haberi oldugunu ogrendim ve bu aciyla kac yil yasadigini.. babam alkoluk p. cin teki bir seyler yapar diye korkuyorum babamin bizim bildigimizden haberi yok artik ne yapicagimi bilmiyorum her gun o sinsi gulumsemesiyle hic birsey yapmamis gibi karsimiza oturuyor ara sira annemin gece balkonda agladigini goruyorum psikolojim kalmadi artik ya ben kendimi oldurursem anneme birsey olmasindan korkuyorum fazla bir sey diyemiyorum insallah babam ölür..
Babam annemi aldatıyor ve annemin haberi var. Ne yapmalıyım?