Çocuğun gayrimeşruluğuna takmış birçok kişi. Belki evlenecekler ya da belki evlenmeyecekler evliliğe karşı bir kafa yapısına sahipler yani bundan size ne? Ahlak bekçiliği size mi kaldı? Kız burada bizimle mutluluğunu paylaşmış ve bebeğinin gayrimeşru diye hor görülmesinden de üzüleceğini düşünüyorum en azından fikirlerinizi kendinize saklayın ve bebeği olacağı düşüncesiyle sevinen bir insanın mutluluğunu gölgelemeyin.
Öncelikle tebrik ederim umarım bebeğinin ve senin hayatın çok mutlu olur, bebeğine uzun ömürler diliyorum. Sevgilinin nelerden hoşlandığını bilmediğim için aklıma klişe sürprizlerden başka bir şey gelmiyor ama bence en samimisi ve güzeli akşam yemek yerken karşına alıp onun hoşuna gideceğini düşüneceğin tarzda direkt söylemek olur, böylece tepkisini yüz yüzeyken görmüş olursun :)33 Yorumla- +1 yıl
işte sizin gibi zihniyetler yüzünden haram olanlar helalmiş gibi gösteriliyor! ne acı, ne kadar da zavallısınız!
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle hayırlı olsun :) Ben çok sendim senin adına gncellemeleri flan okuyunca. benmde erkek arkadaşım var hatta nişanlm aslnda bizde çok istiyoruz bebeğimz olmasını ama ailelerimzden korkuyoruz açıkçası ama eminmki çok güzl bir duygudur. Ama bebe doğmadan evlenseniz çok daha iyi olur bence nolursa olsun anne baba ve kendisinden oluşan bir evde büyümesi herşeyden iyi olur :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaman dikkat et bundan snra çok hassastır :) allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsn ve inşallah hayırlısıyla bizede verir allah istediğimz zaman :) kötü yorum yapanlarıda takma burada herkes ahlak bekçisi dışarda km bilir nasıllar :) hayatı sen nasıl mutluysan öyle yaşa canım :)
Bence iyi dusun. Ve bir an once konus. isteyip istememe gibi bir durum soz konusu. Zamani gecmeden konusun istisare edin bu olayi. Guvenmene bisey diyemem ama ilerde allah koruaun birakip gitme gbi bir durum soz. konusu olursa hic bir. anlami kalmaz bu mutlulugunun.
00 Yorumla
Bence süprizin en büyüğü olayın kendisi. Doğacak çocuğunla tanışma fırsatı :).):):9:):)
78 Yorumla- +1 yıl
Arsızlığa cesaret,
Zina ya aşk dediler,
Bir neslin ahlakını,
Işte böyle yediler...
https://i.hizliresim.com/vo6EAz.jpg - +1 yıl
aynen @romantix2
- +1 yıl
rica ederim @romantix2
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Evlenmeden olduysa, o baba kaçar
www.999gag.com/.../...669beafbfe779df331c9a044.jpg110 Yorumla
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q1793348-bitircem-amaaaa-biseyler-yapmam-lazim bu soruyu paylaştığın kişiden mi hamilesin?
34 Yorumla- +1 yıl
Iyi yakalamissin :) aldatan bebegi ister mi
- +1 yıl
ahah :D bu kızımız ya fake ya çok salak ya da bizi çok salak sanıyor.
- +1 yıl
Fakedir yaaa oylesine soru sormak ve icin yazmis olabir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabami kaybettim demissin bir soruya cevabinda babami cagir akrebi kavonaza korarim inlerim demissin babani oteki dunyadan mi cagircan hadi bunu gecelim sevgilim beni aldatiyor diye soru sormussun fake oldugunu belli etme ne demisler yalancinin mumu yatsiya kadardir daha once yazdiklarini oku sonra bir seyler yazki yalanin ortaya cikmasin simdi senin hamilesin yaaa 3 ay sonra sen reglimi duzensiz oluyorum diye bir soruda atarsin
50 Yorumla
+1 yılkardeşim sana hayırlı uğurlu olsun demek istiyorum ve çooooook mutlu oldum senin için biliyormusun? ^_^
ve diğer kardeşime yanı sevgilinede HELALLL OLSUN ciddi bir adam ki sana sahip çıkmış!!! ben sanada onada inanıyorum kardeşimmm boşwer mılletı takma sen oldumu!!! sen sevilmeyi hak eden en nadide bir ruhsun!!! cansınızz yaaa ^_^ keşke yakından tanısaydım sizi, ilk patikleri ben alırdım ^_^06 Yorumla- +1 yıl
ehehehe ^_^ oyyşşşhhh canım benım yaaa süper düşünmüşsün.. o adamın heyecanını merak edıorm nasl bır tepkı vericek :))) veee AYRICA neyin günahından bahsediyorlar? sanki çocugu ortada bırakmışsınız gibi aptalca düşünceler bunlar... ayrıca zaten evleneceksiniz yanı de prenses bıran önce evlenmeye bakın 3aylık olmadan önce! ee göbek cıkınca gelınlık fılan zor durumda bırakır senı ve mılletımızı bılıyorsun aptal aptal konuşmaya hazırdırlar her daim!!!
- +1 yıl
hayırlı mı olsun? zinanın nesi hayırlıymış? Allah akıl fikir versin!
- +1 yıl
aşkı sermaye sanan insandan nekadar duyguları anlamasını bekleyebilirsinki ;)
- +1 yıl
sen o aşkı anlayamazsın!
- +1 yıl
haklısın anlayamam cunku aşka hiç paha biçmedim bugune kadar.. bız yüreğimizle severiz...
- Aşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılwww.999gag.com/.../...669beafbfe779df331c9a044.jpg
biri bunu paylaşmış koptum :D195 Yorumla- +1 yıl
Hahaha bence durum tamda boyle olur :SlD
- +1 yıl
@SerinSular aynen :D:D
- +1 yıl
@Melzö58 :D:D
bence hemen soyle ve hemen nikahlanin ev tutun yuvanizi kurun allah bir yastikta kocatsin nedeyim insallah dogru insandir ama dogru olsa nikah yapardi canim benim ya git hemen soyle nikahi yapalim de madem o adimi atmadi bu hataya girmissiniz yuvanizi koruyun
00 Yorumla
+1 yılYav sevgilinden hamilesin. Evli bile değilsin. Yani gayrimeşru bir çocuk. İnşallah seninle evlenir. Çocuğun olacağına değil. Seninle evlenirse ona sevin. Bunu bilde. Yok sevmişsin yok sevmemişsin. Önceden yaptığınız o şey zinaydı. Evlenmezsenizde büyük günahınız olur. O çocuğada yazık olur bunu bil.
10 YorumlaArsızlığa cesaret,
Zina ya aşk dediler,
Bir neslin ahlakını,
Işte böyle yediler...
https://i.hizliresim.com/vo6EAz.jpg97 Yorumla- +1 yıl
hadi buna da cevap versinler...
- +1 yıl
Amin amin..
- +1 yıl
rica ederim.
+1 yılGayrimeşru olacak babası istemezse çocuk esirgemeye terkedeceksin muhtemelen çünkü toplumsal baskıya dayanamayacaksın. O çocuğun bir kimliği bile olmayacak eğer o adam istemezse babalık davası birsürü fasa fiso. Ah cahal kızlar evlenmeden neden yaparsınız neden kullandırırsınız ki.
20 Yorumlasıcak su hazırlayın hamile var yardım istemiiş çocuk dogurtcaz tövbe tövbe yardımı git hastaneden al burası yeni dogum ünitesimi burdaki insanlar doktoramı benziyorlar üstelik çocukta sevgiliden adamın hadi sana hayırlı işler ben kaçar demiyecegini nereden biliyorsun allah akıl fikir versin
20 Yorumla
+1 yılSevgili mi? Çocuk gayrimeşru mu ulan, birde seviniyor...
527 Yorumla- +1 yıl
Sacma sapan konusmayin. Nerden biliyosun arkadasim evlenecegini. Hayat bu olum var ucunda. Bir dakika sonrasinda olecegini bilmeden ne evlenmesi? Ne cocugu? @Fichte
- +1 yıl
Daha onceden sevgilim beni aldatiyor yazmis o adamdan baba olmaz
- +1 yıl
Hakka mi giriyorum? Ne sacmaliyosun? Veled-i zinayi destekleyecek miyim bir de? Allaha tovbe etmeleri gerekirken mutluluktan ucuyolar.
gayrimeşru çocuğa seviniyorsun... işte türkiyede namusun aile terbiyesinin ve ahlakın geldiği son nokta..
120 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılkimse senin hayatın akarışamaz evli olup olmaman senden başka kimseyi ilgilendirmez toplumun ne dediğinide umursamıyosan sorun yok neya nasıl tepki verir bilemeyizki biz şimdi yakınlarda bir doğum günü felan yok mu hediye olarak bu müjdeyi verebileceğin
00 Yorumla o haberi aldığında nasıl sevinecek nasıl havalara uçacak bilemezsin :) o an evli miyiz değil miyiz diye düşünecek halde bile olmayacak. yaşamayan bilmez. abuk subuk yorumları takma ;)
40 Yorumla- 60 Yorumla
+1 yılBebeğin için sen güzel bir anne o da adam gibi bir baba olur inşAllah. Çünkü her hatanın günahını o masum bebekler çekiyor. Asla yarı yolda bırakmayın da nasıl söylersen söyle. Mesela "Çocuğumuza ne isim verelim?" diye gir bakalım ne diyor.
20 Yorumla
+1 yılseni ahlak yoksunu. ulan birde derler nickin neden böyle. fakir yapsa p*ç dersiniz. zengin yapsa yasak aşkın meyvesi olur. Allah senin cezanı versin. o çocuk zinayla oldu. memlekete kötü örneksin
30 Yorumla
+1 yılAllah korusunda sevgilin seni evlenmeden hamile halinle terk ederse ne olacak bunu hiç düşündün mü? Bunu ailenize nasıl açıklayacağınızı düşündünüz mü?
30 Yorumla
+1 yılÇok sevindim tatlım ya! En azından "nerde aldırabilirim" gibi insanlık dışı bir soru sormamışsın.
Allah tamamını erdirsin. Başkalarının laflarına da kulağını tıka. Rabbim sana bu bebişi şimdi vermiş, tadını çıkart, elbet bildiği bir şey vardır. En büyük hediye haberin ta kendisi. Bence en kısa zamanda söyle, sevinsin çocuk. :)00 YorumlaŞeytan derki nikahtan once olan cocuk benimdir. bence Cok Kötu Bisey Bu Ama Senin icin Aynı Seyi soyliyemem Sonucta hayatta tutundugun Tek insan O. Sen Nasıl soylesen Bu Zaten Onun icin Sürpriz Olucak Cok sevinicek. onun icinde istedigin gibi soyliye bilirsin)
00 Yorumla
+1 yılBu millet neyin kafasini yasiyor kurtaj yasaklansin diyorlar sonrada boyle durum oluncada aldir diyorlar evlenmeyi dusunuyor musunuz bide sevgilin ins kabul eder sen kabul eder der sende insan oglu cig sut icmez belli olmaz yinede allah anali babali buyutsun ben senin yerinde olsaydim ailem beni redderdi
02 Yorumla- +1 yıl
bir ailem yok. 9 yaşinda trafik kazasinda kaybettim ikisini de.
İnsanlari anlamiyorm. Herseye kotu tarafindan bakmaya ne gerek var. Sevgilim kendisi cocuk cocuk diye başimin etini yedi bu zamana kadar o yuzden bukadar mutluym. İstemiyo olsaydi şu an mutluluktan ucuyo degl agliyo olurdm - +1 yıl
Sevgilin seni aldatmis oyle soru paylasmissin yine oylesine sormusta olabilirsin
+1 yılAnnelik cok kutsal... cok özel. . Cok guzel biseydir yani tahminimce :) ona mini patiler alıp artik bu patilere 9 ay sonra ayaklar girecek diyebilirsin :))))
02 Yorumla- +1 yıl
Ayyyyy neguzel yaaaa :) bende 2 ay once hamileyim zannettim ama degilmisss zaten beni sevgilm kalpten giderdi hamile olsaydm çünkü yaknda askere gidecek yanlış bir zamanlama olurdu
- Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yıldaha geçen aldatıldığını söylüyordun birkaç gün sonrada aslında erkekmişim gibi bişey sorarsın sen bu kafayla
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. Akşam sofraya bir tabak fazladan koy :) hani birisi gelecekmiş gibi :D Sorarsada 9 ay sonra misafirimiz geliyor dersin :D
22 Yorumla- +1 yıl
fikir muh te şem
Gizli Üye(30-35)+1 yılSalak salak insanları yadırgayarak konusmayın sizene isterse o* isterse fahişe sizemı kaldı kız mutluluğunu söylemiş sizde ona göre yorum yapın. sizene gayri meşru veya kocasından alan memnun veren memnun konuşmayın. Her neyse allah analı babalı büyütsün kardeş bence evde akşam yemeği ile güzel bir sürpriz yapabilirsin diye düşünüyorum :) hem tekrar birliktelikle güzelce kutlanır :)
05 Yorumla- +1 yıl
Daha neyi savundugunun bile bilincinde değilsin. hic dusunuyormusun o çocuğun psikolojisini? Lütfen artık sizlerde bu tarz şeyleri savunarak , müdafaa ederek normal biseymis gibi gostermeyin !!
Cevap sahibi+1 yılNE demek bilincinde değilsin yahu? herkesin özel hayatı kardeşim bizene ilk önce bizim bunu kendımız bilmemiz gerekiyor herkesin seçim hakkı var kendine. Sen tanıyormusun bu arkadaşı? hayır tanımıyorsun belki kızın ailesi yok? belki ailesi terk etti veya birşeyler oldu artık nereden bileceksiniz oda mutluluğunu sevgilisinden buluyor yani şu durumdan sonra zaten gerçek olan birşeyde var işin içine çocuk giriyor evlilik birliktelik şart artık bu konuda bana kızdıysanız kızmayın bu konuda bende ona karsıyım. böyle sevgili gibisinden zaten olmaz. ama kimseyi yadırgayamamda.
Cevap sahibi+1 yılSoru soran arkadaşım kesinlikle bak öyle güzelliklede karsılayabilirsin olabilir olmaz değil :)
- +1 yıl
karşıyım evet ama Hayır yapamazsin diye karşısına çıkacak halim yok sadece bak bunun gibi bir çok yanlısı böyle tabiri caizse çok Afedersin yedire yedire basitlestirmeye başladık ne malum evlenicekleri ha evlenirler evlenmezler onların hayatı onların seçimi zaten herkes kendi hayatını yaşar fakat arada kalan çocukları düşünün belki bu böyle olmayacak ama bu durumda olan insanların çoğunun bebeği ortada kalıyor herseye olumlu bakmakta doğru değil kardeşim bu dünyada
+1 yılBuradaki insanların çoğunun yetiştirilme tarzına ve toplumun belli bir kesimine göre Yaptığın Normal karşılanacak bir şey değil. Millete önyargılı demişsin de
biraz senin öz eleştiri yapman lazım. Genişlik babında.10 YorumlaSenin adina cok sevindim allah anali babali buyutur isallah kimseyi takma mutlu olmaya bak bebegini yasatmak icin cabala allah mutlulugunu daim etsin ben cok sevindim evlilik disida olsa bebek bebektir
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe lanet insanlarımız var bizim be ne kadar önyargılı ne kadar pislik ne kadar haddini bilmez insanlarımız sanki babası onlar sanki hamile kalan onlar. Hayatım ultrason resmini mesaj at bence ya da hamilelik testini
10 Yorumla
+1 yılYaklaşık bir ay önce aldatıldım falan diye başlık açmışsın hayırdır
20 Yorumladaha yeni üyeyim ve nedendir bilmiyorum ama buradaki çoğu soru düzmece geliyor özellikle de ilişki, aşk.. vs soruları
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya gülmek istemiyorum ama tutmayın beni ulaaan gülüceeeem :dd sen ilk önce olmamış bebeğin hayalini kurda bir tepkiyi gör sonra söylemek istermisin orası sana kalmış :dd
20 Yorumla
+1 yılBenim yetiştirilme tarzıma göre uygun bir şey değil ama umarım mutlu bir aileniz olur ne güzel sevdiğine sahip çıkıyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. Allah analı babalı büyütsün burdakilerin seni yargılamasına üzülme sakın bebeğe zarar verme :) emzik patik gibi bişiler al uyurken başına koy :)
00 Yorumla
+1 yılzaten hamilesin neyine yardım edelim doğurtalım mı nabalım
30 Yorumla
+1 yılBir an önce evlenin canım hepiniz için hemde bebek için çok daha iyi olur karnın büyümeden gelinlik seçmeye başla :)
00 Yorumla
+1 yılNe aptal insanlar var ya, size ne ulan gayrımeşru muhabbetine giriyorsunuz.
@Bazz001 Tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün.16 Yorumla- +1 yıl
Tşekkur ederiiimm :)
Şu ters yorum yapan karşi cinsleri anlamiyorm? Kendileri birlikte olcak kari kiz ararlar. Smdi hamile kalmis birine gayrimeşru muhabeti yapiyorlar. Kendileri birisini hamile biraksa terketcek belli burdan bunu cikartirim. Herkes karekterine gorw konuşuyo iste - +1 yıl
fazla takılmayın, sizin yanlış yaptığınız bişey yok. çocuğunuzla birlikte mutluluklar.
- +1 yıl
sizin gibi zihniyetler yüzünden haram olanlar helal gibi gösteriliyor farkında mısınız bilmiyorum ama!
- +1 yıl
öyle mi? her haramdan sakınıyor musunuz peki? kıl almak bile haram farkında mısınız?
nikah konusunun inceliğini biliyor musunuz? nikahın unsuru karşılıklı olarak birbirini kabul etmektir. birbirlerini kabul etmeseler de aynı yatağa girmezler zaten. - +1 yıl
nikah unsuru "birbirini kabul etme"adı altında nikah olmadan birlikte olmak değildir! ama siz bunu anlayamazsınız!
- +1 yıl
hanımefendi! din sizin ananelerden duyduğunuz şeyler bütünü değildir. kutsal kitap kur'an'ı baştan okuyup anlamanızı tavsiye ederim. anladıklarınızı doğru anladığınızdan emin değilseniz kendinize saklayın. kaç din adamına sorarsanız sorun nikahın unsuru budur, resmi nikah olunca neden dini nikaha ihtiyaç duyulmuyor sizce. bakış açınızı biraz değiştirebilseydiniz kavrardınız.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsizene cocugun gayrimesru olmasindan kizin bekar olmasindan... gayet guzel bir haber bu.. evleneceksin ve mutlu olmaya bak.. anne olacaksin cok guzel bir duyguyu yasayacaksin.. sen kotu yorumlara bakma.
11 Yorumla- +1 yıl
Kptu yorumlar sahsen umrumda degl. Millet onceki sorulara bakip beni cok guzel yargilamislar Ma bilmeden konusmalari yuzunden bu. Evet erkek arkadasim beni aldatti. Tek gecelik bir iliskymis hak da veriyorm cnki onu ben ittim o yol. + bir babamda yok. Annemde yok. bir onceki cevaplardan birinde babami cagririm demistim. Erkek arkadasimin babasi benm oz babam gibidr bunu da belirtmek istyorm
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılhayırlı olsuun sevindim senin adına. Bence bir an önce söyle mesela tam bir şey anlatırken bir dakika bir şey söyleyebilir miyim deyip konuya gir eminim çok sevinicektir :))
00 Yorumla
+1 yılevlenipte yapsaymıssınız daha iyiymiş sabredemedinizmii ertelendi diyosun evlenene kadar bekleseydınızz resmen zinaya girmişssin bacıııımmmm. Allah affetsinde herkes evlenices biz diyip millet ilişkiye gırsın ozaman töbe töbee yaaa
00 Yorumla
+1 yılHayırlısıyla gelsin inşallah:) Allah analı babalı büyütsün
10 YorumlaBu nasil bir rahatlik evlenmeden hamile kaldin benden kocaman bir ÇARPI
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisinden hamile kalmış evli değil genişliğe bak.
60 Yorumla
+1 yılkendisi de istediğine göre Allah mesut etsin. evlenin bence. :)) hayırlı olsun. :) çok düşünme akşam yemeğinden sonra tatlı yerken söyliyiver :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Yardım edin diye soru başlığını okuyunca temiz bezlerle sıcak suyu kapıp gelmiştim. Süpriz işi bana göre değil gidiyorum ben
13 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Bu çocuk seni aldatmamış mıydı? Şimdi bebek var seviniyosun he tamam evlenmez seninle demiyorum ama günahınıda düşün bir istersen.
20 Yorumla
+1 yılNe güzel :) Allah analı babalı büyütsün mutluluklar. size :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. kuzum sen yardım edin dediğin zaman site böyle şaha kalkar :D o yüzden güncellemelerde kızma kimseye yazık onlara: ) sen detay kısmını ne kadar geniş tutarsan o kadar çok anlaşılırsın.
00 Yorumla
+1 yılpeki sana bişey sorcam, ya o çocuk evlenmeden bırakırsa seni o zaman ne yapcan? o zaman da aşk aşk diyebilcen mi? buna da cevap ver, verebilirsen tabi...
10 YorumlaOna mesela iş yerine bebek patiği gönder, sonrasında bebek bezi, sonra mama önlüğü, minyatür bebekler falan. Bırak o çözmeye çalışsın bunların anlamını. Tabi isimsiz gönder bunları :))
00 Yorumla
+1 yılhttps://m.youtube.com/watch?v=utBb1xvh0ik
Bu sarki size gelsin o zaman peyyy.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmek her şey değil ama çocuk psikolojisi bakımından gerekli. Bence şimdi düşünülecek en önemli konulardan değil. Hayırlı, sağlıklı bir bebeğiniz olur umarım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayırlı olsun bende doğurmak isterdim ama okurken olmuyor işte. Kürtaj yaptırmak zorunda kaldım umarım mutlu olursun allah analı babalı büyütsün
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 775 cevap paylaştı. Önce annene baban söyle. Bakalım onlar kabul edecekmi seni. 😎
03 Yorumla
+1 yılevlenecekseniz, Allah analı babalı büyütsün hadi hayırlısı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. kaç kere dedim üstüme çıkma diye bak karnım şişiyo de
10 Yorumla
+1 yılçok çok çok tebrik ederim. kız olursa adını şahmelek koyun şans getirir. erkek olursada ediz koymanızı öneririm. umarım çok mutlu olursunuz:D:D:D:D:D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güncellemeden sonra haklı olabilecegini düşündüm
Umarim birakip gitmez...02 Yorumla
+1 yılHamileyim yardım edin ne ver istiyosan cocugu 3 ay ben taşıyayım senin yerine :D
22 Yorumla- +1 yıl
:D:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBebek ile ilgili sana çok güzel bilgiler verebilirim eğer sana ulaşmamı istersen mesaj atarım, bunlar mutlaka bilmen gereken şeyler
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMesaj atıyımmı :D buradan yazamam :)
Cevap sahibi+1 yıl@bahar12 sendemi bebek bekliyorsun :)
Cevap sahibi+1 yıltamam mesaj atarım sana :D
Cevap sahibi+1 yılBirde şu mesajları açsan yazacam ama yazamıyom :D
- Devamını Gör (114)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler