+1 yılYa kusura bakmayın eleştirmek bana düşmez ama sizin aklınıza tüküreyim. İstediğinle seviş, yat kalk istersen 5 yaşında yapmaya başla hiç umrumda olmaz ama cinsel ilişkiye Nasıl girildiğini bilen olgunlukta olan hatta yaşayacak olgunlukta olan sen, korunma yöntemi mi bilmiyorsun acaba? Bu kadar salak mısın gerçekten? ya da beraber olduğun son derece mi sığır? Bu aptallığınızın bedelini inşallah bir masum ödemez. Ödeyeceğini biliyorum ama. Ha bu arada sana şunu söyleyeyim birazda felaket tellallığını ben yapayım; Eğer kürtaj olursan bir daha hamile kalamayabilirsin! Bir bedel de sen Ödemiş olursun bebeğinle beraber. Aldırırsan iyi de olur oh olsun valla.
Bana kalırsa kısmına gelirsem git evlen çocukla. Ailesine anlat çocuğun. Apar topar evlenmek istediğinde konu komşu anlar zaten durumu, zekiler çünkü. Fakat elalemin yaptığı dedikodu kendi günahları olur kendi boyunlarına dolanır sende bir bebeğin günahına girmemiş olursun.21 Yorumla- +1 yıl
Neden bu kadar sert konuştun fazla abartmışsın ayrıca kürtaj olunca hamile kalınabiliyor yeniden
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18 yaşındaki toy bir gence yöneltilen hakaretler, nefret söylemleri inanılmaz... Belli ki yapmışsınız bir cahillik, ama bu yaşta bunun olmasındaki sorumluluk sizlerden çok size neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğretemeyen ailelerinizde. Zira 18 yaşındaki bir gencin muhakeme gücü daha tam oluşmamıştır, ergenliği sebebiyle bazı şeylerin sonuçlarını kavrayabilecek durumda olmaz. Hakaret eden iğrenç varlıklara bu sözlerim...
Seninse yapacağın şey aldırmak, 18ini geçtiğin içim tek başına gidebilirsin ama sanırım baba adayının da onayı şart. Doğmamış ve var olmamış biri için kendine zulmetmen ve hayatını bitirmen yersiz olur. Zaten bu şartlar altında doğurduğun bir bebeği asla gerçekten içtenlikle sevemezsin...80 Yorumla
Sen takılma burada yazanlara. Kendi hayatlarını kendilerine dikte edilen doğrular ile yaşayıp yapamadıkları şeylerin hırsını böyle fırsatını buldu mu çıkarıyorlar. Erkek arkadaşın ile konuş bu durumu. Başka da kimse ile paylaşma ne yapacağınız netleşene kadar. Evlenip doğumu yaparsanız açık söyleyeyim ki hayatınız hakkındaki hayallerinizin çoğu bitecek. Çocuğu aldırmakta sıkıntı epeyce. Zor karar. Kendi aranızda konuşun sonra aileleriniz ile konuşursunuz. Korkmalık bir durum yok. Oluruna bırakırsanız şu anki korkularınızdan daha fenası gelir başınıza.
00 Yorumla
Geçmiş olsun. Büyükler boşa dememiş yazın yediğin hurmalar kışın... tırmalar diye. daha çocuksun bide hamile kalıyosun bu cinselliğe düşkünlük nedir bir anlasam.. Neyse sorununa çözüm üretelim elimizden geldiğince. Mecburen kürtaj olacaksın. ya da başka bir yöntem daha var da ne kadarlık hamilesin? yani ilişkiye gireli ne kadar oldu?
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 hafta once korunmasiz yapmistik cok israr etti :(
Soran+1 yılyok
- +1 yıl
Düşük iğnesi diye bir şey var bayan arkadaşlar daha iyi bilir ama benim bildiğim kadarıyla bir aylıktan altında etkili oluyor. yanlız bunların kullanımı kesinlikle yasak o yüzden güvenmediğin kimseye açma bile bu konuyu. tanıdığın olmadığı için o zaman mecburen kürtaj olacaksın. yanlız biliyosun oda yasak merdiven altı diye tabir edilen gizli saklı yerlerde olacaksın bununda riski çok büyük. ya herşeyi göze alıp ailene anlatacaksın ya da iyi bir klinik bulup kürtaj olacaksın. yanlız dikkat et iyi bir yer bul yapılan yanlış bir müdahale seni kısır bırakabilir hatta hayatına bile maal olabilir..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Hamileyim yardim yazmis ya. ebe mi ariyosun kizim basliga bak.1. prezervatik diye bisey icat etmisler 2. madem duzenli bir cinsel hayatin var neden dogum kontrol kullanmiyosun 3. tamam dogum kontrol kullanmiyosun neden icine bosaldiktan sonra ertesi gun hapi almadin gerizekali kari? hamileyim yardim edin demis bide ya aptal iliskiden sonra icicektin haptan sorun falan kalmicakti. sikismeye vaktin varda eczaneye gitmeye mi yok? olan olmus bacim bir guzel dogrucaksin o cocugu hayatin falan maffoldu senin ne bu saatten sonra okursun ne de kariyer yaparsin. o cocuk senle evlenmese bile 40 50yasinda bir adam anca bakar sana. yani sanmiyorum yasina yakin birinin alabilcegini kucaginda cocukla. hayatini 18inde karartmak nasil duygu annene ne diceksin? canim erkek arkadasin sevse seni zaten dokunmazdi sana ama o hamile mi birakmis gecmisler olsun
20 Yorumla
+1 yılSayıp sövenleri takma. Uçan kuşa yazıp, yatma hayali kurup yatanlara hakaret eden tipler. Birçok arkadaşım daha önce aldırdı bu gibi durumlarda. 500 TL civarı bir şeye patlıyor. Ama zamanını geçirmemen önemli. En iyi yol, aldırman. Elbette bakabilirim dersen, doğurabilirsin ama ailene danış bu seçeneği düşünüyorsan önce.
30 Yorumla
+1 yıl18 yaşındaki ÇOCUKlar hamile kalır oldu. Sizin okul çağınız nedir bu çoook seviyorum ona herşeyimi veririm bakışı Allah aşkına az kendinize uçkurunuza sahip olun
90 Yorumla
+1 yılŞimdi yaptığın çok büyük yanlış ama seni bu yüzden yargılamak bana ve kimseye düşmez belliki yardım amaçlı buraya soruyorsun bizde yardımcı olalım ama nasıl yardımcı olalim yapılacak çok birsey yok sevgiline soyle durumu konuşun ya aldirirsiniz ya da bir an önce evlenin ailelere şimdi aciklayamazsiniz bu da gizli saklı olucak mecbur birileri uzulecek. Yapicak başka bir seçenek kalmıyor malesef..
00 Yorumla
+1 yılMerak etme ben Bugun 2 tane hamile kiz sorusu cevapladim sende 3 cu oldun alıştim artik çocuğu doğurma şansın varsa dogur evlenme şansın varsa evlen en son çare aldırmak ama cinayet sebebidir bu dunyada ıki elin bir yakana gelmez bunuda unutma. yasin da cok genç be kizim. Korunsaydiniz madem.
20 Yorumlasonu belli olan bir yola girmişsin sevgiline söyleyecekmişsin kızım siz böyle erkek müspettelerini nasıl sevgilim diyip yanında gezdirip altına yatıyorsunuz anlamıyorum insan insana bunu yapar mı madem seviyorsunuz madem isteklisiniz evlenin ne yapıyorsanız yapınız siz kızlar cidden akılsızsınız
00 Yorumla
+1 yılonu fındık kırmadan önce düşüncektin bari korunsaydın ya :D kondom dene bişey var hadi onu geç bu işi yapıosan doğum kontrol hapı kullan bukadar cahil olmayın ya aldın başına belayı annene babana ne dicen
12 Yorumla
Soran+1 yılya sevgilim oyle zevkli olmuyor demisti ben de dayanamadim kiramadim onu :(
- +1 yıl
aferim ya şimdide sen ona de evlenmemiz lazım diye bakalım ne dicek
5 sn zevk için bütün hayatınızı şeyediyonuz ya sizin aklınızı şeyediyim ben 18 yaşında biri ilişkiye niye girer malmısınız anlık zevk için hayatınızı ve ahiretinizi kirletmeye değdimi yattığın çocuğa git de hamileyim ailem seni biliyor evlendirecekler de bakayım seni nabıyor
01 Yorumla- +1 yıl
hata hayatta bir kere yapılır bütün hayatına mal olur yanlış yaparsın tecrübe kazanırsın sizin ki ayrı boyut :( erkek olmama rağmen bir kız ile birlikte olmadım en çok korktuğum şey hadi hamile kalırda elaleme rezil olur düşüncesi vardı sakın kız kardeşimde yok olsa heralde daha dikkatli olurdum ben babamdan herşeyin iznini aldım ama bana dedi ki sakın zina ile karşıma gelme anandan emdiğin sütü burnundan getiririm. hayat ya işte bu bence birlikte olduğun kişi ile konuş ama fayda olmaz eğer aklımdaki gibi biridir o da seni iplemeyecek bile. en mantıklısı kürtaj diyecem ama dememek için kendimi zor tutuyom çünkü oda bir can bak kızım bu hayatta erkek olarak babandan başkasına güvenmeyecen. neyse ben niçin diyorum ki bunları 72 saat içinde isen eczanelerde hap var en azından kendini şu anlık kurtar
Aldırma gerekirse hamile bırakan kisiye kac ama aldırma onun günahı yok cunku gunah sizin ve cok irenc bir bicimde cocuk sahibi olucaksiniz Allah sana akıl versin bunu yapan kisiyle konustunmu ne diyo acaba cok merak ettim yazik bu yeni nesile.
20 Yorumla
+1 yılUlan zaten bir b*k yemiş belli herkez aynı şeyi söylüyor biride mantıklı bişey desin. Hata yapan ölsün mü!!! Sevgilin eyvallah diyosa bir an önce evlenin yoksa yardimci olsun özel bir hastaneye gidip aldirin başka yapicak bişey yok ailen kabul etmez zaten ne kadar erken o kadar iyi kolay gelsin buda geçer önemli olan ders çıkarmak🙏🙏
00 Yorumla
+1 yılevli değilsen nasıl oldu bu iş peki ya cebrail geldi ağzına üfledi ya da biri seni düdükledi töööbe yarabbiii :(
ne kadar sorumsuzsunuz yaa bir şeyi yaşarken önünü arkasını hiç düşünmüyorsunuz30 Yorumla
+1 yılbence ne olursa olsun dogurman lazım bir can sonucta ben bu kürtaj olayına cok ciddi bakıyorum belki eski kafalıca olabilir ama katillikten bir farkı yok yaparken nasıl düsünmediysen bunu aldırmayıda düsünmemen lazım
00 YorumlaSağlık konusunda 551 cevap paylaştı. Hemen acilen aldıracaksın başka napılır, fazla düşünüp geç kalmadan
oo bebeği yaptığın erkeğede söyle parasını pulunu hazırlayıp iyi bir doktor bulsun, biliyosun heryerde kürtaj yapmıyorlar artık...10 YorumlaGerçekten yakın olduğun bir iki arkadaşın varsa durumu onlarla paylaş ve bir çözüm bulmaya bakın. Bu kendi başına kaldırabilceğin bir durum değil çünkü.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılkorunmayı bile beceremiyosunuz nasıl çocuk bakcaksınız hıaaaa
28 Yorumla- +1 yıl
o zaman yiyemiyeceği şeyin altına yatmıycak dostum @kasaterk
yapıyosun madem bir iş korunarak yap yani sevişme demiyorum ben ama yazık harbiden de ne diyim - +1 yıl
@kaseterk
Soran+1 yıl@kaseterk babam ben 9 yasindayken trafik kazasinda öldü...
Soran+1 yıl@kaseterk ne ipi ya köpek miyim ben?
Soran+1 yıl@kaseterk terbiyeni takın
+1 yılSevgilinin haberi var mı o ne diyor bu duruma?
Ona göre karar verin ama sen daha çocuksun
Bilmiyorum senin yerinde olsam doğurmazdım galiba00 Yorumla
+1 yılO. o... Ben bile korktum sizin adınıza... Umarım saçma sapan olmayan düzgün bir cevap alırsınız bu sitedende bari bir işe yarar...
00 Yorumla
+1 yılonu onceden dusuncektın... yapıcak tek bısey var delıkanlı gıbı senınle evlenıcek... bıze soru sorucagına gıt soyle sevgılıne senın arkanda duracak gıdıp hemen ıstemelı aıleler cakmadan... erkek adama bu yakısır ...
00 YorumlaO boku yemeden önce düşüncektin umarım allah bildiği gibi yapar.
51 Yorumla- +1 yıl
👍👍👍 + 😄😄
Hep beraber mi yaptık çocuğu? sizin gibi zihniyetler yüzünden bir çok çocuk annesiz babasız.
20 YorumlaSevgilin kac yasinda? Ne diyor tepkisi ne oldu ogrenince?
02 Yorumla
Soran+1 yıl20 yasinda lisedeyken tanismistik simdi ayni sehirde farkli universitelerde okuyoruz sevgiliyiz hala ama beni terk eder diye korkuyorum
+1 yılSu isleri bilmiyosunuz madem yapmayin , bir arastirin once bir okuyun prezervatif oylesine uretilmedi
13 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim oyle zevkli olmuyo demisti ben de kiramadim onu :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk önce bunu erkek arkadaşınla paylaş birlikte karar verin hatta canım sen bir psikologa falan danış en iyi kararları onunla alırsınız allah yardımcın olsun
00 Yorumlaİyi gözün aydın tebrikler. Tahmini doğum zamanını söylede çiçek gönderelim. .. 😕
00 Yorumla
+1 yılonu peydahlamadan önce düşüncektin. bişeyler yapıyosan sonuçlarına katlanmalısın. ezik insanlar gibi çaresiz çaresiz sağa sola yalvarma. g*tün yemiyodu niye s*kiştin?
00 YorumlaNe desem boş sen en iyisi intihar et bir pu daha eksilir.
00 Yorumla
+1 yılKimden oldugunu hatrliyomusun eger hatrliyosan git ona de
11 Yorumla
Soran+1 yılevet zaten baska kimseyle olmadim 4 yildir sevgiliyiz
artık olan olmuş senin yapman gereken şey bebeğin babası kimse gidip onunla konuşmak ve bence nikah kıyın bir an önce
00 YorumlaSağlık konusunda 552 cevap paylaştı. Artık evde halaya başlayabilirsin. Çocuğu da çağır korkudan altına sıçsın sonra oda halaya başlasın. :D
00 Yorumla
+1 yılAnne adaylari icin Erzurumda gebelik okulu acilmis oraya git haberlede gordum simdik
00 Yorumla
+1 yılBu yaşta doğurman çok kötü olur daha çok gençsin o yüzden aldır
00 Yorumla
+1 yıly. arra yemissin insallah seni katlederler ailenden biri
00 Yorumla
+1 yılAldır bence. Düşünme derim. Ailenin durumunu bilemem ne derler ama 18 diyorsun, hoş karşılanmayacağı kesin.
00 YorumlaLutfen troll oldugunu soyle, ben bile senin adina korktum.
10 Yorumla
+1 yılYapacak başka bir şey yok direk evleneceksin hemde hemen.
Evlenemem diyorsan da işin daha zor.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesin ya annen ya da baban yoktur ya da boşanmıştır böyle şeyler yapanların çoğu başı boş kaldığı için yapıyor rahatlıkla nasıl olsa kızcak kimse yok hesabı.
00 Yorumla
+1 yılAferin, nasıl bir yardım bekliyorsun acaba doğurtalım mı seni. Yardımı eden etmiş zaten.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılha bir bu eksikti, yandın sen yandın hemde marmara cırası gibi...
Bokmu vardı o isi yapacak, bekleyemedinmi evlenene kadar sonra doya doya yapardın simdi katlanacaksın sonucuna.00 Yorumla
+1 yılTatlı tatlı yemenin acı acı osurması vardır derler bizim buralarda :)
10 Yorumla
+1 yılYediğin Halttan bir Daha Yap Geçer Çünkü O Anki Zevk Uğruna Her Boku Göz Önüne Almışsın bir daha Da Alırsın
00 YorumlaBu nedir arkadaş Hergün birileri çıkıp hamileyim diyor yadırgamıyorum ama az dikkat edin da şimdi ne olacak aldırsan bir dert aldırmasan ayrı bir dert
00 Yorumla
+1 yılHiç Kusura Bakma Ama Size Değil O bebege Acıyorum :( :( Yazık Yazık Kaderi Nasıl olmuş
00 Yorumlabe kızım neden korunmuyorsun? partnerinin bundan haberi varmı?
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHamilesin. Bakamayacaksaniz 10 hafta gecmeden aldirman lazim.
00 Yorumla siz cocuk dogurmayin ya daha korunmayi beceremiyosunuz cocukmu büyütceksiniz. cocuga yazik vallah
00 Yorumla
+1 yıl2 yolun var. en azından benim bildiğim
ya bu kişiyle hemen evleneceksin ya da aldıracaksın...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAgir konuscam olmayacak sinirliyim hirsimi senden cikarmayim kimle yaptiysan o an nasil zevk aldiysaniz simdi en buyuk zevk geliyor cocugun olacak ergencim
00 Yorumlakeşke bu hatayı yapmasaydın. Lakin olan olmuş, bir uzmana danış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18 yasinda anne olunmaz. Aldirmanin carelerini arayacaksin heralde gizlice.
00 YorumlaYa anne olucan ya da hayatın boyunca vicdan yapacağın bir şey yapıcan.
00 Yorumla
+1 yılbunu bize değil yapana sor bnce.. adamsa sahip çıkar
00 Yorumla
+1 yılDün yediğin hurmalar , bugün g. tünü tırmalar ne yazık ki.
00 YorumlaBirlikte oldugun çoçugun ailesine 2 bin tl kaçar kürtaj
00 Yorumla
+1 yılerkek olursa adını emre koy bana benzesin hayırlı evladımdır
01 Yorumlavurur yuze ifadesi
mikisirken aklin nerdeydi bitanesi
(cokmu kaba oldu bea)00 YorumlaBirlikte olduğunu erkeğe haber ver. Ortak bir karar alın.
00 Yorumlaİnancsiz bir yürek ile çingene gibi yaşamanin tabii sonucu... Buyur kâtil ol...
00 Yorumla
+1 yılIyi halt yemissin. Tek basina yapmadin herhalde kiminle yaptiusan ona sor.
Bana soararsan dogur.00 Yorumla
+1 yılBirgün yediğin hurmalar gün gelir... neyse Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılAldır tabiki doğurup sahipsiz bir insan dünyaya getireceksin kendin daha çocuksun nasıl bakacaksın ki.
00 Yorumla- Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar