Güncellemeler
+1 yıl
Bugün adetim 4 gün geçtikti yine korkmaya başladım.
Güncellemeler
+1 yıl
Karnımda şişme büyüme var ve sanki ses geliyor bugün hamile miyim korkudan mi, ilişkiden 68 gün sonra beta hcg 0.100 çıktı ama niye böyle oluyor çıldırmak üzereyim sizce kanda gebelik testi yanlış çıkar mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır, hamile değilsin, çıkan değerler çok çok düşük, yani gebelik denecek bir sonuç yok,,45 gün sonra yani nerdeyse 6 haftalık olan bebeklerde hcg orani en az 100 lerle ifade edilir,
Belirtiler peki onlar neden var hâlâ
Bunların birçoğunun farklı nedenleri olabilir, baş ağrısı, mide bulantısı, bel ağrısı,, farkli nedenlerden görülebilir,, göğüslerdeki şişme ise psikolojik muhtemelen,
İdrarda gebelik yapacağım bugün bakalım teşekkürler yorumun için
Rica ederim, sonucu haber verirsen sevinirim☺️
Pekiii
🤗🤗💙
Negatif çıktı idrarda
Normal bu, zaten gebelik yok sende
Evet belirtiler idrar yolu enfeksiyonuymuş
Geçmiş olsun☺️
Teşekkürler
Son adetinden. sonraki 1 ayda 1000 i gever normalde
Nasıl yani
Dusuk bir deger yani vr adetin gevikmesi lazim
3 . Adetim gecikti şimdi
1 hafta bisindegil stresten gecikebilir 20 gun falan gevikse test ver bidaha
Teşekkürler
5.0 uzerinde olmadigi muddetce gebe sayilmiyorsun teskurler
Sonradan yükselmiş olamaz. degil mı
Diyelim pazartesi verdin 5.0 cikti sali gittiginde o deger ikiye uce katlardi bi gunde fark ederdi ^^ yani bi bin kusurleri gorurdun
Çok teşekkür ederim
Yine yaptım bugün 0.1
Sinem hanım hamile olduğunu nerden anladın ilişki yaşadında sen evlimisin
Evli değilim , hamile miyim bilmiyorum şiddetli baş ağrım , karın ve bel ağrım bazen mide bulantısı var
Evli değilsin sevgilin varsa ilişkiye falanmı girdin ki
Tam ilişki degil boşalma oldu o yüzden korktum
Tam ilişki olmadıysa boşalma içine mi oldu sinem hanım korkuyosun madem ilişkiye neden girmiyosun
Arkadan sürtünme oldu ve başladı vajinaya gidebiliyor muş böyle durumlarda
Arkadan sürtünme olduysa vajinaya nasıl gidecek ya bence imkansız sinem hanım içine belki akmıştır hamile olabilirsiniz miden bulanıyosa çocuk yolda ozaman
Yaa korkuyorum ama test negatif
Siz kadinsaniz hamile kaldınız mı
Korkuyonuz madem niye ilişki yaşıyonuz sinem hanım
Ben erkeğim ker kız sevgilisiyle ilişkiye girdiğinde hsmile kalıyo ve ailesinden korkuyo senin gibi safın birileri onlar işte
Oldu işte bikere yapacak bir şey yok son pişmanlık fayda etmiyor malaseff
Oldu tamam da pişman oldun tadını aldın mı bari erkeğinin şeyinin
Yardım edin diye sordum beyefendi sorgulayın diye sormadım
Sinem hanım yardım edecek ne var kii
Olabilir mı diye sordum
Başına gelen vardır belki
Olabilir de olmayabilirde
Başına gelen çok kız var
Teşekkürler
Rica ederim sinem hanım
Sinem ilişkiye girdiniz mi
Hamile değilsin olsan sonuçlar öyle olmazdı senin gebelik psikolojik fazla takarsan karnin bile büyümeye baslayabiliyor dikkat et :)
Biraz büyüme var gibi geldi zaten
Evet yalancı gebelik oluyor bu durum... fazla uzatirsan emin ol karnın 6 aylık kadar bile buyuyebiliyor
İndi biraz şimdi bilmiyorum çok değişik
B-HCG bu kadar dusuk kalamaz yukselmesi lazimdi hamile degilsin
İnşallah yaaa
Bak dostum bu deger baya 200-300 lere cikip sonrasinda 5000 e kadar yukselebiliyorki arastir birazcik 1.20 cok komik bi rakam 😄
Sonradan yükselmiş falan diye korktum teşekkürler yorumun için
Bak ne buldum sana:))1.20 dedigin araliklarda bile degil hamilr olmayanlarda 1-10arasi olabiliyprmus BHcg ama seninkisi cok daha guvenli hamile olma ihtimalin dahi yok
Beta HCG hormonu pozitif sonuçları 3. haftayla birlikte izlenmeye başlanır. Hamileliğin her haftasında yükselen Beta HCG hormonu değerleri gebeliğin 3. haftasında 5-50 mlU/mL aralığında, 4. haftasında 5-426 mlU/Ml aralığında, 5. haftasında ise 18-7.340 mlU/mL aralığında gözlemlenir.
Yalanci gebelik /Dis gebelik falan da yok yine bhcg yukselir oyle olsa.. Seninkisi tamamen psikolojik ben soyleyim biraz korkmuşsun ama kendini kasma bak kesinlikle hamile degilsin rahat ol ben de saglikciyim bi arada
Çok teşekkür ederim
Bende sağlıkçıyım ama insan kendi başına gelince bir şey bilmiyor cidden
Bide bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı ondan olabilir mı bu belirtiler
Valla belirtiler o kadar genelki her sey olabilir ama enfeksiyonla da baglantili olabilir yuzde yuz uyusmasa da
Teşekkürler
İdrar da kesin çıkar değil mı yarın yapacağım. birtane
Cikar ya 2 ay olmus😅ama bence bosuna telaslaniyorsun
Tek çizgi
Kanda yaptım bugün 0.1
İnşallah gebesindir vatana millete asker lazım yav😂
Sende yalancı gebelik var. Hamile değilsin
Unutmaya çalışıyorum ama hep vücuduma odaklanıyorum , adet oldum aslında ama pol pihtili ve kahverengi ve 3 gün kesik kesik oldu o yüzden korktum ama 2. Adetim kırmızı fakat 3 gün sürdü
Korktuğun ve stres yaptığın için öyle geliyor. Böyle yapmaya devam edersen 9 ay çekersin bunu haberin olsun. Var çünkü öyle olanlar. Ama hamile değiller. Takma kafana, illa ki mutlu olacaksan da test yap. Negatifse zaten korkun yersiz. Yok ben hala düşünüyorum gitmiyor aklımda diyorsan git maydanoz suyu iç bol bol. Hem ödem atarsın hemde yalancı gebeliğini
Çok teşekkür ederim yorumların için
Hamile değilsin. Bunu daha öncede söyledim yine söylüyorum. Bu kadar korkma. Daha kötü stres olursun
Stresim geçmişti ama adetim 4 gün. Gecikti korkmaya başladım tekrar işte sağ ol yorumun için
Merak etme, arada değişebilir. O kadar zaman içinde zaten belli olurdu hamile olsan. Artık hiç kafana takma ve üstünde durma
Teşekkürler 😊
Neden bir ultrason çektirmiyorsun? Mesela sende rahatla, olmayan çocukta rahatlasın. Ciddiyim, en yakın zamanda bir kadın doğum doktorundan randevu alıp git. Ailemden çekiniyorum dersen, adetim çok şiddetlendi veya çok sık değişmeye başladı. Kontrole gidiyorum dersin olur biter
Yaş 19 bir de hey maşallah!
İçine boşalma oldumu
Yaa arkadan sürtünme yoluyla oldu gitmiş olabilir emin değilim
19 yaşında bu ne hız maaşallah.
@dreamqueenn nasıl hızlı ki arkadan olmus bide maşalalh
aynn valla
Cidden dalga geçilecek bir şey değil
dalga geçmiyoruz zaten ama çok hızlısın onu söylüyoruz.
yapmadigin hata
Kan testine güvendim ama belirtiler devam ediyor yarın idrar da yapacağım
mutlaka. cok onemli bi konu. korunmadinmi seks yaparken
Hayır yaa
eee bazen dayanamayip patalaya bikiyor insan ne kadar kendini tutarsan tut. en fazla 20 dk sevismek iki taraf icinde yeterli oluyor. ama mutlaka kondom kullanirim.
İdrar da tek çizgi daha da yoktur değil mi kesindir yani
iki cizgi olunca pozitif oluyor
Kan testi yaptırayım mı bu doğru mudur
yani
Yaptırdım kan bugün 0.1 çıktı yok yani
bundan sonra mutlaka korunursun. ben kondom takmadan asla seks yapmam
Aynen
halami
Evet alt karnim şiş
Değilsin
Emin. Misin
Evet
Teşekkürler
Rica ederim
Hamile değilsin ki sen
Belirtiler neden var bilmiyorum yaa
Psikolojik olarak yalancı gebelik belirtileri yaşıyorsun
İnşallah öyledir yine de idrar da gebelik yapsam doğru çıkar mı
Çıkar
Teşekkürler
Bide idrar yolu enfeksiyonu vardi bende ondan olabilir mı sence
Hmm kocana sorsana
evet öylesin
Lütfen dalga geçmeyin
geçmedim valla
büyük iht hamilesindir. Eczaneden 2 tane test çubuğu al bence öyle kesinleşir. Yoksa arada kesin çıkmıyor çünkü.
görüşü niye beğenmedin anlamadım ben yüksek olası ihtimali söyledim
Ama test sonucu negatif
hastanede kan ver öyle baksınlar o şekilde kesin sonuç çıkar. Ayrıca Allah korusun belki bir hastalığın falan vardır ondan bu tarz semptomlar görülmüştür belki kanından açığa çıkar.
Yaptirdim 1.20
dr ne diyor?
Doktora öyle sıradan muayene oldum karnım ağrıyor diye o da sadece rahim kalınlaşması var adetin yakın dedi
Belli olmaz ve belirsizlikle de yaşanmaz sor dr a direk işte.
Adet olan hamile olur mu sence
dr öyle yorumlamış olabilir. Söylemeliydin yakın zamanda cinsel birliktelik yaşadığını. Ayrıca düşük hapı falan kullandıysan falan bunu da söylemelisin