• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Erkekler neden götü güzele bakıyor da gönlü güzele bakmıyor?

damladamlahuzun
damladamlahuzun Takip Et
Xper 4 Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
617
Yapay Zekaya Sor

Erkekler nerde kasar var hep onlara koşuyor. Bizde de var akıllı uslu kız olcaz diye yalnız kaldık

Erkekler neden götü güzele bakıyor da gönlü güzele bakmıyor?
Erkek Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
23 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Клвдияивановна
    Клвдияивановна Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    +1 yıl

Herkesi genellemeyelim ama maalesef ki erkeklerin birçoğu bere altına çalıştığı için gönlü güzel olana değil bir tarafı güzel olana bakarlar maalesef kadınların da birçoğu ise tam tersi * ve serseri erkeklere bakarlar yani sosyal anlamda ne kadar geride olduğumuzun bir kanıtıdır bunlar

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• emrebdeniz
    emrebdeniz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

gerçekten anlam veremiyorum, gerçekten.

hep uzun süreli ilişkilerin adamı oldum, çoğu sevgilimle ilk tanıştığımda fiziksel olarak çekicilik bile hissetmedim ama zaman geçtikçe daha çok sevdiğim için hepsi de benim için çok özel insanlar oldular. gelin görün ki günümüzde hiçbir kadınla doğru düzgün iletişim kurulmuyor.

iltifat edersin, abazan derler. derin konularda sohbet edersin, entel entel konuşma derler. zaman geçirip tanımak istersin, sıkılıp kaçarlar. sonra da gelip "gönlü güzeli kimse sevmiyor" diye şikayet ederler.

sıkıldım artık, kimseye mümkün mertebe ilişmiyorum. duygularımı bile yansıtmaktan imtina ediyorum çoğunlukla.

eminim benim gibi düşünen birçok erkek vardır kendi halinde yaşayan. meydan önüne gelene alev emojisi atan içgüdüsüne yenik tiplere kaldığı için karşınıza çıkan her erkek öyle sanıyosunuz aslında.

0
    0 Yorumla
  • Hadiyani
    Hadiyani Takip Et
    Guru Yaş: 63 , eic 97%
    +1 yıl

Kadınlarda erkekleri çeken yerler , güzellik dudaklar, gerdan, göğüs, göbek, kalça, önden kutu, bacaklar topuk, bu bölgelerden hangileri güzelse orayı süsleyip erkeklerin gözüne sokarsanız, erkekler bakar, o bölgeleri yemek öpmek emmek ister, sende ambalaj eksikliği varsa ondadır, birazda frikik verip eğilip doğrulup domalirsaniz hemen size yükselir, peki senin güzel bölgenin neresidir

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Alakası yok. Emin ol iletişim probleminden dolayı oluyordur bu.

Şu an çehremde olan bir kız o kadar güzel ve alımlı, fiziğide çok iyi ama gel gelelim zor kız ve iletişim hali özellikle erkekler ile olan iletişim yònündeli problemlerinden ötürü belkide evde kalacak.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

54

Cevap

146

Cevap

• Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Çünkü toto totoyu çeker. İstisnalar kaideyi bozmaz. Yüreğe dokunabilene de aşık oluyorsun zaten

3
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Gönlü güzele bakan erkekte var

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.

Kızlar neden serserilere bakıyor adam olana bakmıyor?

0
    0 Yorumla
  • BeratBozkurt
    BeratBozkurt Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

Yemin ederek söylüyorum gönlü güzel tek bir kiza dahi denk gelmedim 19 yaşındayım 20 ye doğru gidiyorum hala yok. Yani anlamıyorlar beni. Ben crop görmek tayt görmek istemiyorum böyle kahve bi pantolon uste beyaz bir tişört bluz gomlek falan gozlere siyah tonlarda büyük gözlükler kafaya da haşır ingiliz şapka şöyle kocamanlardan falan böyle giyim istiyorum mesela en basit örnek. Öyle orasını burasını açanlar kendilerini boya basamaya hatta resmen kaportaya tadilata sokan 92 model şahin gibi boya badana gezen kızlar ilgimi çekmiyor. Eğer dediğiniz şekilde bir kiza denk gelirsem uğruna dünyayı yakarım ama gelmedi iste. Bir kere geldi sandım 5 sene kovalayıp ilk sene ret yiyince sonra 2. Sene okuldan gidince sonra 3. Seneyi komple onu bulmaya harcayıp 4. Sene yollara düşünce 82km yolu 3 4 kez git gel yapınca sonra elinin tersiyle s. ktir yiyince bidaha açılmaya karar verdim ama bu sefer sadece hislerimi anlattım gene de dedim gel diye. Olmadı. Böyle sevdim ben bi zamanlar. Ama o Benle oynamaktan başka bir şey yapmamış meğerse. Haftada sadece 100mb internet hakkımı bile verirdim o kadar aptalmisim...

1
    2 Yorumla
    • Deliadam2433
      Deliadam2433
      +1 yıl

Değmez reis boş ver kriterleri çok üstte bunların sonra erkek adam bukamadik diye yakiniyorlar.

Yorumla
    • BeratBozkurt
      BeratBozkurt
      +1 yıl

@Deliadam2433 valla kardeş hic ugrasmiyom artık zaten eskiden de umrumda değildi ama cahildim saçının rengine kandım:) kendimi ticarete verdim bi yandan da klasik arabalarla uğraşıyorum ya s daha 19 allaha şükür kendi kendimi üni okutuyorum ailemin durumu gayet iyi ama istemiyorum zorla veriyorlarsa da almıyorum. Bi tane 1979 ford bi tane 1986 murat 131 aldım ford da desteklerini aldım bir tek. Hayatta daha önemli şeyler var.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ancak evlenecekleri zaman gonlu guzele bakmaya başlıyorlar. Bu turlere kizlar olarak prim vermeyin, yuva kurmayin, cocukta yapmayin lutfen.

Nisanlanacagim bir adam vardı. Buldu tabi temiz aile kızını. Sordum soruşturdum, arkadaslarini buldum, is yerindekilere sordum, sosyal medyadan yazdim. Adam hakkinda bilgi topladim. Bir suru sevgilisi, flörtü olmus. Bir is arkadasi da bir kizla öpüşürken yakalamistim demisti. Öpüşen neler yapmıştır. Kendisine sordugumda 3 tane sevgilim oldu, cok bir sey yasamadim, yuzeysel oldu vs diye bir seyler söylemişti. Ama aslı oyle degilmis tabii ki.

Yaninizdaki adami iyi araştırın, inine girin yani. Evlilik kolay degil. En cok ayar oldugum tiplerde bunlar. Ben her halti yiyim ama evlenecegim kadinin gonlu guzel, kendi zihniyetine ve bacak arası zihniyetinin pisligine gore "temiz olan kiz" evlenilecek kızdır olayina fena ayar oluyorum.

Lutfen kizlar olarakta playboy, flortoz tipleri kendinize asik etmeye, koca olarak yaniniza almayin artik. Cunku onlar o**pu diye adlandirdiklari kizlarla evlenmiyorlar, anne bile olmaz bunlardan diyorlar ama siz kizlar gidip bu bad boylari adam yerine koyup evlenip, baba falan yapiyorsunuz gercekten yazik. Insanin kendine biraz saygisi olur. Benim midem almaz bunlari nikahima almaya, baba yapmaya. Nasil mideniz aliyor anlamiyorum.

2
    2 Yorumla
    • panzerkopfwagen
      panzerkopfwagen
      +1 yıl

Güzel yorum gerçekten teşekkürler maalesef günümüz dünyasında yalan dolan almış başını gitmiş kimin ne olduğu belirsiz kimsenin de alnında yazmıyor şu kişi ile birlikte olmuş bu kişi ile birlikte olmuştur diye o nerede yazar amel defterinde amel defteri korkusu olmayan da dediğin gibi her haltı yiyip sonra ben gururluyum onurluyum temiz insanım ayakları. Sana katılıyorum

Yorumla
    • mkd0r
      mkd0r
      +1 yıl

kızların çoğunluğu canım çünkü senin gibi şu bilince sahip olanlar çok az

Yorumla
  • NightLover126
    NightLover126 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Şimdi gerçekleri konuşmak gerekirse arkadaşım karakter en önemli şey, fakat kadın erkek farketmez kendisi için kendisine bakması lazım, ne bileyim spor du bakımdı bunlar önemli. Dünya artık bir yarış haline geldi. Kadınlar artık o kadar yoldan zıvanadan çıktı ki kadın halimle bakakalıyorum. Zor. Yani sen kendine bak, fiziğine bak, karakterinde iyiyse, buna rağmen bakıyorsa başka kadınlara, adam karaktersizdir. Kendin için bnu yap erkek için değil. Seni elbet doğru biri bulacaktır. Gözü dışarda olanda da hayır arama asla asla. bırak.

2
    1 Yorumla
    • SevmekGuzel007
      SevmekGuzel007
      +1 yıl

Doğru

Yorumla
  • Kuşadali88
    Kuşadali88 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Arz talep meselesi. Gönlü güzel zannedip bakıyorum maddiyattan başka bşr şey konuşmuyor. Başka gönlü güzel sandığım birşne yürüyorum buluşmaya neyle geldin araban hangisi diyor otobüsle geldim diyorum görüşmek istemiyor 🤣 araba marka modelimi görgüsüzlük olur diye hayatta söylemem ilk buluşmada. Neyse böyle kezban dan kezbana koşarken bu ne ya yoruldum diyorum artık 🤣 herkes gönlünün güzel olduğunu iddia ediyor ama daha karşılaşmadım. Sahiden nerde bu gönlü güzel insanlar? nerde yaşıyorlar? Bulan varsa söylesin o gizli gizemli yeri ben de gideyim oraya 🤣

0
    0 Yorumla
  • mekanınsahibinil
    mekanınsahibinil Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    +1 yıl

Gönlümüze sokamayacakları için onunla ilgilenmiyorlar

9
    8 Yorumla
    • Sky_banner
      Sky_banner
      +1 yıl

Hahahahahahaha harikaya hahahahahahahahah

Yorumla
    • Mizojinist03
      Mizojinist03
      +1 yıl

Tövbe yarabbim 😂😂😂😂😂

Yorumla
    • hicbilemiyorumaltan
      hicbilemiyorumaltan
      +1 yıl

asiri iyi yorum djwidkeiswk8sjwudkwdiejdueie

Yorumla
    • Mizojinist03
      Mizojinist03
      +1 yıl

@hicbilemiyorumaltan benim de yakın zaman da bu kadar çok beğendiğim yorum olmamıştı

Yorumla
    • Mizojinist03
      Mizojinist03
      +1 yıl

Neyse en azından benim amacım gönülle ilgili

Yorumla
    • hicbilemiyorumaltan
      hicbilemiyorumaltan
      +1 yıl

@Mizojinist03 ins öyledir JWIDJWDUW7SUWUDU

Yorumla
    • Mizojinist03
      Mizojinist03
      +1 yıl

@hicbilemiyorumaltan öyle gerçekten ama bu sefer de efendi iyi biriyim diye olmuyor. Sonuç olarak gönül değil götü seven erkekler kazanıyor

Yorumla
    • Heracloss
      Heracloss
      +1 yıl

Ya mükemmel

Yorumla
  • sarıcivciv16
    sarıcivciv16 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Reis o kaşar dediklerini anlık görüyorsundur öyle tipleri bi kaç gün kullanır sonra postalarlar ama şöyle bi durumda var gönül harici çoğu kişi güzelliğe bakıma bakıyor bu işler ve nasıl oturup kalktığına da ve bazende kader gibi bir şey çıkartıyor önüne

1
    0 Yorumla
  • eureshpek
    eureshpek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 93%
    +1 yıl

Götü güzel daracık kot pantolunu soyunca belli oluyor !
    Türk kızlarını bilmiyorum ama !
    Rus kızlarından bi hayli bıktım. ... sarkıklar yaaa
    Kim dedi lan bu Rus kızları uzun fiziklidir diye
    Geneli kısa ve sarkıklar.
    Düzgünlerini bulmak için çok zengin olmak gerek

0
    0 Yorumla
  • kokluertugrul27
    kokluertugrul27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Allah sana omur boyu sahiplenecek sana karsi sevgi ilgi gosterecek romantik olacak yanaklarini ceneni sevgi manasinda oksayacak kilina bile zarar vermeyecek kalbini asla incitmeyecek seni gecici gozuyle bakmayacak seni helali gozuyle bakacak hicbir kusurunu asla yargilamayacak butun ev islerinde sana yardim edecek gozu senden baskasini gormeyecek iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta hep yaninda olacak dertlerine sirlarina ortak olacak sekilde bir es sevgili nasip etsin

1
    0 Yorumla
  • Gümüş_Servi
    Gümüş_Servi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 91%
    +1 yıl

Şu soruyu cevaplarmısın? İnsan fiziksel olarak güzeleştikçe havalanmış?

Şimdi senin sorunu cevaplıyalım akıllı uslu kız dişiliğini istediği gibi gösteremez görgü kurallarına uyar buda hatakta çekirge misali erkeklerin size bakmaması demek

Dediğin kızlar zaten bozulmuş akıllı kızlar gün gelir evlenir hangi insana güvenebilirsin? Ne malum aldatılmayayacağın?

Sizim durumunuzda zor geeçekten 😢

0
    0 Yorumla
  • Accin_kapiyiii
    Accin_kapiyiii Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Kızların da kaslı veya zengin erkek görünce ağzının suyu akıyor , dış görünüş her iki cins için de cezbedici demekki
    Ben bakmıyorum diyen yalan söyler
    Ben bakarım ama öyle arzulamam , sadece dikkatimi çekiyor
    Benim arzuladığım sadece 1 kişi var o da sadakatimden

0
    0 Yorumla
  • Yavuzhotman1
    Yavuzhotman1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl

maalesef erkekler, pipilerine en kısa sürede kim zevk verecekse, ona gider... o zevke daha kolay ulaşmak için Yani işin kolayına kaçıyorlar... Ve sana gelince;

Öyle tatlı, öyle babyface bir kızsın ki , seninle birlikte olsa bile tensel ve cinsel bir şey olmayacagı inancında oluyorlar. Sonuç, eğlenilecek kızlar / evlenilecek kızlar... SEN İKİNCİ Segmentte olanlardansın :)

0
    0 Yorumla
  • Alfia
    Alfia Takip Et
    Master Yaş: 106 , eic 100%
    +1 yıl

Niyetleri farklı bacım. Niyet evlilik oluncaya kadar dötü güzel, olduktan sonra gönlü güzel diyorlar :d

7
    0 Yorumla
  • kafasikarisik1anne
    kafasikarisik1anne Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Aşağıladıkların hayatini yaşarken sen bi biblo gibi seçilmeyi bekliyorsun daha mi özel yapar bu seni? Erkeklerin amacı bellidir belki ona bir şey diyemem ama senin diğer kızları böyle nitelendirmen çok çirkin.

2
    5 Yorumla
    • Mizojinist03
      Mizojinist03
      +1 yıl

Ağlama bazı kızlar dişiliği ile bazı kızlar da kişiliği ile dikkat çeker

Yorumla
    • kafasikarisik1anne
      kafasikarisik1anne
      +1 yıl

@Mizojinist03 yürü git ya ahmak adam ezberden konuşuyor :d ben çoluk çocuğa karşımış bir kadınım benim flörte, sevgiliye ihtiyacım mi var sanki? Ortadoğu yarması seni.

Yorumla
    • Mizojinist03
      Mizojinist03
      +1 yıl

Diğer kızları öyle nitelendirmek niye çirkin olsun? Karakterin iyi olsa kudurmazdın sen konuşma bence

Yorumla
    • kafasikarisik1anne
      kafasikarisik1anne
      +1 yıl

@Mizojinist03 kuduran sensin kuduz it. Yazık annene senin gibi evladı var. Kız apaçık hakaret etmiş elbette uyaracağım. Ortadoğu leşi.

Yorumla
    • Mizojinist03
      Mizojinist03
      +1 yıl

Herkes senin gibi rahat geniş değil edepli namuslu insanlar da var

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bunun doğurganlık kapasitesiyle ilgisi var sanirim Eskiden kadınsı hatlara sahip buyuk kalçalı büyük goguslu kadınların doğurganlıginin fazla olduğu düşünüp o kadınlarla evlenilirmiş. Doğrudan bu düşünce yapısıyla ilgili mi bilmiyorum ama bununla ilgisi olabilir

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Daha kadınsı geliyor yani nasıl ki bir kadın için uzun boylu erkek daha tercih edilirse o da oyle

Yorumla
    • Akbulutmersin
      Akbulutmersin
      +1 yıl

Biraz biliyon bu işi sen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Akbulutmersin salça olmasan yorumuma

Yorumla
    • Akbulutmersin
      Akbulutmersin
      +1 yıl

Aşk olsun

Yorumla
    • onlyfriends
      onlyfriends
      +1 yıl

@gzz00 sende ne got var ne beyin jslhjhj

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Şu aen sonraki tacizci ahlaksız herifin yorumunu kaldırır misiniz soru sahibi rica etsem?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

En sondaki*

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Akıllı usluluk değil erkekler dış görünüşe bakıyorlar ilk etapta ben aşırı çekingen bir insanim ama girdiğim her ortamda erkekler pervane oluyor böyle plunc da kimseye bağlı kalamıyorum zaten disarda çok var diye bide onların gelmesini bekleme diyalog kur başka özelliklerini on plana çıkar o zaman gelirler sicak cilveli ol biraz

0
    4 Yorumla
    • Kuşadali88
      Kuşadali88
      +1 yıl

Aşırı çekingenim diyen birinden sıcak cilveli ol öğüdünü beklemiyordum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Kuşadali88 evet eskiden çoğunu soğuk tavırlarından dolayı kaçırırdim sonra sicsk güler yüzlü oldum şimdi aşık oluyorlar sbshhshs

Yorumla
    • Kuşadali88
      Kuşadali88
      +1 yıl

Hayırlı işler ne diyim 🤣

Yorumla
    • Mizojinist03
      Mizojinist03
      +1 yıl

Sen bence çekingen utangaç değilsin

Yorumla
  • regolit
    regolit Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Gönlü güzeli keşfedene kadar, yıllar geçiyor. Bu zamanda değer mi bu çabaya. Ben değmeyeceğini düşünüyorum, çünkü herkes hep daha fazlasını olsun istiyor. Güzel olmaz ama öyle güzel adam istiyor ki, ulaşamayacağı şeye uzanıyor.

0
    0 Yorumla
  • rahmi59
    rahmi59 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Sizde nerede playboy, çapkın, serseri var ona bakıyorsunuz ama
    Erkeklerin de gönlü güzel olanı yanlız kalıyor.

(bu arada bu sitede benim ilk yorumum oldu bu çok heyecanlıyım daha siteyi bile keşfetmedim bakamadım 😂)

0
    0 Yorumla
  • GoogleAmcanız
    GoogleAmcanız Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Ben çevremde mesleğine göre eş seçen erkek görmedim ama açık kapalı bütün kadınlar mesleği veya maddi durumuna göre eş seçiyor zaten kadın seçer erkek seçilirde
    Meslek ve maddi duruma göre seçtiğin insanı ne kadar sevebilirsin

0
    0 Yorumla
  • Yaşarbekoz00
    Yaşarbekoz00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Lisede veren verene insanlar önüme çıktığı için çok girmezdim ortamlara naif karakterli yokki hepsi hayatını yaşıyor cidden adam akıllı konuşup aile kuracağım bir kız bulamadım ya da konuşmaya cesaret edemediğim için (:

0
    0 Yorumla
  • kimleraldı
    kimleraldı Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Gönlü güzele bakan var da götü güzele bakanlardan dolayı geri durup çekiniyorlar , şu götü güzele bakanlar bir çıksa ya da akıllarını başlarına alsalar daha iyi olacak

1
    0 Yorumla
  • egomanya
    egomanya Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 938 cevap paylaştı.

popo göze hitap eder. Erkekleri göze hitap etmeyen hiçbir olgu çekmez. Marifet çektikten sonra gönülü ortaya koyup maçı kazanmakta.

3
    0 Yorumla
  • Beeybi
    Beeybi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Sen de kaşar ol bebeğim bu kadar bakılmak istiyorsan? Ruhun öyle zaten yoksa neden bu kadar ilgi meraklısı olasın ki ahaha pick me whore

2
    6 Yorumla
    • Hayatverenperi
      Hayatverenperi
      +1 yıl

Evet ya anlamadım bu kızları gitti

Yorumla
    • Mizojinist03
      Mizojinist03
      +1 yıl

Kaşar olmak mı? Namuslu edepli olsanız şaşarız zaten

Yorumla
    • Mizojinist03
      Mizojinist03
      +1 yıl

@Hayatverenperi hani sen düzgün birisiydin

Yorumla
    • Hayatverenperi
      Hayatverenperi
      +1 yıl

@Mizojinist03 hshshsh ironi yaptım yalnız

Yorumla
    • Beeybi
      Beeybi
      +1 yıl

O yüzden mi yorumumu beğendin ironiymiş 😏

Yorumla
    • Hayatverenperi
      Hayatverenperi
      +1 yıl

İroni ya 😔

Yorumla
  • KnightsSword
    KnightsSword Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 81%
    +1 yıl

Her iki tarafta benzer bir olay var kızlar düzgün erkeğe bakmaz. Erkeklerde dediğine demek ki bu işin değirmeni de böyle dönüyor, buranın kozmik dengesi bu galiba 😂

0
    0 Yorumla
  • Çocuk_Adamm
    Çocuk_Adamm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Ben bu yaşıma kadar iki kişiye şansımı denedim olmadı benim ne suçum var ben evde televizyon izliyodum 😀 benim de hakkım değil mi elimden tutan biri olsun

0
    0 Yorumla
  • Pandamsı_642
    Pandamsı_642 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Sizde kötü erkeklere bakıyosunuz. Ben kendi adıma konuşayım düzgün birini bulamıyorum bulsam adam gibi severim.

0
    0 Yorumla
  • flrttaxx
    flrttaxx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

kardesim neden hemcinslerine öyle diyosun. ayrıca her erkek öyle değildir ya. sen öylelerine denk gelmişsindir sıkma canını

0
    0 Yorumla
  • Ytbfn
    Ytbfn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 92%
    +1 yıl

Aslında bu erkeklere özgü değil bu kadınlarda yapıyor birde doğamızda olan birşeyi yapmama gibi bir fırsatımız yok

0
    0 Yorumla
  • Lütfetmedinizefenim
    Lütfetmedinizefenim Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Sende akıllı uslu kız isteyenlw ol
    O tür erkekler sana göre mı sencs?
    Herkes birbirinin dengi değildir
    Karekterleri uyusmaz

0
    0 Yorumla
  • WhıteCats
    WhıteCats Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Bu konuda soylenicek çok şey var ama hicbirsey yazasim yok ne desek kar etmiyor, işe yaramıyor.

0
    0 Yorumla
  • inadınasevv
    inadınasevv Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Ne amaçla bakıyor ama evlilik gözüyle bakmaz çoğu herkes aynı yere bakıyorsa ciddi ilşki için düşünmezler sen ciddi ilşki için düşünen taraflarda ol

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Dostum bunu sadece erkekler mi yapıyor sanıyorsun? Sen kaç tane parasız , tipi iyi olmayan insanın yanında bir kadın gördün? Bu dünyada insanlar her şeyini maalesef ki görsellik üzerine kuruyor ve bu durumdan bende çok rahatsızım.

0
    0 Yorumla
  • Mhmtkrds633
    Mhmtkrds633 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

Yok herkes öyle değil oraya bakandan hayır gelmez sadece 1 gecelik düsunuyordur ben kalbi güzel Gönlü merhametli olanı seviyorum Arıyorum

0
    0 Yorumla
  • Hanicancan
    Hanicancan Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Kaşarlarla gönül eğlendirip sizlere geliyor da olabilirler. Bilemezsiniz. 40-50 milyon herifi tek kalıba nasıl sokacaksınız?

0
    0 Yorumla
  • MyMavis
    MyMavis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl

Hay sizin genellemenize s0kay1m erkeklermiş

Akıllı uslu sizler 🤣🤣

4senedir neden kimse yok hayatımda acaba

0
    0 Yorumla
  • serkan82
    serkan82 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 95%
    +1 yıl

Götü de göğsü de yüzü de her şeye bakarlar gönle de bakarlar. Aşık olduysan her şeyin güzel gelir adama değilsen sadece bedene bakar.

0
    0 Yorumla
  • Aydin32ss
    Aydin32ss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Sen uslu kız olmaya devam et uslu erkeklerle tanış boş ver popon bakılanlar 3 günlük sen ömürlük olursun 😂

0
    0 Yorumla
  • MatthewFox
    MatthewFox Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 44%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

siz nasıl tipe önem verip yargılıyorsunuz beğenmediğiniz erkeği biz erkeklerde g. öte bakıyoruz

0
    0 Yorumla
  • Hullanza
    Hullanza Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Çünkü erkek kişisinin s.. ki gönğle bakınca (ne demekse o) kalkmıyor. Gpte bakınca kalkar. Cinsel uyaran yoksa köpek alırdık onunla yaşardık.

0
    1 Yorumla
    • Hullanza
      Hullanza
      +1 yıl

Etkilendiğimi söylemedim hanımefendiden. Eli s.. kinde otzbircilerin "ıh beğenmedim" ikiyüzlülüğüne kızdım.

Yorumla
  • senyinegeldinmii
    senyinegeldinmii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl

Eğlenilecek kız arıyor çünkü çoğu evlenilecek değil tatlım.. Böyle iyiyiz biz boş ver temiz yalnızlık kirli ilişkilerden âlâdır. 😇

0
    1 Yorumla
    • Board_Tennis
      Board_Tennis
      +1 yıl

Ne zamana kadar beklixen ki

Yorumla
  • ProfDiceksiniz
    ProfDiceksiniz Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Ahay popom, gelse atıyorum 1.65 gönülden seven erkek sektir çekecek insanlarsınız hala soru açıyorsunuz be kljashdkjlsadas

0
    0 Yorumla
  • YatsınYanıma
    YatsınYanıma Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Akılları götte çünkü gönülde değilki. Herkesin niyeti farklı yani.

1
    0 Yorumla
  • putthathere
    putthathere Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

g*tu güzel diye kasar mı oluyolar jfdknkjdjlnflkmgf

1
    0 Yorumla
  • -Afroditimsi
    -Afroditimsi Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Sende döt peşinde giden erkeklerin arkasından koşma?

1
    0 Yorumla
  • H_İ_Ç
    H_İ_Ç Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 657 cevap paylaştı.

gönlünün güzelliği ilk bakışta belli olmuyor.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

hem götüm hem gönlüm güzel yine de bana bakmıyolar hshshs yani bakan cok var da yanasmıyolar hshahahs

2
    1 Yorumla
    • Karçiçeklerim
      Karçiçeklerim
      +1 yıl

Emin misin

Yorumla
  • ucankazmorton
    ucankazmorton Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 35%
    +1 yıl

Sen yalniz kalmazsinda goz gonlune duseni ararmis. Onlari gonlu farkli

0
    0 Yorumla
  • KartallJK
    KartallJK Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Hem götü hem gönlü güzele bakmak varken neden birini seçmek zorunda kalalım ki?

0
    0 Yorumla
  • Seveceksin85
    Seveceksin85 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 70%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Seni tanımak lazım yoksa kaşar sevmiyorum ben

0
    0 Yorumla
  • CharlieChaplin21
    CharlieChaplin21 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 91%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Erkekler kadar başınıza taş düşsün bitirdiniz bizi beeee

0
    0 Yorumla
  • kafalaarguzeel
    kafalaarguzeel Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Dışına bakıp beğenirsen içine bakmak istersin çünkü

0
    0 Yorumla
  • Orichalcos
    Orichalcos Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Bi ego bi kasıntı hareketleri görünce zaten kim olduğu fark etmiyor

0
    0 Yorumla
  • ѕυrαтѕız_ĸız
    ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Erkeğin niyeti ciddiyse gönlüne bakar eğlenmelikse totonuza bakar hanımefendi

0
    2 Yorumla
    • safety_razor
      safety_razor
      +1 yıl

Güzel cvp

Yorumla
    • sonnisim
      sonnisim
      +1 yıl

Senin nerene bakıyor lar

Yorumla
  • 21can2121
    21can2121 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.

Ne alaka aynı sorun sizde de var parası olsun evi olsun arabası olsun aylık ne kadar alıyor vs vs

0
    0 Yorumla
  • Perikızı__
    Perikızı__ Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

😂😂😂😂. Çok yerinde bir soru. Yorumları okumaya geldim.

0
    0 Yorumla
  • geceler_sessiz0606
    geceler_sessiz0606 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Erkekler kanka nerde güzel kızlar kadınlar var onlara bakarlar düzgün insana yürümezler

0
    0 Yorumla
  • nathan22
    nathan22 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

herkese yüz vermeyip kendi kafa denginde birisi karşına çıkınca denesen bu fikirlerde olmazsın bence

0
    0 Yorumla
  • queennn00
    queennn00 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Erkekler böyle cünkü akılları başka yerde ondan oraya bakıyorlar

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (140)
Devamını Gör(185)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler neden götü güzele bakıyor da gönlü güzele bakmıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden gönlü güzele değil de götü güzele bakar? 60 cevap verildi
Erkekler niye gönlü güzele değil de götü güzele bakar? 70 cevap verildi
Kizlar neden erkeklerin götüne bakar? 16 cevap verildi
Bazi erkekler neden kufur edince melek gibi oluyor? 6 cevap verildi
Nisan attilirken neden topluma göre erkekler melek? 14 cevap verildi
Bu erkeklerin (bazılarının) niye değer verince götü kalkıyor? 28 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaban mersini özü sever misiniz?
  • Deveye ayran iç demişler kırk çadır devirmiş niye nolmuş? içeceksin ayranı, öpeceksin arabı... demişlermi ne?
  • Risk almayı sevenlerden misiniz?
  • Yapmaktan en zevk aldığın şey ne?
  • Bezelye pilav ikilisini seviyor musunuz bezelye de et mi tavuk mu olmalı?
  • Yalnız mısın Sevgilin yanında mı?
  • şu an kimler denizde olmak istiyor?
  • Dondurma yemeden durabilen var mı, siz kaç gün dayana biliyorsunuz?
  • Hangi yemekler limonsuz olmaz?
  • Genelde yaşınıza uygun mu davranırsınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨