Eski flörtümle arkadaş kalmıştık. Sonra tartıştık ve beni ben de diyeceğimi derken engelledi. Bir anda lafı ağzıma tıkamış gibi oldu. Ben, de mektup yazdım. Bir hafta sonra gönderdim. Hem biraz ikimizin de geçsin, hala istersem gönderirim diye düşündüğüm için bir hafta sonra gönderdim. Mektup, adresime iade olmadığına göre almıştır. Okumuş mudur acaba?
Aldığına göre okumuştur.
Okumamış da olabilir hala engelli olduğuna göre.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
İkimizin de öfkesi geçsin yazacaktım orada.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Özel değilse sizi engelleyecek kadar nasıl bir tartismaya girdiniz yani ne söylediniz?
Özel
Anladım mektup üzerinden ne kadar zaman geçti?
Çok bir zaman geçmedi. Cuma günü yolladım. Pazartesi ulaşmıştır.
4 gün geçmiş eline geçse dönerdi ya sosyal medyadan ya da telefon ile ya da geçti sizi ciddiye almadı artık her ne yaptıysanız ondan ötürü karşı taraf egolu ya da gururlu biri ise oda ayrı tabi mektubun içeriğinde ne yazdın?
Egolu biri. Doğru. Ne bekliyorsunuz ki aslan burcundan? 😂
Eline mutlaka geçmiş olmalı. Çünkü eline geçmese adrese geri teslim olurdu.
Mektup bana geri dönmedi.
Egolu ise mektup ile yetinmez ona yalvarmani bile isteyebilir 😂😂
Ne yazdın içeriğine özür falanmi diledin?
Ne özür dilemesi? Özür dilemesi gereken o. Yalvarmamı beklerse daha çok bekler. 😂
Egoluysa onu bekler ayrıca mektup ne bari guvercinle haber yollasaydin 😂😂 fake hesap açmak aklına gelmedimi
Fake hesap da açamıyorum engel yediğim için 😂😂
Aynı sehirdemisiniz ayrımı?
Yakında Cemal Süreya gibi "Biliyorum. Sana giden bütün yollar kapalı." diyeceğim. 😂
boş ver sen Özdemir asafin dediğini dinle seni mutlu edemeyekse mesgulde etmesin 🤭🤭
Yan yana iyiyiz aslında ama pek ne istediğini bilen biri değil.
Daha önce ayrıl barisiniz oldumu ya da sık sık oluyormu?
Özdemir Asaf, o sözü nerede veya hangi şiirinde demiş?
Aynı şehirdeyiz. Evet, oldu ama o zaman bir engel durumu ondan yana olmadı. O zaman ben engellemiştim. 😂
O söz geçmişte bir Instagram sayfasında görmüştüm adam babasının soyledigi sözü Özdemir Asaf söyledi diyede tutturmuş olabilir 🤭
Hee kısasa kısas yani o zaman neden engelledi diye düşünmeye gerek yok 😁😁 özür dilemediysen mektupta ne yazdın hani 2022 senesinde mektup yazan tek kişi sen olduğun için soruyorum 😂😂
Şiirlerinde denk gelmedim de. İnstagramda her yayınlanan şeylere inanma.
Belki vardır yine. Ne biliyorsun?
İki kişi arasında olan şeyler özeldir. Özel yani adı üstünde.
Hee özel demedin bende ondan sordum
Şiir dedinmi ben Attila ilhani tanırım ovurlerinden iyi
Belki ben, denk gelmemiş de olabilirim veya hatırlamıyor da olabilirim ama Özdemir Asaf şiirleri romantik olur, laf sokmalı olmaz ya da belki bir şey olmuştur ve orada demiştir. Bunu hiç bilemem. Yine bir edebiyat öğretmeni olarak şiirlerini bilirim ve hatırlamıyorum şiirlerinde bu sözü.
Özel diye daha ilk yorumda yazmıştım
Öbürlerinden iyi diyebilmek için şiir kitaplarıyla aranın iyi olması gerekmez mi?
Himm edebiyat öğretmenimisin o zaman Tevfik Fikreti bilirsin hababam sınıfı da sevda öğretmen ölüm yıl dönümünü bilememisti hatırladınmi sevgili öğretmenim 🤭🤭