sağlıkçı işsiz kalır mı demeyin Anestezi okudum iş yok İstanbul dışına imkanlardan dolayı çıkamam İstanbul'da 17 kişi alındı kpss de ve 92 ile kapatti yaşım 23 kpss ye oturup çalışsam ve kazanamazsam çok kaybım olacak bir an önce özelde tecrübe kazanmak istiyorum özelde ise almıyorlar tecrübe istiyorlar kafayı yicem en sonunda staj dışında başka bir tecrübem yok başka bir işe girip çalışmak gibi bir deneyimim de olmadı. kendimi çok ezik hissediyorum. özel de okudum çok başarılıydim. KesKe okumayıp zamanında evlenseydim okula verdiğim parayla çeyiz duzerdim daha iyi şimdi o imkanım bile yok evlensem babam yardı m etmez hiç iş tecrübem de yok eziklenmisim kaldım normal işlere girsem onlarda bile tecrübe istiyorlar daha önceden hiç bir yerde çalışmadığım içim orda burda anlayın beni sizden öneri bekliyorum lütfen kırıcı olmayin :(
Cevabın nedir?
öncelikle meslektaşım merhaba
sağlıkçı değil sen bir anestezistsin kendini küçümseme sağlık satmiyoruz biz bir alanın var
bir yıl daha kpss icin hazirlanmani öneririm bir ise basladiktan sonra ders icin pek vaktin kalmaz
calismaya ihtiyacim var diyorsan
İstanbul'da acibadem ve medicalpark gibi büyük hastanelere başvur
bir diğeri senin bölümüne bakmadan seni hemşire gibi calistirabilecek diyaliz merkezleri ve huzurevlerinde de iş bulabilirsin
İstanbul'da mutlaka iş bulacaksin biraz sabret ve heryere başvur13 Yorumla
Soran+1 yılcanim kardesim görüşlerin için co k sağol yukarıdaki bir arkadaşın yorum yaptığı zihniyeti görüyor musun bunlara insan başaracağım laviniaa kullanıcısı ve bunun gibi zihniyetlere inat!!!
Soran+1 yıltakip ettim onaylar mi misiniz görüşlerinizi almak istediğim bazı konular var
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. İş kimseye yok. Saçma sapan insanları alıyorlar sırf torpili var diye. Mesela belediye ruhsat odasında edebiyat mezunu birini almışlar sırf başkan yardımcısının kardeşi diye ama mimar-mühendis almazlar. Bu ülkede böyle adaletsizlik olduğu sürece kimseye iş yok.
25 Yorumla- +1 yıl
Oh bir şey mi. Hukuk 100 üzerinde 97 alan adamı değil torbil sayesinde 37 sıradaki güzel kardeşim alıyorlar. Sonra gel de intihar etme. Adalet yok bu ülkede.
Aynen bnde bosuna okudum yaşlı bakim mezunuyum kpss 86 ile kapadi zaten doğru düzgün alimda yapmiyor bildiğin issizim evde oturuyorum Şu an
04 Yorumla
Soran+1 yılcanim birşey dicem senin bölümde özel sektörde çok ilan var aslında bu facebook sayfalarında whatsap grubu var birde orda gördüm
Soran+1 yılYa canım valla ben reanimasyonda hemşirenin hastanın altını temizlerken gördüm ya
- +1 yıl
İş buldun mu peki şimdi, bende engelli bakım ve rehabilitasyon okuyorum
+1 yılKız ben bu yaşta sınava girmeyi düşünüyorum, bu yaştan sonra ders çalışılmaz deme.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef öyle arkadaşım, bu aralar Türkiye böyle. Sen Anestezi Bölümünden yani Sağlık Alanından iş bulamadıysan diğerlerinin işi çok daha zor.
İş bulamayan insanlara " İyi bölüm okumamışsındır " diyerek suç atan, gerçeği örtmeye çalışan insanlara duyurulur.
10 Yorumlasene kpss var özelde calısacagınıza ilerdeki atanma sansınızı dahada azaltacagınıza kendinize 1 yıl verin ve bu 1 yılda 2018 kpss'ye calısın mutlaka atanacak puanı alacaksınız.. her ertelemeniz sizin kpss de atanma sansınızı azaltacaktır.. özelde çalışsanız dahi size devletin verdiğini vermezler..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. cogu insan bosa okuyor zaten üni okudum mu bitti sanıyor ama bugun herkes üni mezunu senin farkın ne? soruyorsun kendini geliştirdin mi yok iş tec var mı yok referans zaten yok e pardon seni neci diye alacak patron işe? o yastan sonra bir de iş mi ogretecek? alır lise mezunu genc adamı ona ogretir adam eder daha iyi. sana degil genel olarak mezunların durumuna söylüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılsinir oluyorum verdiğim emeklere yazik
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsaçmalama ne evlenmesi, garanti belgesi ile evlendirmiyorlar
iyi ki okumuşsun, şimdi bir çıkmazda olabilirsin ama umarım okuduğun meslek üzerine işe girersin. umudunu yitirme
tanıdık birilerini sok araya04 Yorumla
Soran+1 yıltanidikta soktum almadilar soktum almadılar canim benim. profosorle ile mülakata giridm herşey hoş güzel diyip yeni mezun olduğunuz için kaybediyorsunuz dedi. üniversite öğrencimiz olsaydınız alırdık dediler almiyorlar cildircam. ya
- +1 yıl
Ümidini kesme canım benim
Bir kapı açılır bir yerden.
Okuduğun için üzülme
Evliliği de kafandan at
Mevcut durumunu değerlendirmeye çalış
Alternatif yollar ara.
Soran+1 yılo kadar çok yoruldum ki inşallah emeklerinin karşılığını alırım
- +1 yıl
Alırsın inşallah.
Canim ozman sana cok guzel bir bilgi vereyim bir is yeri bul ben burda calisim maasimi devlet versin de sonra gt is kurla anlas orda calis maasini is kurdan al iş basi egitim programi bunu arastir bir canin iskma hersey guzel olucak.
010 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir şey mümkün mü gerçekte
Soran+1 yıliş kuru biliyordum ben sadece işi buluyor sanıyordum peki 3 -4 ay sonra ne oluyor nerde ikamet ediyorsunuz
- +1 yıl
Ben adanada yimda 3.4 aya kadar kendini gelistirmeye bak ne bilim nobet iste isinin ehli ol belki seni begwnirlerse ordada barindirirlar çünku bu programin amaci bu işi ogrtene kadar is verene yuk olmamak anladinmi ve bunu arastir madem mezunsun işin yok git hastane hastane gez tanidik varsa hallet hatta yazarlar is yerlerine isbasi egitim programi uygulnir diye
Soran+1 yıltecrübeli istiyorlar işte sorun burda
Soran+1 yılyapmadığım şey kalmadı profosorle mülakat ta girdim herşey güzel tamma ama üniversitemizin öğrencisi değilsiniz diip saldılar başlarından ya
Soran+1 yılmesaj atamadım takip etitm kabul edermisiniz
- Aile & Toplum konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılBu anestezi ne işi oluyor?
Ameliyat sırasında narkozu veren mi?
Yoksa Bir dünya kağıtla girip ameliyat olmadan önce anestezi almak için uygundur diyen kadınlar mı?
Ciğer filmi. EKG falan.
Hangisi.01 Yorumla- +1 yıl
Hem hemşirelik niye okumadın çok bir puan istemiyor. En güzel meslek kadınlar için. Saten tek hemşire de sen olmuyorsun takılırdın. Doktor kadar maaş alıyorsun neredeyse. Baş hemşire bile olabilirdin ilerde.
+1 yılben sana pilot, mühendis çooook işsiz sayarım. Kuzum benim gidip "evet" verirlerse birilerini kıç kılı olunursa tabiki de işsiz kalırsın.
10 Yorumla
+1 yılAnestezinin puani düşük, kaldi ki ozellerde daha da dusuk girdigin ozelde basarili olman turkiye genelinde oldugunu gostermiyo ayrica anestezinin onunun kapali oldugu kac yildir belliydi bunu girerken biliyosundur bence
034 Yorumla
Soran+1 yılatamalarda öyleydi
Soran+1 yıldüşük puanla girmiş olabilim ama fakülte ikincisiyim
Soran+1 yıltam bursluluk hala mezun olamadı mesela
Soran+1 yılbu kapasiteyle alakalı isterse tam puan yapsın o tip derslerine kafası almıyorsa üniversite sınavından tam puan almasının hiç bir anlamı yok ayrıca üniversitenin yüksek onur ogrencisiyim
- +1 yıl
Dedigim seyler iyi oku guzelce anla :)
Soran+1 yılsorumu iiyi okursan böyle bir cevap vermeye tenezzül etmezsin bile :)
Soran+1 yılsustun hayırdır? :) neymiş boşuna konusmicakmisiz ders olmuştur buda sana piyasaya girmeden millet boşuna otmemeliymis oke
- +1 yıl
Hasta misin :) yeni gordum. Ben sorunu tam okudum, sen benim dedigimi anlamaya calis demek isterdim ama kapasiten yetmiyo zorlama ya :)
Soran+1 yılüniversitenin onur öğrencisiyim bas git bipolar seni 😂
- +1 yıl
Baraj civari puanla gittigin universitede onur ogrencisi mi oldun ayyyy bravo cok ustun bir basari elde etmissin 😂 ahahahaha iyi guldum
Soran+1 yılbenim gno 90,10
Soran+1 yılsenin kaç? ben çok şeyi başardım evet ücret okuyabilirim ama çok çalıştım önemli olan üniversiteyi kazanmak değil onu taşıyabilmek tam bursluluk dan 5 kişi vardı onlar kaldı diğer 2 si geçti hala mezun değiller o kalanlar
- +1 yıl
Yavrum sen hala ayni yerdesin okulu kac puanla kazandin? 😂😂 devlette okuyanlarin onune gecebildin mi 90li notunla? Hayir. O zaman daha neyin ispatindasin. Ayrica benim sana en basta dedigim sey suydu is bulma sıkıntısı yasayacagin ta bolume girecegin sirada belliydi onune gelen ozelde bu bolumu okumaya basladi herkes cullandi fiyati uygundu saglik alanindaydi zaten, okusun rahat eder diye e oyle olunca ne olacak boyle issiz kaldiniz. Senin is bulman bulmaman okulu kac puanla bitirmen zerre umrumda degil sadece bastan bilerek girdigin bu yolda kendine bunu en cok hak goren insan sifatini yakistirman yuzunden sana cevap verip duruyorum. Ha ayrica soyleyim devlet universitesinde okuyorum, universiteyi seni katlayan bir puanla kazandim, saglik sektorundeyim, okulda da yuksek basari gösteriyorum. Hadi yolun acik olsun, umarim bir iş bulursun ama bu kibirinden, bu bolumu okuyanlar icinde en cok kendine hak gormenden vazgec.
- +1 yıl
Ayrica okulu tam burslu kazanip suanda bitirmemis olmalari seni yuceltmez. Asik olmus olabilirler, ailevi sorunlar yasamis olabilirler, hayatlarinda kotu bir doneme denk gelmis olabilirler. Sen Şu an is bulabildin mi hayir, onune bak milletle kafayi bozma bu kadar
Soran+1 yılakılları ya yaydı valla 😂 geçmişi geri alabilir misin gördük işte tam puan yapıp tip derslerinde başarılı olamayan Man kafaları 😂görüyoruz ki senin de açık yaran var ve benim üniversitenin yüksek onur öğrencisi olmam baya zoruna gitmiş 😂 dediklerinin hiç birini kale almiyorum 😂 ve yakında acibademe gireceğim mülakatı başarılı geçti 😂 senin yaran devlet üniversitesinde kazanıp benim düşük puanla özele sağlığa girmem oldu 😂 zavallı kıskanç seni 😂 zoruna gitti tabi düşük puanla ÖSYM ile özelde farmakoloji anatomi Ekg kan ve idrar analizi sistem hastalıkları gibi derslerden AA almam dimi 😂 kıskanç seni kibirli insan herşey üniversiteyle olmuyor kazanıp yanlış bölüm tercih ettim diye n ah zavallılariman acıdım ben 😂 benden aldılar notları sınav tarihlerini bile bilmiyorlardı tam burslu kazandılar diye hiç bir kaygıları yoktu ve gördüler😂
Soran+1 yılben çok şeyi başardım bu zoruna gitmesin sen olsan hayatta yapamazdım belkide düşük puanla gi tip notlarının 90 dan altı olamazdı bu kadar güçlü birisi olamazdin benim yerimde olsaydin
Soran+1 yılben alacağımı aldım acibadem gibi biyerde çalışacağım Allahin izniyle daha fazla uzatma istersen anladık yaran var düşük puanla ÖSYM ile girip bu nasıl okul derslerinde başarılı oluyor mantığı yapma mantıksızlık çünkü şizofren ler gibi paranoya yapıyorsun. ölümden başka herşeye çare vardır. Derslerime başarılı olmam germesin seni. Hayatımda bu kadar boş bir düşünen insan görmedim yaa yazık. s ÖSYM yle düşük giren bir bok olmaz mantığı yaşayan insan görmedim. iyi o an sen hep aynı yerde kal geliştirme kendini. yq da hep aynı başarıda kal olur mu ben kendimi çok ilerletecegimm. devlet üniversitesinde okuman sanq hayatında baya bir teselli modül olur bu gidişle ve ilerlemezsinn. belki kpss de yerleşmedim ama şu an acibademe girdiğimde kendimi gostirdigimde tecrübe sahibi olduğumda inşallah atanmak içinde çok çalışacağım. Rabbim senin gibilere fırsatçılık vermez inşallah
Soran+1 yılmadem sağlıkçı sin sabit fikirlisin yeni güncel şeylere de açık olmadığın çok belli oluyor şuna bak ya gerçekten çok güldüm 😂 düşük puanla giren düşük puan alır başarısız olur iş bulamaz 😂 çok sabit fikirlisin hasta ex olsa kesin hipoksidendir mantığı yaparsın sen salak ya birde senin gibileri sağlıkci başlara kesiyorlar. görüşlerinLee kendini ele verdin canim ya 😂 sabit fikirlere yer yoktur sağlıkta unutma 😂
Soran+1 yılALLAHIM NE KADAR DA ZORUNA GİTMİŞ O KADAR HİSSETTİRDİ Kİ Sen ELEŞTİRDİK CE DAHA GÜÇLÜ HİSSEDİYORUM ELEŞTİR ELEŞTİR SENİN GİBİLERE INAT DAHA İYİSİ OLACAĞIM 🤔
- +1 yıl
Sen bence once gidip tedavi ol ruh sagligini hic yerinde gormuyorum 😊 zerre umrumda değilsin gayet ortada neden bu kadar kiskandigimi dusundun? Kiytirik bir insansin meslege bak aksjsk 😂 BEN SANA BES BASARIM YARAM OLAN BIR KONU OLMASI MUMKUN DEGIL KENDINI NEDEN BIR HALT SANDIN?😄 Acibademde olsan bile KIYTIRIK BIR KONUMDASIN farkinda misin? 😂 HAYDI EYVALLAH DAHA FAZLA UGRASAMICAM YETERINCE ANLATMAYA CALISTIM KAPASITEN YOK OLMUYOR NE YAPAYIM...
Soran+1 yılsabit fikirli takıntılı bipolar hadi kuzum ugrasamam senle senin gibilerle fazla konuşunca direnin hastaligiini söylediğinde fizyolojik şiddete basvuruyorsunuz seviyene düşmicem herkes görüyor ne oldugunu @laviniaaaa-
Soran+1 yıly. ar.. mi? :D insanlar önce seviyesiz
Soran+1 yılseninle zitlasmicam tamam yoksa şizofren ligin alevleniirr zaten kroniklesmissin kroniklesecegin kadar 😂
Soran+1 yılgeçmiş olsun...
- +1 yıl
Sen var ya baya akli kit bir insansin. Anestezi yapmayi becerebilecegine emin misin? 😄 Yaram yok diyorum sen ne anliyosun sokak agzi boyle bisey. Nasil bir insan oldugun burdan da belliymis. Iki tibbi terim ogrenmissin bipolar sizofren vs anlamini biliyo musun merak ettim ajsjsjs cunku alakasiz duruyo. Neyse ya ismini soyle de engelleyim senin gibi bir salakla coooooook fazla muhattap oldum daha fazla yazmicam diyorum oyle s. lakliklar ediyosun ki ogreteyim dogrusunu diyorum kiyamiyorum... BITTI BU SONDU YETER ARTIK NE YAZARSAN KENDIN bir ARASTIR BU NEDIR NE DEMEKTIR DIYE BEN BIKTIM CUNKU
Soran+1 yılMülakatı başarılı geçtiğine göre :D anestezi yapabilmek nedir ya daha anestezi nin ne olduğunu bile bilmiyorsun ver ilacı baş gitsin İv bumu dur allahin asalak cahili :D
Soran+1 yılaklu kit olan ve hayal kırıklığına uğrayan sensin :D ÖSYM de düşük puanla yerleşip çok iyi yere geldim kabullenemiyorum çünkü senin özel üniversiteye verecek paran yok hatta şöyle düşünüyorsun ben tam puanla girdiğim halde düşük puanla girip basarabiliyorlar öhö öhö nerde benim gururum ah zavallım kyamam sana çok acıdım :D senin sağlıkçı olduğunu bile düşünmüyorum bu gidik kafayla dikkat et Doktorlar senin bipolar olduğunu anlamasın yatırılarak valla seni takıntılı obesin kompulsuf bozukluğu var sende hayatımda bu kadar takıntılı birisi görmedim. git tedavi ol egonu rahatlatmak için ne de güzel diyorsun kit kafa 😂 sen tam bir debilite sin
Soran+1 yılmesleğim le de alay edemezsin insan sağlığı bu heryerde böyle yazma senin gibileri yle sağlı k sayfalarında baya bir matbaa alıyorlar allahin zavallı düşük zekalısı hastasin daha uzatma tedavi olMan lazım kabul bile etmiyorsun çünkü hastasin . Hasta olmasaydın kabul ederdin etmedin çünkü senin ki kroniklesmis ve hastaların alevlendi için bu çatışmaları yasiyorsun üzgünüm. ..
Soran+1 yılbir psikoz hastanın en önemli semptomudur. HASTALIĞINI KABUL ETMEMESİ VE ALAKASIZ BULMASI 😊 PRİMER SEPTOMLARIN DA VAR BİL İSTEDİM...
Soran+1 yılbeni m seninle tartışmak gibi bir niyetim yok ama ciddi anlamda diyorum var sende bir psikoterapi ye gidebilirsin asla dalga geçmiyorum iyiliğini isterim iyi günler. ..
- +1 yıl
Ahahahaaaaa s. lak her sey ortada devam et boyle 😄😂
- +1 yıl
Acibademde eger seni ise alirlarsa (!) bu sitede kanitlamani rica edicem... 😂 hadi by
Soran+1 yılgel acibadem maslak insan kaynaklarına gidip ameliyathane katına yonlendirsinler -1
Soran+1 yılNe kadar küfürbazsin y.. gam s. lak falan? seviyesiz
+1 yılher şey bitmiş gibi konuşuyorsun yarın iş bulamayacağını nereden biliyorsun,
00 Yorumla
+1 yılDoğru bölümleri tercih etmek gerekiyor sonrasını düşünerek hareket etmek adına
Lisans bölümleri bile açıktayken sizinki cok normal06 Yorumla
Soran+1 yılSen bizim mesleğe nasıl laf edersin kutsal bir bölüm doğru konus işin düşer bir gün bıçak altına yatarsın
- +1 yıl
Laf eden yok işsiz olan sensin ayrıca beni bağlayan bir şey yok bu bakış açını değiştir
Soran+1 yıltabi okuman için bu bölümü kapasite olmayınca hak veriyorum şimdi bu duruma
- +1 yıl
Hahahaah tatlım ben lisanstayım yalnız 😏
Soran+1 yılsağlık okumak herkesin harcı değildir by 😂
Soran+1 yılseninde bilmen lazım onlisans sağlığın 4 yıllık diğer bölümlere eş değer oldgnu 😂
İstanbul il sağlık müdürlüğünde taşeron olarak çalış sonra kadroya alırlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnestezi atamalarının düşük olduğunu bildiğim için bende vazgeçmiştir bu bölümü okumaktan
00 YorumlaTorpill senin derdine çare
00 Yorumla
+1 yılAnestezi okudun, hemsirelik yapamiyor musun?
05 Yorumla
Soran+1 yılhair tatlım ah keşke çok istiyorum başvurularıma çalışmak istediğiniz pozisyona hemşirelik te yazıyorum geri dönüş yok
- +1 yıl
Ozeller? Ya bu İstanbul bu kadar ozel hastane barındırıyor, tanidik lazim demek ki yine 🤔
Soran+1 yılKız tanidikla giremedim diyor ki diploma istiyoruz tecrübe istiyoruz nedir bu ya nasıl bihale geldik
- +1 yıl
Yazık, bak bir arkadas yazmis, is kur uzerinden basvurabilirsin, asgari ucretle olur ama enazindan bu surecte deneyim kazanirsin.
Soran+1 yılÖyle bir şey varsa girerim bir arastircsm
üzükdüm adına inş bir an önce bulursun iş
00 Yorumlatorpilin yoksa nafile
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılLisan ogrenip yurtdisina gidin.
10 Yorumla
+1 yılnerde yaşıyorsun kank
00 Yorumla
+1 yılÖzele mecbursun
00 Yorumlasen zaten boşuna yaşıyosun
04 Yorumla
Soran+1 yılheryeremi yorum yapmak keser misin
Soran+1 yılaynı yorumları yapıyorsun herkesin paylasimina
Soran+1 yılönceki paylaşımıma da damladın da :/
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında