Ben 23 yaşındayım, o 35 yaşında. Oyundan tanıştık. Sizce benden hoşlanıyor mu?

Biriyle tanıştım Pubg den 1 hafta falan önce. Baya da iyi anlaşıyoruz oyun oynuyoruz konuşuyoruz falan ama sonradan yaşını öğrendim hayal kırıklığına uğradım çünkü 35 yaşındaymış hiç de evlenmemiş bende 23 yaşındayım o da benim hoşuma gitti ama yüzüne de dedim aramızdaki yaş farkı çok o yüzden bizden olmaz diye o da tamam dedi dün bende sonra onu her yerden sildim mesaj attı kanlı bıçaklı değiliz aramız kötü değildi niye hemen sildin diye bende geri ekledim oyunda onu ve oyun oynadık İnstada Mesajlaştık falan. Çok kıskanç birisi sevgili olmadığım halde başkalarıyla oyun oynamamı istemiyor sadece onla beraber oynayayım istiyor senden hoşlanıyorum kıskanıyorum seni ama seni üzmek de istemiyorum vs diyor. Napmalıyım sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün oyun oynamadım onunla. Beni çağırdı ama gitmedim. Özelden günaydın bile yazmadan gelip beni oyuna çağırıyor ona da dedim sen yazmadın en son senin yazman gerekiyordu vs dedi bende mesajlarına görüldü attım bişey yazmadım arkadaşlar. Biraz önce de gördüm ki beni arkadaşlıktan çıkarmış instagramdan da bişey yazmamış
Güncellemeler
+1 yıl
Ona sonradan yazdım istersen oyun oynayabiliriz diye ama oynamadı beni geri de eklemedi. Sadece onu umursamadığım için kızdı bana bende yok öyle bişey diyip geçiştirdim ama yumuşamadı barışmadık. Günaydın yazmadan oyuna girişine kızdım diye yalandan günaydın yazdı daha da cevap vermedim. Evli mi bilmiyorum arkadaşlarıyla yaşıyormuş işi dolayısıyla
Güncellemeler
+1 yıl
Onla konuşmayı bıraktım. Kendisi daha önce evlenmiş boşanmış 3 tane de çocuğu varmış. Yaşının büyüklüğünden sonra bu da çıkınca aramıza hepten mesafe girdi. Biraz daha konuşayım vakit geçireyim dedim gene aynı kıskançlıkları devam etti birkaç gün önce tartıştı benle. Bunu da geçtim yakın zamanda konuşurken benle cinsellik konuşmaya çalışmaya başladı bende onla konuşmayı bıraktım
Güncellemeler
+1 yıl
Görüşleriniz için teşekkür ederim bu defteri kapattım daha yorum yapmanıza gerek kalmadı 🙏
Ben 23 yaşındayım, o 35 yaşında. Oyundan tanıştık. Sizce benden hoşlanıyor mu?