En İyi Cevaplar
+1 yılAfedersin ama sen yoklukta mısın? Tamam ilgi istiyorsun birinin seni sevmesini istiyorsun ama bunu sosyal medya da oyunlarda arıyorsun. Bilmediğin tanımadığın tanıtacağın zaman pişman olacağın birilerinden arıyorsun farkında olmayarak ya da bilerek. . YANLIŞ SULARDA YÜZÜYORSUN. Ya pubgy de oyun oynadığı kötü niyetli adama kaçan kadınlar var böyle saçmalık yok ya. Kendi hayatınızı mahvediyorsunuz. Yazık günah ya. Sana da tavsiyem yanlış kişilerle irtibata geçme.
63 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılDaha yüz yüze bile görüşmemişsin adamla nasıl bir karakterde olduğunu da asla bilemezsin. Yani sizin aranızdaki tek sorun yaş farkı değil. Sadece sanaldan hoşlanıp hoşlanmadığını veya anlaşıp anlaşmadığını anlayamazsın. Arkadaş olarak kal ama bana kalırsa bu arkadaşlığı çok da ileri boyutlara taşıma.
30 Yorumla
+1 yılArkadaşım seninle oyun oynadı diye sana aşık olacak diye bir kaide mı var bu ülkede hiç mi bir kızla erkek arkadaş olamayacak ne bu kültürsüzlük. Buluyorsunuz oyunlardan kekoları sonra kadın cinayetleri, tacizler, tecavüzler yapmayın be cidden çok yazık.
52 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
- +1 yıl
Yürü beeee beton yetmez saçlarına bacım konuş beaa 👏👏👏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılarada her şey olabilir yaşa niye bu kadar takılıyorsunuz
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılHoşlanıyor sizden
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yorumlara baktım da baya sacma saçma muhabbet olmuş 35 yaşında bir adam olgun aklı oturmuş ne istediğini bilen biridir yaşında genc aradaki yaş farkı hiç bişey yorum yapan zibidiler ergenlerdeb daha iyidir kadınınin genci iyidir 35 yaşındaki kadıni ben bile beğenmem burada kafama takılan bu yaştaki bir adam pbug gibi saçma bir oyunu neden oynar onu anlamadım
63 Yorumla- +1 yıl
Ortalıkta bu adamla konuşan benimle de konuşur kolay lokma bu diye düşünen ergenler var onlar bilmez ki kadın zirtolarla değil adam gibi adamla konuşur ortalıkta kendi menfaatleri için yanlış bilgi veren şahıs çok bir kadının onun bunun aklına ihtiyacı yok kadın erkekten zekidir erkekler 10 yıl geriden gelir aranızda 2 yaş fark yapar
Soran+1 yılAbi öyle diyon da 5 sene sonra zaman geçse ben 28 o 40 olacak benim gözüme yaşlı geliyor kendi yaşıtlarım varken neden abi diyebileceğim bi adamla devam edeyim
- +1 yıl
Ben sana devam et demedim fikrimi söyledim 23 yaşında bir kadını dinlerim 25 yaşındaki bir erkeği dinlemem onun beyni oturmamış tır sen 28 yaşına gelince bide çocuk dogurunca böyle mi kalacağını düşünüyorsun kendi yasitinda ozaman seni beğenmez kadın bir çocuktan sonra tibi fiziği bozuluyor geneli böyle minyon olanlar hariç hayat senin keyif senin senden büyük kıymeti bilir her beş yıl sonra o adam aynı kalır sen degişirsin sunuda söyleyim bu yaşımda 18 yaşında ki kızı bile kendime bakmadan beğenmiyorum yaşı küçük büyük olması önemli değil alipli olması böylesini bulmadık mi hiç olmasın ya sevdiğini al ya aldığını sev demişler
+1 yılPubg'dan bende biriyle tanıştım arkadaşım aracılığıyla sonu kötü bitti. Adamın nasıl biri olduğunu bilmiyorsun insanlar kendini iyi kamufule eder, çok iyi sanarsın ama sadece orada kalır iyi değildir. Ayrıca aradaki yaş farkı bariz belli seninde yorumlardan gördüğüm kadarıyla kafan bu konuda karışık. Daha 1 haftalıkmış da bence yol yakınken tamamen konuşmayı kes yazarsa da engelle gitsin.
24 Yorumla
Soran+1 yılBak özellikle benle daha çok oyun içinde ilgileniyor. İnstagramda konuşurken de konuşuyor ama nasıl desem hep bi baskı kurmaya çalışıyor. 2 dk yazmadım dün gece mesela bi işim vardı ayıptır söylemesi lavabo filan ona bile dedi insan bi söyler yazmanı bekliyorum gidiyorsun hemen vs diye. Başka bişey yapsam 2 dk da bir yazsam birileriyle konuşuyorsun ilgi alanın ben değilim kafan başka kişilerde filan dedi. Gerçekten kimseyle de konuşmadım dün ve bunu tekrarlayıp durdu.
- +1 yıl
Bence uzak durmalısın. Söylediklerine göre baskıcı ve sıkıcı bir tip, daha ilişkiye girmeden böyleyse ilişkide düşünemiyorum bile.
- +1 yıl
haklısın
- +1 yıl
selam özelden yazarmısın
+1 yılUzak dur!!! hangi Türk erkeği 35 yaşına kadar bekar duracakmis. Emin ol evlidir , sana da kendini iyi hissettirmek ve daha da yakınlaşmak için ayak yapıyo, r güya kıskanarak!! Hem ne yapacaksın pubg oynayan, muhtemelen evi, morugu. Dengini bul. Üzer seni ve belki ilerleyen dönemde sevdiklerini...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Bak çok nadir girdiğim bir oyun o birgün bir koz resmen yavşamıştı bana şu fotoğrafın güzel bu saç kombinasyonuyla böyle traşlı güzel filan diye emin ol bazı insanlarla oyununu oyna, bazılarıyla gezmeye çık ama her insanla rakı masasına oturma.
Bir abi tavsiyesi.10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl12 yıl önce bir kızla oyundan tanıştık yaşlarımız da neredeyse senin durumun gibiydi ben 35 o 25... gerçekten sevdim, aşık oldum hayatımda gerçekten mutlu olduğum tek zaman dilimidir. 10 ay sonra ayrıldık, 11 yıldır kendisini görmüyorum, evlendim çocuğum oldu ama hala onu unutamadım...
yani ön yargı ile bakmamak lazım belki de bizim elimizde tutamadığımız mutluluk sizin olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBen daha sonra sordum evlenmiş boşanmış 3 tane de çocuğu varmış 2 kız 1 erkek. Neden ayrıldığını sordum birçok sebebim vardı anlatmaya gerek yok artık önemsiz benim için dedi. Bende daha konuyu ilerletmedim
- +1 yıl
knk unut gitsin
Gizli Üye(30-35)+1 yıl12 yas fark var, evlenirsen ilerde eger seks istiyorsan mutlaka sorun yasarsin, cünkü 35 yasindan sonra testosteron seviyesi inise geciyor, istek azaliyor, ereksiyon sorunlar yavas yavas basliyor.
Ayrica sahsen tanimiyorsun, 35 yasinda, evlidir, cocuklari dahi vardir macera ariyordur, sana tabiki bekarim falan diyecek.
10 Yorumla
+1 yılAllah'ım sen bu kızlarımiza kadınlarımıza akıl fikir ver yarabbim bunlar niye bu kadar canım cahil ya oyundan tanıştık demek ne demek canım bunlar yaa kızım sen ve sizin gibilere iyi oluyor valla ama sende suç yok seni yetiştiren ana baba sana bir şey asilayamamis yazık
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl12 yaş farkı çççookkk sakın sakın kapılma ona ben bu konuda cok tecrubeliyim. şu an 28 im bana 36 geldi istemedim. çünkü yakın yasta olmak istyorum 10 sene sonra ben38 o 46 yani o yaşlı ben henüz yeni yeni 40ıma gidiyor olurum.. ki en 12 yaş diyosun. yaşına yakınını bulursun bence acele etme
01 Yorumla- +1 yıl
özelden yazarmısın
+1 yılNiye kaçıyorsun ki seninle aynı yaşta olanlar çokmu mutlu edecek seni adam fosil değil ya sanki 1000 yaşında bırakın arkadaş şu kriterleri artık ya istiyorsun işte millete sorarsan elaleme bakarsan gider en mlı bulursun elaleme mutlu olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. O yasa gelmiş evlenmemis ve ustunde oyundan buldugu bir kiza yurumus. Senin icin normal ama onun yasina gore baya asosyallik kokuyor bu durum. İnsan bulusup gorusmeden nasil hoslandim diyebilir ki. Bence yol yakınken uzaklas
00 YorumlaAslında yaş farkı var ama burada yaş farkı değil. Yaşam tarzı da önemli. Bu yaşam tarzı ile nereye kadar. Yani Aile hayatını bilmiyorsun bu adamın. Niyetin varsa bunları da değerlendir.
10 Yorumlaolmaz buneya oyundanda kıskanıyo buzamana kadar omu vardı sadece bende pubg oynuyorum ekle benı kıskanmak nedırya anlarısın oynarsın hoslanırsında sohbetınde sarar olabılırde ama kıskanclık abartı olmus herbıden onla olmazmış. mesajdan nıkını yazarmısın
10 Yorumla
+1 yılAnladığım kadarı ile klavye delikanlısı. Sanal yaşanan kıskançlık duygularının öz güvensizlik ile alakası olabilir. Bir insanın ilişkisinin nasıl başladığı önemli değildir. O yaştaki bir insanın klavye arkasına saklanması zaten sıkıntılı olduğunun göstergesidir. İlişkilerini ekranın karşısında değil , hayatın içinde arasan böyle düşünmezsin
00 Yorumla
+1 yılSeni aklı selim olmaya davet ediyorum. Aklın varsa bulunduğun duruma kendini adap de edip derhal görüşmeye son ver emin ol kendine yapacağın en büyük iyiliği yapmış olursun. Yaş sadece sayıdan ibarettir eyw ama sana başta yalan söylemiş bir insan varsa emin ol altında daha çok yalan vardır. Seni yalan girdabı içerisine çekerse uyandığın vakit kaybın geri dönüşü olmaya bilir. ALLAH'ın selameti ve bereketi üzerine olsun.
00 Yorumla
+1 yılUzak dur. Hiç farkına varmazsın neler olabileceğini tahmin dahi edemezsin. Bu anlattığın tiplerden anında kaçacaksın senin gerçek hayatına bir kere girmesine izin verirsen yazık olur gençliğine.
00 Yorumla
+1 yıl1 hafta çok erken neden iyi davrandiği icin hemen kaniyorsunuz anlamiş değilim bu arada birini 1 hafta taniyamassin mümkün değil yani yanliş anlama sonra sen üzülürsün tanimaya ilk önce sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılPugb ortamını o kadar iyi biliyorum ki insanların öyle güzel yalanlarini dinliyoruz hep o yüzden oraya sadece takılmak için kullanmalısın ciddi bir iliskiymis su bu boş geliyor tabiki güzel dostluklar da edinebilirsin ama güzel insanlara ugraman için benimle tanışmalisin id verim ekleselim
00 Yorumla
+1 yılBu pubg de neymiş arkadaş herkes pubg den bir birine yürüyor, Gelin bir portala akıl tutulması yaşayın ya da Fall Guys ile sinir krizi geçirin.
00 Yorumla
+1 yılKuzum ya cidden yapmayın yazık oluyor olan size oluyor sonra kadın cinayetleri haberlerine konu oluyorsunuz yapmayın bak filmin sonu belli kendini ateşe atma uzak dur böyle insanlardan
00 Yorumla
+1 yılVallah böyle oyunlarda insanlara güven olmaz 2 oyun oynadın diye evlenicek değilsin adamla sende iyi demişsin yani hemen gönül yapması da saçma kime güveniceğimizi şaşırdık artık kaç tane böyle olay duydum ben adam evli değilim diyor sonra evli çıkıyor yok dolandırıcı çıkıyor filan bu adam öyle olmasada insan nasıl güvenicek iyi ki silmiş seni boş ver başka oyun arkadaşı bul kendine :D
00 YorumlaSen bi kere kafanda yanlış bir saplantı içine girmişsin o bu yaşta ben bu yaşta diyorsun eee o yazsa bile senin yazmaman lazım, kafan çok karışık.. şu yaş mevzularına takılan kız erkek vs fark etmiyor bide aileler uyuz oluyorum.. neyse ya banane.
Tek diyeceğim şu o seni gördü sen onu gördüysen içinizde bişeyler filizlendiyse boşverin yaşı.. her şey aranızdaki iletişime sevgi ilgi ve alakaya bağlı🙌😊00 YorumlaYaşlı insanlarla sırf prensip olarak bile flörtleşmemek lazım. Çok hızlı yanlış anlıyorlar. Üstelik senin gibi düşünemiyor. Bir de kıskançmış, kısaca kaç kurtar ama nefret de etme ne gerek var.
00 Yorumla
+1 yılBu yaş farkı ile uzak durmanı öneririm.
Ayrıca ümidi kesmemiş haberin olsun.
Fazla iyi niyetlisin.017 Yorumla- +1 yıl
O değil de 35 yaşında pubg falan işi gücü yok mu bu adamın çoluk çocuk işi olması lazım onun yaşı için
Soran+1 yılİşi var çalışıyor ama akşam benimle ilgileniyor gece 2-3 e kadar oyun oynuyoruz
Soran+1 yılBu zamana kadar neden evlenmedin dedim evlilik öyle kolay bi durum değil evlenemedim işte dedi
- +1 yıl
Seninle de ciddi düşündüğünü/düşüneceğini hiç sanmıyorum
- +1 yıl
Öyle deme 32 yaşındayım ben de haftada birkaç kez hearthstone oynuyorum. Haftada 6 gün günde 16 saat çalışıyorum ve 4 tane kiralık ev yatırımı yaptım. PUBG, lol, hearthstone neyim oynadık diye hedeflerden geri kaldığımız bir durum yok yani.
- +1 yıl
Ben de hiç evlenmedim muhtemelen 10 sene daha evlenmeyeceğim iş temposu ve hayat hedefleri doğrultusunda her şey yolunda gider global bir krize girmezsek tabii.
- +1 yıl
Ben doktorum ve o yaşlarda başımı kaşıyacak vaktim olmayacak muhtemelen ameliyatlardan.
Biraz öznel düşünmüş olabilirim, her meslek bir değil elbette. - +1 yıl
Hayat zor be reis oyunlar da en ucuz eğlence metodu yapacak bir şey yok. Herkes belli hayaller ve hedefler doğrultusunda kapılıp gidiyor. Herkese hayırlısı olsun 👋🏻
- +1 yıl
Ben de fifada kariyer oynarım ve ileride de oynamaya devam ederim elbette, stres de atmak lazım.
Sorudaki şahıs senin gibi haftada birkaç saat ayırmıyor baya 2-3lere kadar oynuyorlarmış.
Senin gibi yapsa zaten diyecek lafım olmazdı 😄
Hayırlısı olsun hakkımızda - +1 yıl
Haa ben o detayı atlamışım evet o garip 😅 muhtemelen kızı kafalayabilmek için saatlerce konuşmaya kalıyordur. Bu arada ben de 20li yaşlarda kızlarla konuşmayı seviyorum daha çok 25 civarı. Bu da beni sapık yapar mı? 40imda dünya seyahati yapabilmek için deli gibi çalışıyorum seyahatim bitince de evlenmek istiyorum yine 25 falan. Bu sapıkça bir ideal mi acaba? Yoksa toplumsal norm baskıları mı? 🤔
- +1 yıl
Sırf yaş farkına bakıp sapık diyemeyiz tanımadan etmeden.
Hangi niyetle genç istendiğine bağlı ayrıca.
Toplumdan bağımsız şahsi yorumum dengesiz bir ilişki olacağı yönünde.
Özellikle evlilikten 10 sene kadar sonrasını düşününce.
Bana çok yanlış geliyor. - +1 yıl
Kadınlar hem fiziken hem ruhsal olarak epey erken yaşlanıyor gözlemledigim ve tecrübe ettiğim kadarıyla ve ben de çok enerjik bir insanım. Yaşıtim kadınlarla dışarı çıktığımda bana yetişemiyorlar ama 23-25 civarı ile müthiş bir uyum var. Ruhu çok genç bir insanım beni de böyle birliktelikler mutlu ediyor. 10 sene sonrayı ben de bilemem o sadece ileriye koyduğum bir fikir. Lotodan bir milyon dolar çıkarsa yarın soluğu Türkistan steplerinde buluyor ve işten ayrılıyorum 😂 zaman yatırımı önemli şey. Bu kadar yoğun çalışıp güzel kazanırken bir ilişki beni hedeflerimden alıkoyar diye hayatıma alamıyorum kadınları. Benim gibi seri yatırım yapan bir karşı cinsle daha tanışmadım. Safi para harcıyorlar haha.
- +1 yıl
Anlık düşünen birine benzemiyorsun yatırımlara bakılırsa ancak ilişki konusunda biraz anlık düşünüyorsun diye düşünüyorum.
Umarım karşına çok iyi anlaşabileceğin birisi çıkar 🙂 - +1 yıl
Sağol güzel dostum hepimize herşeyin iyisi olsunz kariyerin ve duygusal hayatında bol şans dilerim 🙂👋🏻
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Soran+1 yılYorumlarınızı okudum. Ben onla bayraktan tanışmıştım yani orada takım kurmak için bayrak atılıyor o da öyle benim takımıma gelmişti ilk başlarda oyun oynayıp konuşmayıp ayrılıyorduk sonralarda takımına davet etti kabul ettim biraz daha oyuncu bulup oyun oynadık hep öyle öyle devam etti gerisi sonra bana başkalarıyla oyun oynamama izin vermemeye başladı bayrak atma, tanımadığın kişilerle oyun oynama vs vs daha bir çok şey dedi.
Bende 2-3 gün öyle yaptım ama sonralarda sıkılmaya başladım kendi tanıştığım diğer arkadaşlarımla bile oyun oynayamaz oldum onun yüzünden- +1 yıl
Seni sahiplenmis kendince. Tuhaf bir arzulama yolu. Sen neden arkadaş listenden silmedin? Çekmek zorunda değilsin. Hoşlanıyor da itiraf mı edemiyorsun ben böyle birşeye 1 dakika bile katlanmazdim açıkçası
- Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılah bu pubg ah bu pubg bende sevgilimle orada tanistim 😥😥
14 Yorumla
Soran+1 yılPubg den tanışılır onda bişey yok ama düzgün kişiler gelmiyor bana galiba😶
- +1 yıl
cikar cikar merak etme
- +1 yıl
Belki sen düzgün kişiler ile oynamıyorsundur ama düzgün bir kişiliğe sahip olan insanların çoğu oyun ile vakit geçirmezler
Soran+1 yıl@instacan_ru hayır alakası yok ne insanlar gördüm gerçekten kalitelilerdi ordakiler her zaman bozuk kişilikli olmuyor bende gayet düzgün bi insanım
- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılPubg de daha çok karşına çıkar. Bende oynuyorum herkesle iyi anlaşamıyorsun da iyi anlaşacagın insan günde 2 kere illa çıkıyor yani :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılBacim gencsin cik git düzgün birini bul pupg dan sevgili ne hadi oldun gercek hayatta bulusmicaksan silik bi resimden farki ne
00 Yorumla benimde bu tarz bir maceram oldu. cok zor kurtuldum.
04 Yorumla
Soran+1 yılKötü biri miydi neden kurtulmak için uğraştın?
Soran+1 yılNasıl kurtuldun peki?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaşa niye takılıyorsun ki, rakamlardan ibaret.
Sen sevdikten sonra çokta mutlu olursunuz. Yaşıtın biri ile mutsuz olacağına senden büyüklerle mutlu ol. Ben 15 yaş küçük biri ile yıllardır yaşıyorum.00 Yorumla
+1 yıl:D yani boş ver bnce. Yaşınız da küçük değil ki oyunda zaman geçirin, hoşlanın, eğlenin. Buluşun falan yaşınıza göre tanışmalısınız bnece
00 Yorumla
+1 yılErkeklere yüz yüze görüşmeden güven olmaz. Sanalda tanıdığın biri evli bile çıkabilir. Nasıl güven duyuyorsun? Yaşı da varmış. Hadi genç olsa neyse.
00 Yorumla
+1 yılValla bana kalırsa Net bir şekilde olmaz bu ilişki. Daha hiçbi şeyin olmayan biri ne hakla seni kıskanır yani bu denli “oyun oynatmayacak” kadar?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de 24 yaşındayım sevgilim 35 yasında yaş farkı anlaşabildiler sonra önemli değil tabi ki bazı farklılıklar oluyor bu ne kadar uyumlanabildiğinizle ilgili iki tarafta biraz feragat edecek ama bence bu çocuk biraz yokla oyun oynamana karışmak ne demek hem de daha tanışma döneminde senin üzerinde böyle tahakküm kuramaz
04 Yorumla
Soran+1 yılSiz nasıl anlaşabiliyorsunuz o senin gözünde yaşlı gibi gelmiyor mu 5 sene sonra 40 olacak sende 29
Cevap sahibi+1 yılHayır gelmiyor ben hep kendimden yaşça büyük insanlarla sevgili oldum ancak anlaşabiliyorum ayrıca 10 yaş cok bi fark değil bence sadece bazen jenerasyon farklı konuşulan dilde bile anlaşma sorunu yaratabiliyor ama bunu da sevebilirsin. Ben büyük seviyorum kızzzz :D
Soran+1 yılBurdaki herkes de benim anlattığım adam için olumsuz yorum yapmışlar konuşmayı onla kesmiştim ama İnstada her şey gönlünce olsun vs yazdı akşam bende sağol dedim ama oyun oynamak istersen buralardayım dedim henüz bakmadı 😶
Cevap sahibi+1 yılBence yaş önemli değil ama sana karışması cok saçma benim sevgilim daha bi kere beni kısıtlamadı hesap sormadı bunu iyi düşün derim
Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. Yahu ben mi kafayi yedim , nezaman oyunlarda iliski kurulmaya basladi birde kiskanmalar falan. Neyin kafasi bu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
u +1 yılYaş farkını boş ver oyundan tanıştığın biriyle ne kadar ciddi olabilirsin ki veya ne kadar tanıyorsun onu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:) gayet normal bir durum 26 yaşında 40 yaşında flörtüm vardı canım benim kıyamazdım :)
04 Yorumla- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun üzüldüm bende 2 cocuk sahibi 40 yaşında bir kadınla konuşuyorum ablasıda öğrendi yani çabalamak gerek bazı şeyler için eminim çabalamışsındır ama yeterli olmamıştır
Soran+1 yılEn azından bendeki 30 yaşında olup hiç evlenmemiş olsaydı gene bişey demez devam ederdim ama bunlar çıkınca hepten sıkıldım ondan
- +1 yıl
Anlıyorum zor bir durum kötü olmuş
Soran+1 yılAma gerçekten ilk tanıştığımız zamanlarda hoş birisiydi
+1 yılYaş farkının problem olduğunu düşünmüyorum ama o şekilde davrandığına sahiplenici tavırlarına bakma çok dikkatli ol kendini kaptırma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. engelle gitsin madem bi ere varmayacak bi konu için kendini niye yoruyon
02 Yorumla
Soran+1 yılEngellersem de bana ulaşmaya çalışmayacak mı
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. sen ona yaşın büyük dedikten sonra başkalarını aradıgını felan düşünüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle düşünse bile arayabilirim bundan doğal ne var ki
- +1 yıl
İşte o bunu böyle düşünmüyor
+1 yılHayatınız oyun sizin. Ayda yılda bir kadın düşürmeye çalışmış abaza kardeşimiz ama fazla sürmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılNapayım peki şimdi
- +1 yıl
valla sen bilirsin ister evlen ister sevgili ol beni ilgilendirmez orası keyfine bak kısacası kimse özgürlüğünüzde kısıtlamıyor senin adam senin arkadasın çok iyi tanıyan sizsiniz
Uzak dur. Olmaz sakin kanma gencligine yazik etme. Evli bile olmasi %90
10 Yorumla
+1 yılAnlattığın kadarıyla sıkıntılı bir tipmiş. Bence onunla olmaman daha iyi olmuş.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Gerçek hayatta görmeden sadece tanışmak karar vermek için oldukça yetersiz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılKuzum hoşlandığı şeyler çok başka şeyler sen önüne bak abicim derim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. Yaş sadece bir rakamdır bence. Ancak yalan söylemek dürüst olmamak herşeyi bitirir.
00 YorumlaSeni Kullanmak İstemistir Farkına Varmissin Allah'tan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüzyüze görüşmediğin birinin gerçekliği ancak görüştüğün yer kadar olur. Vakit geçirmeyi oyun oynamayı sevebilirsin eğleniyor olabilirsin. Bana göre yaş herhangi bir konuda etkili değil kisinin tercihine bağlı. Ancak ilk cümlemde yazdığım gibi hoşlanma, kıskanma vs. üstelik 35 yaşında yetişkin birine göre oldukça anlamsız. Oyalanma derim. Yaşın çok güzel, dışarıya çık.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılOyundanmış sanaldanmış geçin o işleri uzak durun fayda gelmez
01 Yorumla- +1 yıl
Yaniiiii ben hiç şaşırmadım Şu an güncellemeye yazdığın şeye.. önceden de dediğim gibi ne yazık ki. Bosveerrr
Pubgdan bırı ıle olnaz gercek hayatan bırını tanı oyuna guven olmaz
01 YorumlaUzak dur oyundan biri bulunmaz ya bende oynuyorum nick ver sggjhh
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSona kadar her şey iyiydi, fakat son cümleniz bi soru işareti çıkarttı ortaya. E tabi yaş farkı da var ortada. İyi tartmanız gerekecek.
02 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi devam etmemek gibi görünüyor ne o zarar görsün ne de ben
Cevap sahibi+1 yılYani sahiplenme duygusu çıkar ortaya ama sizi tam bilmeden sizle bir ilişki olmadan bu düşünce çok doğru değildir. Bunlara göre hareket edebilirsiniz, takdir sizin.
+1 yılVurup kaçacak. Hayatından komple silmezsen -oyun dahil- üzülürsün!
00 Yorumla
+1 yılAynı durumu yaşadım yaşını gizledi benden aramızda 12 yaş var bebek gibi seviyor üstüne düşüyor şuanda ayrıyız ama hata beni az seviyorsun hep gidecek gibisin korkusu ile biti şu an ama yaş farkı yararları olduğu gibi zararları var iyi düşün derim
10 YorumlaPubg ilk çıktığı zamandan beri 4 sene oynadım artık oynamıyorum pubg den çok arkadaşlarım sevgililerim oldu şunu söyleyim orası gerçek değil yani insanlar olsun dedikleri şeye kanma oyununu oyna arkadaş edin ama sevgili olma ben çok pişmanım
00 YorumlaAman aman nasıl olurda anlamıyorsunuz sizinle sadece cinsellik amaçlı konuştuğunu , yazının en başını okurken anladım ben bunu ve sonunda da siz yazmışsınız zaten. Dikkat edin lütfen ayrıca hemen kendinizi de kaptırmayın.
00 Yorumla
+1 yılÇok iyide anlaşsanız, yaş farkı çok fazla. Erkek olduğu için tabiki bırakmak istemicek. Bence direk engelle heryerden. Bu şekilde kıskanç davranan kişiden hayır gelmez. Ve yaş farkıda çok. Kafaya takmamaya çalış.
00 Yorumla
+1 yılOyunda tanıştığın birine ne kadar guvenebilirsin ki senden hislaniyor veya hoslanmiyor bunu ona sor öğren kendi duygularinlada hareket etmeni tavsiye ederim ne kadar süredir tanisiyosunuz bilmiyorum ama hemen kaptırma kendini bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aaaa tabi. Bir git bakalım evine seni nasıl sevdiğini anlatsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçma bir ilişki. Ondan çok var. Gider başka kişilerle eşleşir ondan birsürü daha bulursun. Bu işleri ciddiye alma. Sanal alem yalan alem...
00 Yorumla- Devamını Gör (130)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yaş farkı belli durumlarda sorun olmayabilir ama bazı yaş dönemleri kişiliğin oturması ve yaşam koşullarının belirlenmesi açısından önemlidir. Örneğin 20'lerin başında henüz bir hayat kurmamışızdır, kafamız isteklerimiz ve beklentilerimiz konusunda daha karışıktır, ilişki deneyimimiz azdır. 30'lu yaşlarda ise taşlar daha fazla yerine oturmaya başlar. Tanışma ortamınız da düşünülürse birbirinizi şeffaf olarak tanıma şansınız çok yok. Bir de, baskılar şimdiden başlamışsa bunları erken uyarı sinyalleri olarak görmek lazım. Temkinli olmanı öneririm. Israr, sevginin işareti değildir. Seven kişi karşısındakinin kararlarına saygı ile birlikte sevgisini göstermelidir.
Karar veremediğimiz durumlarda bir durup, heyecanlı duyguların geçmesini bekleyip, yeniden konuyu elimizdeki verilerle masaya yatırmamız yerinde olur. Aksi halde duygununun bizi çektiği yöne gideriz ki bu her zaman doğru değildir, üstelik de geçicidir. Bunun farkında olarak davranmanı tavsiye ederim. Eminim karşına yine uyum sağlayacağın ve seveceğin pek çok kişi çıkacaktır.
bana göre yaş sadece bir rakamdır senin ne hissetiğin önemli başka ne dediği değil sen olur diyorsa o ilişki olur sen olmaz diyorsan o ilişki olmaz