AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Yok lan senin aklını da iyi karıştırmış uzaktan olmaz tatlım bundan emin ol ama şunu bil yas hiç bir sorun olmaz oyundan tanıştığı çoğu kişiye yvasamistir çünkü o yaştaki erkekler kuduruyo
Bu devirde aşk meşk işleriyle ilgilenen var mı ya hâlâ ben okulda 4 senedir tanıdığım çocuğa güvenmiyorum sen hiç görmediğin birine aşık oluyorsun 😂
Seni Sevdiğini kesinlikle düşünmüyorum bizimde bir abi var 36 yaşında evli hatta 3 çocuk babası Pung'den tanıştığı kadınlara ümit verip yatıp geri geliyordu bence buda ona benzeyen bir vaka
Pubg oynayanlari pek ciddiye alamiyorum valorant falan okeyim de pubg hic sarmiyo. Oynayanlar da cok yalanci ve cocuk gibi geliyo. İsi gücü olmayan ne kadar insan varsa hepsi pubgde
Pubgden tanıştığın kişiyle olmaz , daha gençsin 23 yaşındasın ona mı kaldın? İnanma, engelle birkaç ay acı çekersin sonra unutursun bitti gitti cok şükür Allah kurtardı dersin , hata etme
En mantıklı kararı vermişsin muhtemelen hala evli ama senin için kötü bir deneyim olmuş üzüldüm
Koş abla seni mahveder bu, Özgür olamiyacaksin yasi sorun degil ama anladim kadar seni özgür brakmaz koş!
Yaş farkı çok. ben bile 27 yaşında olmama rağmen en fazla 32ye kadar düşünüyorum
bence yaş farkı olduğu için harbiden olmaz ayrıca kıskanç biriymiş boş ver sal gitsin ki pekte uyduğunuzu düşünmüyorum
Bence çoluk çocukla uğraşma çok da yaşlı değil adam hem yaşayacagini yaşamıştır sana katacak bir sürü tecrübesi olur ben olsam şans verirdim
Sanaldan ilişki olmaz sen onun nerede ne yaptığını nereden bileceksin yanında olsun üstelik bence yaş farkı çok ayrıl ve güvenme
Siz kadınlar kendinden yaşça büyükleri sevmeye devam ediyormusunuz ya son zamanlarda hep küçük sevdiklerini görüyordum buna sevindim :))
Git bir şey le ilgilen ne bilim okul oku oda yoksa yaşıtınla takıl çok pişman olursun adam az kalmış 40 kine girecek ohaa
Çok güvenme aşkın yaşı olur mu? Olur bence sizin için demiyorum ama bir çiftin arasında 20-30 yaş farkını normal ve doğal bulmuyorum
kızım oyundan sevgili bulmak nedir :D git biraz sosyal ol boş ver böyle birisini napcaksın daha tanışmadan kıskanç adamı napcan
Siz manyakmisinuz ya pugdan sevgilimi yapılır ne kadar sağlıklı bırsey olur bilmem ama orada bulduğun da bir şey olmaz umutlanma
Yaa bu benim izlediğim Kore dizisi. Ordaki adam da 30 lu yaşlarındaydı ve 3 çocuğu vardı , kız da aynı senin yaşlarındaydı
Bir konuşma da cinsellik varsa o ask degildir tercübelerime gore yol yakinken vazgec unutmak daha kolay olur benden söylemesi
Nereden geliyor bu tecrübe 😀
Hayat tercubesi
Bu tecrübeler sana ne kattı peki
Herkes dengiyle yaş farkı çok düşünceleriniz zevkleriniz ters düşer bide oyunda tanıştın hiç güvenme derim
Yas farkını geçtim bir haftada yok kiskanmalar yok başkasıyla oynama demeler ergen ya da sizi ergen gibi yönetmeye çalışıyor çok aptalca
Ne bileyim kızım AllahAllaah. Bence bu sorunun cevabını sen biliyorsun ama psikolojik olarak kendini rahat düşünemez olarak kabullenmişsin
hayatına neden bu kadar müdahale ettiriyorsun hiç bir şeyin bile değil
Bunu ona da söyledim sevgili bile değiliz neden bunları yapıyorsun dedim o da kıskanıyorum hoşlanıyorum senden dedi
ben burada sağlıklı ilişki görmüyorum şhsen
12 yaş cok degil. Ayrica ne bicim muhabbet bunlar jfjfjjf
5 sene sonra 40 olacak ben ise 28 olucam nasıl çok değil yaşlılığa doğru gidiyor işte
40 yaşlı mı? Yaşli kavrami turkiyede neden boyle biliniyor? Yaşli dedigin 60 70 tir...
Hayır öyle değil yani ben onun yanında çok gencim daha
Yaşli degil oyle dusun :)
Oha abi böyleleriyle cidden çıkılmaz aşkın yaşı cidden vardır
oyundan tanışıp gerçekten biti varmış gibi hayale kapılmak komik
Yaş takılma ruh eşin olduğundan eminsen kaçırma bence
Kızım evlidir o kendine gel 23 yaşında aranma yerinde dur anana babana yazık
Ya salla şunu hepsi aynı iki aya bırakır seni
Abi pubg falan çok boktan oyunlar bunlar bence güvenme kimseye
Soğuk yap mesajlarına cok nadir cevap ver en sonunda hadi ordan çek
Pubg de kurulan bu tarzda bi arkadaşlığı uygun bulmuyorum o yüzden sal gitsin sende oynama bence çok gereksiz
Bu pubg den tanışan ne kada insan var ya
Oyunda garip bir şekilde fazla kız oyuncu da yok kızları ekliyorum benle oyun oynamıyorlar bile kızlar da hep erkeklerle oyun oynuyor bende bi bayrak atıyorum 1 saat içinde 50 arkadaşlık isteği geliyor öyle garip bir yer
Yeni tinder desene
12 Yaş var ne var bunda? Ayrıca kadınlar erkeklere göre daha hızlı yaşlanıyorlar. O kadar farktan birşey olmaz.
O kadar yaş farkı fazla
Fark olmayınca da sıkıntı 5 6 yaş olmalı
35 yasinda pubg de takiliyorsa vardir bi sikinti
Bitti mi aşk hikayesi
Baban yaşında sende yapma yani
Boş ver. Oyununu oyna, keyfine bak
Sen kafayı yemişsin.😊
35 yaşında PUBG oynayan birinden hayır bekleme.
Erkeklere çoğunlukla pek güven olmaz
Zaten kısa sürede biterdi
Şuna 120 yorum gelmiş ülkenin düştüğü duruma bak ya
Uzak dur bence.
Evet kesin hoşlanıyor
yaşı 35 olabilir ama aklı 5
Vucut 35 kafa 5 yas, kac kizim kac.
Yas farki fazla uzaklas derim
Bence çıtır bulmuş diye yürüyor
Pubg de tanidgn kimseye güvenme derim
yaş farkı sıkıntı
Zenginse evlen knk
Oyundan gelen oyunda kalır kank
Evet seks yapmak için hoşlanıtor...
Herkes sen mi ya
@Vshahhahhhh Sen beni nerden tanıyorsunda böyle bir cevap verdin.. ya da karşı tarafı ne kadar tanıyorsun amacını biliyormusun..
Cevabindan belli değil mi ne BK olduğun
@Vshahhahhhh Seninde nickinden belli ne boook olduğun o zaman diyim insanlara neden ön yargıyla yaklaşıyorsun..
Ha kesin hoslanıyordur😆
Ayrıl be baban yaşında adam
Babam 50 yaşında 🤔
Of aman be neyse ne. baban yaşında sayılır
Alakasi yok o kadar da değil yani
Eminim değil. ne diye evlenmemiş adam bu yaşına kadar. bide şu tanisip evlenmeye kadar 38 olur yaşı. eee sonra çocuk ne zaman olcak ki adamda performans bile kalmaz
A mın var sa hoşlanıyordur
Aslında yaş farkı anormal değil
Millet kafayı yemiş ya
Güvenme bacım yazık etme kendine