Aşk İlişkileri Aynı ilde konuştuğum çocuk okuduğu için okulu söylemiyor neden? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hani diyorum sen erkeksin bir şey olmaz ben kızım oda vermiyor nedeni benim ona söylememen üç tarafı cahille çevrili bir yermiş sinir etti beni hanzo. Güncellemeler+1 yıl Düzeltme:Okuduğu okul Aynı ilde konuştuğum çocuk okuduğu için okulu söylemiyor neden? Cevapla Çocuk Soruları Erkek Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Blackboy37 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Sana istediğin herşeyi vereceğim de inan sana seceresini atar. Denemesi bedava 0 0 Yorumla
Odunumsuİnsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Okulu basarsın, kaçırırsın onu diye korkuyor olabilir. 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. sen söylemezsen o da söylemez, ben de söytlemem karşıdaki söylemiyorsa 0 0 Yorumla
adımsevimli Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Saçmalık konuşma 0 0 Yorumla
MatthewFox Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Everything lie 0 0 Yorumla
Birkirikkalphikayesi Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sen söylemediğin için söylemiyordur 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. olm adam okumuyo işte nesini anlamadın 😂😂 0 1 Yorumla adımsevimli +1 yıl Aaa onu hiç düşünememiştim harbi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sana istediğin herşeyi vereceğim de inan sana seceresini atar. Denemesi bedava
Okulu basarsın, kaçırırsın onu diye korkuyor olabilir.
sen söylemezsen o da söylemez, ben de söytlemem karşıdaki söylemiyorsa
Saçmalık konuşma
Everything lie
Sen söylemediğin için söylemiyordur
olm adam okumuyo işte nesini anlamadın 😂😂
Aaa onu hiç düşünememiştim harbi