+1 yılTabii ki ayrılmalısın güvenmek sevmekten daha değerli. Güven olmayan ilişkide hiç bir şey olmaz. Ve güvenini kazanmak yerine sana suç atıp manipüle ediyorsa yolu ver gitsin. Her şey gelip geçici başlarda zorlanırsın ağlarsın, üzülürsün, dağılırsın ama alışıp toparlanıyosun inan. Güvensizlik sana bağlı değil ilişki iki kişi arasında kurulan bağ ve dengedir tek taraflı olmaz güvensizlik. Bütün suçu sana yıkmış zaten sorumluluk almaktanda kaçıyor bence bir ilişki için yanlış kişi. Şu an soğuduğunu hissetsende içinde bir şeyler vardır yinede o şeyler tamamen bittiğinde gözün açılıcak ve her şeyi daha net görüceksin. Yapman gereken tek şey hislerini takip edip ona uymak onlar bizi yanlış yönlendirmezler.
05 Yorumla
Soran+1 yılben senden gördüğüm baskıyı tsk eğitiminde görmedim.. yine de sabrediyorum sevdiğim için ama sen ne kıymet biliyosn ne de baskının dozunu düşürüyorsun yazmış bana şimdi. Beni kafese koymaya çalışıyorsun diyor ama aşamıyorum bunu. Bana yaşattıkları artık travma oluşturdu bende
- +1 yıl
İyi seni kafesten çıkarıyorum de engelle bence çünkü kendini acıtarak senin duygularını kullanarak manipüle ediyo. Laflara bak laflara tskda görmemişmiş valla uğraşılmaz seninkiyle acil ayrıl asko
Soran+1 yılBilmiyorum kafam karışık manipüle mi ediyor onu da anlamıyorum. Sen sinirlisin sakin düşün diyor şimdi mantıklı düşünmüyorsun krize girince diyor ben kendimi parçalıyorum görsen. Artık soğuyorum ama bunu farkettim tepki veremiyorum
- +1 yıl
Manipüle edilip edilmediğini anlamıyosan kesin ediliyosundur. E ben sana söylüyorum edildiğinide. Madem soğumuşsun kendini artık bu toksikliğe esir etme. Sen ettikçe zarar büyüyecek sana kendine, psikolojine olan zararlar kendine saygını yitirme bırak gitsin
Soran+1 yılKendime saygım kalmadı zaten. İyice çekildim kabuğuma kılımı kıpırdatmak istemiyorum inan. Seviyorum şöyle böyle senle sevgiliyken aldatmadım seni diyerek kuran a el bastı yeminler etti onun için büyük bir şey bu yaptıkları. İnanayım diye
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenmeyi çok istedim ama benimle kendilerine dair en ufak ayrıntıyı bile anlatmayan hep genel ve üstten konuşan iki adamdan ayrıldım , bana zerre değer vermeyene ben de vermem verirsem bu benim kendime yapacağım en büyük yanlış olur
013 Yorumla
Soran+1 yılBenimki öyle değil çok şükür her ayrıntıyı bilirim ama geçmişe takılıyorum
- +1 yıl
Sana tavsiyem geçmiş geçmişte kalmıştır gelecek güzel gününü heba etme derim senin adına bu düşüncem
Soran+1 yılAma sevgili olduktan sonra galeride baya gerilerden kalma o kızlarla konuşma ss ini buldum onla videosunu buldum neden silmedi bilmiyorum
- +1 yıl
Bunu sorgulamaya geçtiysen bence oluruna bırak ya da bırak ama sanki ayrılmak istemiyorsun
Soran+1 yılEvet istemiyorum oda hiç istemiyor bu zamana kadar ayrılmadık bir kere bile.
- +1 yıl
O zaman senin durumun için geriye tek şey kalıyor açıkça anlatmak
Soran+1 yılDurumu ona mı anlatayım diyorsun
- +1 yıl
Evet , ne hissediyorsan anlat
Soran+1 yılSöyledim biliyor Kur'an'a bile el bastı aldatmam seni diye arabasında baş harflerimiz saatinde fotoğraflarımız var
- +1 yıl
O zaman inanmalısın
Soran+1 yılBirkaç şey yapınca aklıma tekrar yapacağı geliyor acaba yapar mı acaba bu yaptığı da eskisi gibi miydi diyorum
- +1 yıl
Kuruntu ve şüphe hem sana hem ona zarar verir böyle olunca ilişki falan kalmaz
Soran+1 yılEvet kendine yapıyorsun ancak diyor kendimi yıprattıpım için üzülüyor. Ben kafayı yedim o yemese bari 🥲
+1 yılGüven olmayan bir ilişki yürümez. Hem sevgiline güvenmiyorsun, hem de soğuduğunu hissediyorsun. O zaman ayrılmalısın. Senin ona karşı olan duyguların ölmüş. İlişkiyi uzatmamanız lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmıyor benden birlikte hayallerimiz var iş kurrcaz şu bu diyor bana şimdi konumunu açtı biraz rahatladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet ayrıl tabi ki
00 Yorumla
+1 yılSana güven vermeyen biriyle sağlıklı bir yol alamazsın. Güven veremeyen birinin de çok sağlam biri çıkacağını sanmıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Madem soğudun ondan, güvenin sarsılmış.. ne diye onunla takılıyorsun? Sözleriyle manipüle etmesine izin verme sakın!.. kanma yalanlarına.. iç sesini dinle, o seni doğru seçimi yapmana yardımcı olacaktır👍🏻
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Guven giderken yerini sadece supheye birakir... Suphe, kurtlarin agac govdedini iceriden kemirdigi gibi kemirir insani. Bir sure sonra ufacik ruzgarda bile yerle bir olursun. Bu olunca da cok "gec" kalmis olursun...
00 YorumlaMantıklı olan ayrılık güven ve sadakat önemli
10 Yorumla
+1 yılGüvenememek ayrı bunu partnerin halledebilir güvenini sağlayabilir ama soğumak çok başka , soğuduğunda tekrar synı olmuyor hisler
17 Yorumla
Soran+1 yılBu yüzden soğudum zaten. Bana benim problemim değil dedi senin güvenmemen elimden geleni yaptım dedi. Gerçekten hiç iyi değilim
- +1 yıl
Ohooo sana öyle dediyse sen kiminle ilişki yaşıyorsun acaba , boş ver hayır gelmez ondan
Soran+1 yılBencede haklısın. Arabasında adım yazıyor onun adıyla beraber. Şimdi gitti bir yere onda bile güvenim yok acaba yapmış mıdır acaba başka araçla mı gitmiştir diye bu beni soğutuyor işte.
- +1 yıl
Göstermelik şeylerle olmuyor bu işler gerçekten seviyor olsa seni , her şekilde seni ikna eder güven verir. Senin bunları sorgulamana bile müsade etmez.
Soran+1 yılİkna ederdi zamanında gittiği yerden foto atardı artık atmıcam diye bir karar aldı kendi kendine benimle saçma sapan anlaşma yapıyor çalışırken beni rahatsız etmeyeceksin şöyle böyle
- +1 yıl
Sen kendini çok yıpratırsın bununla kanka , yoluna bak
Soran+1 yılYıprandım zaten hiç iyi değilim psikologa götürdü o kadar adamı bile aştı yani.
+1 yılAyrılmalısın bir kere gitti mi toparlanması çok zor onun için değer mi sen karar ver yoksa kes ilişkini
00 Yorumla
+1 yılBende öyle hissediyordum ve ayrıldım. Pişman mıyım? Asla. Altıncı hissime güveniyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılBen hissediyorum ama bir şey çıkmıyor. Konumdan takip bile ediyorum. Çok şükür aldatma olmadı yine de saçma kuruntular içerisindeyim. Dün az kalsın bitiriyordum. Şimdi konuştuk toparladık
- +1 yıl
tamam hiç bisey bulmadıysan, seninle ilgileniyorsa, sana değer veriyorsa güven. Hemen bitirme. Bende artık hiç bisey yapmadı ki.. Poşet gibi kullandı, lazım olunca ordan oraya attı
Soran+1 yılEvet bir dediğimi iki etmez hep öyle ama geçmişine takılıyorum ve kafamda kuruyorum. Zaten ben kullandığını farketsem giderim oda yok
Güvenmediğim kişiye selam bile vermem, bırak sevgili olmayı. Sorman bile hata.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın abi
Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı. Hava denen bir * vardı hayatımda beni çok sevdiğini söylerken ayrıldı defoldu gitti...
02 Yorumla
Soran+1 yılTüüü Allah cezasını versin abi onun
+1 yılE bi ilişkiden beklenebilecek hiçbir şeyi sağlamıyor sana, niye kalasın ki
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgi saygı var. Güven vermeye çalışıyor ama geçmişe takılıyorum yargılıyorum onu
- +1 yıl
Güvenmediğin biriyle nasıl bir gönül bağı kurabilirsin? Güven hepsinden önce gelir. Onu bırak derim.
Soran+1 yılÖyle dediysen hemen bırakmalıyım
+1 yılSoğukluk olduysa sıkıntı kardeşim eskisi gibi olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHemen ayrılmaya gerek yok kişi kendini belli eder ama soğudusan yapacak bir şey yoktur
012 Yorumla
Soran+1 yılBu hareketleri soğuttu açıkçası artık eskisi gibi değilim istesem de olamam. Güvensizim ve bunu çözecek kişi de benmişim. Psikologa gittik çift terapistine gönderdi adam seni hiç dinlememiş diyor bana da.
- +1 yıl
Psikolog erkek miydi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Yalan söylüyor olabilr kimseye güven olmaz çok güzel bir kızsın belki de ve seni ayartmaya çalışıyor olabilir komik ve saçma gelecek ama kimseye güvenilmez
Soran+1 yılGerçekten güzel bir kızım herkes öyle der dikkat çekerim sizi de biliyorum buradan geliyorsunuz görüşlerime. Fakat psikolog bunun arkadaşı imkansız öyle bir durum olamaz
- +1 yıl
Sizin için olamaz evet kabu etmessiniz ama o saplantı haline getirebilir mesajlar atmak için uğraşır ve ulaşabilir bilgilerinize bakın bunlar gerçekten olan şeyler siz hislerinize göre hareket edin bu arada ben sizi tanıyor muyum 🤭
Soran+1 yılPsikolog için mi diyorsunuz
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılPsikolog dediğim gibi sevgilimin arkadaşı ve o ayarladı görüşün diye adam çok efendi ve hiç konuşmayız seans dışı etik değil bir kere her seans sonrası sevgilim arar onu nasıl geçti diye
- +1 yıl
Anlıyorum yani ben ihtimalleri söyledim size herkes yapacak diye bir kaide yok elbette
Soran+1 yılKonu o değil zaten. Ben kendi sevgilime güvenmiyorum
- +1 yıl
Bırakmalısın o zaman daha fazla uzatmanın anlamı yok ki haksız mıyım yani beyin ölümü gerçekleşmiş bu ilişkinin
elbette ayrıl. güven ilişkide en önemli şeylerden biri.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ben en başından beri güvenmiyorum zaten. Görseniz beni kendine bu eziyeti neden yapıyorsun dersin güzelliğimde bir şey yok özgüven eksikliğim varmış kıskandığım için öyle diyor
+1 yılGüven yoksa sağlıklı ilişki olmaz ayrıl tabiki
03 Yorumla
Soran+1 yılSağlıklı değil zaten bende çok yıprandım ayrılmak istiyorum 2 saat sonra fikrin aynıysa ayrılırız diyor
- +1 yıl
O kadar önemsemiyoki seni 2 saate sığdırmış
Soran+1 yılSanırım öyle , iyi hissetmiyorum. Dalga geçer gibi. Geçen eski sevgilisiyle konuşmalarının görselleri duruyordu keşke orada bitirseydim
+1 yılgüven yoksa hayatının hiç bir yerinde insanlara yer verme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. İlişkinin temeli güven ve sevgidir bunlardan biri noksan ise orada durmanın manası yoktur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüven yoksa zarar verici yönele varsa zamanını boşa harcamanın anlamı yok.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYok sıkı sıkıya bağlı kal. Hele bakalım napacak. Güvenmemekte haklıymımışsın görelim
00 Yorumla
+1 yılHiç başlamamak en iyisi ama başlamışsa da yol yakınken dönmekte fayda var
00 Yorumla
+1 yılGüven yoksa yürümez güvenmemen gereken bir şey yapmış olmalı
00 YorumlaYa güvenmiyorsan vardır bir sebebi bence hadi ordan et. Şüphe seni yıpratır
00 Yorumlagüvensiz ilişki sağlıklı değil bence ileride acısını çekersin
00 YorumlaHayir aksine daha cok baglanip şeyi tersten gorene kadar ilerlemeliyiz 🤭
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGuvenmedigim kimseyle, çay bile icmem. Değil ki sevgili olayim.
01 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi abi
+1 yılben olsam ayrılırdım. güvenmediğim adamla ne işim var?
05 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmayı denedim ama hep tuttu hiç istemiyor. Aldatmadığına eminim ama içim hep kötü oluyor. Bunu çok yansıtıyorum ona. Yoldan geçen kızdan bile kıskanabilirim ama anlık oluyor. Çok beğenir beni gözü görmez eminim özgüven problemim de yok ama kadınlara karşı böyleyim anlamadım bende
- +1 yıl
emin olmadığın şeyden uzak dur bence. Ben hep öyle yaparım kafam da rahat en azından.
Soran+1 yılEminim yazmışım orada
- +1 yıl
ayrıl bence
Soran+1 yılAldatmıyor ama öyle dedin
+1 yılHemen ayrıl, bunlar evrenin sana gönderdiği sinyaller.
03 Yorumla
Soran+1 yılHay ben o sinyalin 🥲🥲
- +1 yıl
HAHSGQHSGQHGSHWGSJWGS Güzelim bir ilişkide temel güvenden oluşur.
Eğer hem soğuduysan hemde güven yoksa bitmiştir, KAÇ!
Soran+1 yılBazen hissediyorum bir şeyler bakıyorum hiç bişey yapmamış. Bana hissedip durma boşuna diyor. Kur'an'a el basmalar arabaya ismimi yazmalar falan jest olsun diye yaptı bana. Normalde kıskancım ama geçmişten kurtulamıyprum bir türlü
Sogudugunu hissediyorsan net sogumussundur kendimden biliyorum bence ayril tabi o gidince ozlem duymayacaksan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenmediğim bir insanla asla konuşmam görüşmesen ya da nasıl biri olduğunu bilmesen bile mesajlaşırken konuşmasından anlarsın ne bok olduğunu belli ediyolar kendilerini
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilk zamanlar bende o da başka kişilerle konuşuyorduk flörtken sonra yanıma geldi evi ve işi burada diye sevgili olduk ama memleketinde o ilk zamanlarımızda bir kızla görüşmüş ve hikayelerini gördüm kız paylaşmış. Bir kere bana öyle çicek almadı. Aradan zaman geçti biz sevgiliyiz tatile çıktık birlikte yaşadık ama ben hâlâ unutamıyorum aldatılmış gibi hissediyorum ve güvenim yok
şimdi güven artık yoksa bir ilişki olduramazsınız zaten üstüne birde soğuduysan bitmiş o iş yani
013 Yorumla
Soran+1 yılBeni aldatmadı görmedim hiç yani ama bir kaç kere güvenim sarsıldı gittiği yeri söyler ama artık fotoğraf atmıyor emin de değilim orayaa gittiğinden soğudum bu yüzden
Soran+1 yılBeni bu hâle kendisi getirdi bende istemiyorum böyle davranmak. İlk flörtken bir çok kızla konuşurdu benim yanımda kaç kere telefonunu sakladı hatırlamıyorum hep ağlardım. Sonra izne gitti orada 4 gece bir kızla takıldı kız hikayeler atmış iyi ki seni seviyorum gibisinden. 3 gün sonra benim şehrime geldi burada işi diye evi de burada. Ben işteyken bilgisayarını karıştırınca gördüm arşivdeki hikayelerini geçmiş zaman bu. Şimdi ailelerimiz biliyor tatile gittik planlar yaptık bana iş kurdu ama geçen yine geldi bilgisayarında ss buldum bir kızla konuşmus kankası ve wp baktım kızla mesaj silinmiş kendimi gözünün önünde parçaladım resmen nasıl yaparsın diye. Kızda 160 kilo çirkin bir abla yanımda yazdı kanka diye konuşuyorlar. Sorun şu benden bir şey saklaması ben görsem kızmazdım ona. Demek ki hep böyle konuşup silmiş diyorum
- +1 yıl
Ya canım benim bunlar olurken neden ilişkiyi devam ettiriyorsun seninle sevgiliyken bile gözü başkasına kayıyorsa evlenince zaten durduramazsın kendine yazık etme böyle kalbi geniş erkeklerle 2 adım atılmaz sokak da güven ilişkinin temelini atar temel yoksa ilişki de yok herif bekar hayatı yaşıyor seninle
Soran+1 yılHayır sevgili değildik bunları yaşarken o zaman benim de konuştuklarım vardı ondan büyütmedim. O kızlarla buluştuktan sonra birden kesmiş konuşmayı direkt yanıma geldi Manisa'dan Adana'ya sevgili olduk ondan sonra bir şeyini görmedim ama şu an hâlâ onlara takılıyorum. Bir kaç kere de arkadaşına bir fenomen atmış bu bana bakmaz gibisinden yazmış sevgililiğimizin 2. Ayı diye önemsemedim şu an daha iyi kendisi ailesi biliyor aynı şekilde benim de ama güvenim hiç yok ailesi arkadaşlarına Mart 'ta düğün yapıcaz demiş. İş için İstanbul'a gidecek beni yanına alacak 3 ay sonra öyle diyor. Buradaki evinde zaten beraber yaşıyorduk neredeyse
Soran+1 yılBende de hata var ben onunla konuşurken benim sevgilim vardı ama benden ayrılmıyordu bende bununla konuştum o ondan rahattı bu kadar sonra geliyorum oraya her şeyi bitirelim başlayalım dedi. Kendisi hiç takmaz ama ben baya hasta oldum bu kızlar yüzünden. Dün kızlarla partı verdik ordaki bir kıza takılı kaldım. Çok çirkin görsen kombini de aynı şekilde. Eminim bakmaz benimki ama onun yanında hayal etmeye başladım istemsizce
Soran+1 yılEvlilik tarzı şeyler mi aceleye gelmez diyorsun? Kendisi ve ailesi de uzatma taraftarı değil sosyal medyada fotomuzu falan paylaşıyor çünkü herkes ne zaman düğün diyor bende korkuyorum zaten
Soran+1 yılEğer ciddi şeyler olduktan sonra bu en başta olduğu gibi olursa ben dedim kesin katil olurum diye çünkü öfkemi kontrol edemiyorum orada elime bir şey geçse kıyarım canına yani
Soran+1 yılİstek attm
Gizli Üye(36-45)+1 yılelbette hayır... hatta kazığı yiyene kadar yanından ayrılmamalıyız
00 YorumlaBence evet, yoksa gerisi stres moral bozukluğu çalışma hayatını da etkiliyor?🤔😕👍
00 Yorumla
+1 yılguven olmazsa iliski yurumez ki kisitlamaya dogru gider
00 Yorumla
+1 yılAyril o zaman bişi hissetmiyorsan
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak istiyorum dedim 2 saat sonra fikrin aynı olursa ayrılırız diyor
- +1 yıl
Hm iyi
+1 yılAyrıl o zaman
07 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak istiyorum dedim 2 saat sonra fikrin aynı olursa ayrılırız diyor. Benim ayrılmalarım bu güvensizliğim kabak tadı vermeye başlamış
- +1 yıl
Ne? 2 saat sonra niye dalga geçiyor resmen yazma bidaha
Soran+1 yılEvet dalga geçiyor bildiğin
- +1 yıl
Sen daha yazma kendini düşün seni böyle dlagaya alan birinden bi şey bekleme
Soran+1 yılBeklemiyorum sadece üzgünüm artık yıkıp dökmek bile içimden gelmiyor şu an bir kızla olduğunu bilsem dahi kılım kıpırdamaz öyle soğuttu ki
- +1 yıl
Üzme kendini:/ sogmussun belli
Soran+1 yılŞunları yazarken bile ağlıyorum biliyorum değmez de işte
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoş yere vakit kaybının soru hali
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyosun ben ayrılmak istedim bana 2 saatten sonra fikrin aynı kalırsa ayrılırız dedi
- +1 yıl
Saçmalamış resmen
Soran+1 yılGerçekten öyle.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl bak ben aldatıldım
Şüphe tek gerçektir...015 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Ben kıskancım kıskanıyorum diye kabak tadı vermeye başladın dedi
Cevap sahibi+1 yılKabak tadı mı?
Soran+1 yılÖyle söyledi
Cevap sahibi+1 yılBende aldatıldım ondan intikam almak istiyorum
Zamana bırak ama bağlanma
Soran+1 yılBağlı değilim yavaş yavaş kopuyor içimde bir şeyler. Onsuz devam ederim sorun yok . Bende aldatılmamak için hep böyle daralttım
Cevap sahibi+1 yılAldatılan şüphen var mı
Cevap sahibi+1 yıl*Aldatılma
Soran+1 yılYok aslında ama pc drive da eski fotolar yedeklenip bu zamanlara gelebiliyormuş bende öyle gördüm ss i sonra sildi , kıyameti koparttım tabi. Şimdi kuzeni ve sevgilisiyle çorbacıya gitti ondan bile emin değilim fotograf istiyorum atmıyor
Cevap sahibi+1 yılİnde şüphe varsa bırak kanka o bırakmadan sen bırak
Soran+1 yılhep vardı zaten hep olacak. Özgüvensizmişim ama beni görsen çok güzel bir kızım benim korkum bir kızın buna yavşaması değil bunun o kızlara gitmesi. İlk dönemimizde flörtken yanımda başka kızlarla konuşurdu ağlardım hep sonra bıraktı onları
Cevap sahibi+1 yılFotoğrafını atarmısın görsen deidn ya merak ettim
Soran+1 yılAtamam
Cevap sahibi+1 yılBak tekrar ediyorum güveniyorsan bitir benden sana tavsiye
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ediyorum ben aldatıldım sana detay yazsam olur mu
- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılNe duruyorsun helva yapsanaa...
13 Yorumla- +1 yıl
+1 yılguven yoksa ayrılmalısın
00 YorumlaGüven yoksa bitir
00 YorumlaGüven yoksa koy gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl gitsin. Çocuğa büyük iyilik etmiş olursun 😇
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılevet güven yoksa bitmeli
00 Yorumla
+1 yılHisler yoksa ayrılmalısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmalısınız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenmediğin kişiden ayrılmalısın
00 Yorumla Güven olmayan yerde sevgide olmaz.
00 Yorumla
+1 yılGuven yoksa hayatimda yoktur
00 Yorumla
+1 yılGüven olmazsa ilişki sağlıklı ilerlemez
00 Yorumla
+1 yılGüvenemeyiorsan ayrıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılGüven yoksa o ilişki yürümez
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu sordugunuz kabahat.
00 Yorumlatabiki guvenmiyosan ayril cunku hidler yanilmazz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGuven farkli sogumak farkli
00 Yorumla Bir dakika düşünme ayrıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 916 cevap paylaştı. Ayrıl kendini fazla yıpratma
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılYani yapabileceğiniz bir şey yok pek iyi hissetmiyorum sadece teşekkür ederim çok incesiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılguvenmediginle tanısma bile
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Evet
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. güvenmiyosan nie devam edesin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGuvenmiyosan ona sevgilim deme yol yakinken ayril
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler