Seviyorsunuz ama zerre güveniniz yok. Hala sevgili kalmaya devam eder miydiniz?
Kalabilirim
Hayır, kalamam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Seviyorsunuz ama zerre güveniniz yok. Hala sevgili kalmaya devam eder miydiniz?
İnsan güvenmediği mi birisiyle arkadaş bile olamaz ki Nasıl sevgili olacak bence o insanlarla artık o saatten sonra sevgiliye de arkadaş değil menfaat ilişkileri olduğunu düşünmeye başlıyorum
Kalamam…
Bunu uzun yıllar deneyimleyen biri olarak.
Güvensizlik duygusu , çok olan o sevginizi de zamanla kum tanesine dönüştürüyor.
Sonunda artık sevmediğinizi fark edip , ilişkiyi bitiriyorsunuz.
Cevap
11Cevap
Hayır tabi ki de sevgi güven olmadan olmaz güven de sevgi olmadan olmaz.. yani güvenmediğim bir kadını sevemem ve sevgili olmam zaten..
Ben, bana güven vermeyen insanla arkadaş dahi kalamam
Aynen bende aynı fikirdeyim seninle. Bana zerre güven vermeyen bir insanla ne aynı yola çıkarım ne de bir yolda yürürüm. Güven vermesi lazım hayatımdaki insan ise.
Güvenin olmadığı yerde sevgi olmaz olsa olsa çıkar ilişkisi olur.
Aynen öyle katılıyorum. Eğer bir ilişkide güven yoksa bence aşkta yoktur sevgide. Güven çok önemli bir ilişkide. Bana güven vermeyen bir insanla sevgili kalmanın anlamı yok bence.
Güvenirim ben anı yaşarım. Sevgili olduğumda daha fazla Hal ve hareketlerine bakarım, belli eder insan yalan konuşuyor ya da davranıyorsa
Yok, asla bana göre değil. Zaten bir şüphe duyuyorsam bir sorun vardır. O an bırakmak lazım her şeyi
Hayır kalmam
Aynen bende kalmam. Çünkü güvenin olmadığı yerde bence aşkta yoktur sevgide. İnsan hayatındaki insana gözü kapalı güvenmeli eğer yeterince güven yoksa aşkta yoktur sevgide.
Sevgili olmam güvenmediğim ile
Aynen bende olmam. Bana o güveni vermiyorsa hayatımda ne yeri olabilir ne de yurdu. Ben bana güven veren bir insanla aynı yola çıkarım güvenmediğim biriyle asla çıkmam.
sırf bu sebepten ilişki bitiririm
Aynen bende aynı fikirdeyim. Bende bana güven vermeyen biriyle ilişkimi devam ettirmem. Hayatındaki insanın sana biraz olsun güven vermesi lazım bence.
Asla kalmam. Güven onemlidir.
Kaldım sadece partner olarakk
Kendine güveniyor musun?
Kalmam güven benim için çok önemli
Hayır
Sağlığım daha önemli
sartlara bakmak lazim
Hayır kalmadım hiç
Aynen bence kalmakta doğru değil. Güven bir ilişkide en önemli olan şeydir. Eğer hayatındaki insana karşı ufacık bile olsun güvenin yoksa o ilişki ne yazık ki sürmez.
Kalamam.
Hayır asla hemde
Hayır.
Şüpheyle sadakat yan yana olmaz
no no no no.
Evett
No no no
Tutmaz o
Kalamamm
kalmam
Kalırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?