Erkek arkadaşımla iki gün önce ayrıldık ve heo çevrimiçi whatsappta. Ona bakmadan duramıyorum. Napcam bilmiyorum. Kalbim yanıyor?

Erkek arkadaşım mesajla benden ayrıldı. Uyumsuz olduğumuzu ve bundan dolayı duygusal hislerinin azaldığını söyledi. O kadar çok üzüldüm ki kendimi suçluyorum hep. Beni seven biri şu an sevgisi azalmış bunu kaldıramıyorum. Bir buçuk yıldır çıkıyorduk ve üniversitede ayni sehirdeydik ve her gün beraberdik :( çok bağlanmıştım ona. 2. donem anlamış ama ben atlatamam diye diyememis. Seni daha fazla kandiramazdim dedi. O ilk tanıdığım seven insan nasıl sevgisi gider :( Sana hep sadıktım ve biri hayatımda olamazdi kesinlikle dedi. Ama iki gündür hep çevrimiçi ben onumn acısını yaşarken iliski arayışına mi girmiş aklim almıyor. Ben mi kuruyorum kafamda ya da. Bu yüzden mi belkide ayrıldı diye düşünüp duruyorum kafayi yicem. Sevgili arayışında olan bir erkekte değil. Ne yapabilirim onu bi kizla düşünemiyorum :( teşekkür ederim şimdiden

Erkek arkadaşımla iki gün önce ayrıldık ve heo çevrimiçi whatsappta. Ona bakmadan duramıyorum. Napcam bilmiyorum. Kalbim yanıyor?