Bence fevri davranmamalısın yaptığı bence de hoş değil ama o normal karşılıyor olabilir 🤔
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilmiyorum bazı arkadaşlar beni haksız bulmuş ben ona kötü bir ifade de bulunmadım ben açıkçası sevmediğim biri bile olsa görüldü atmaktan hoşlanmam ama beyfendi hikayeler atmış
Görüldü attığının farkında bile olmamış ancak tirpli konuşunca yalvardı etti söyle diye verdiği cevap bilerek atmamışımdır kafam bir şeye dağılmıştır olsu
Seni seviyorum demişti ben de dedim, sonra çok ciddiyim dedi ben de o an öyle boşluk "sevmenin ciddiyeti mi olur bayım" yazdm 2 dk sonra görüldü attı sonra 0 mesaj
Yani yanlış anlamada ven birine seni seviyorum dicem oda bana bende dicek sadece ne kadar saygısızca. Ve çocuk tekrar ciddiyim demiş o lafı duymak istemiş senden aynı şekilde cevap vermişsin bende olsam görüldü atardım sana uğraşmaya değmez. En tilt olduğum kız tipi
Ne dememi bekliyor ki ben de demek ben de seni seviyorum demek ki onu sevdiğimi biliyor, onun için neler yaptığımı da biliyor ve yargısız infaz yapıyorsun nasıl biri olduğumu bilmeden.
Ben de diyip öylesine demedim sonuçta, ayrıca tripliydim gün boyu yazmamıştı dün zaten uzaktayız insan bir şey yazar emoji atar onun yaptığı saygısızca, ve dediğim gibi onun için emek verdiğimi biliuor olması lazım o kadar davranışımdan sonra
1. si sen ona beni anlasın diyorsun ama kendin empati kurmuyorsun. 2. Si soruyu tamamiyle eksik olarak sormuşsun kendine göre yorumlamissin. su soruyu okuyan ilk sana hak vericek şekilde yazmışsın. 3. Gün boyu neden yazmadı bı fikrim yok sen yazsaydın. Belki işleri vardı. Belki bı boklar yiyordu bilemem. Ama oturup trip atacagina arasaydin yazsaydın. Zor değil böyle şeyler. 4. su bı boklar yedide mi yazdı bilemem bak orası beni ilgilendirmez ama birisi sana seni seviyorum diyorsa insan gibi bende seni seviyorum dersin. teşekkür geçer gibi bende demezsin. 5. Ne emek verdin bilmiyorum bu lafı sürekli tekrarliyorsun ben şöyle yaptım ben böyle yaptım ilişkimiz için şöyle fedakarlıklar yaptım vs vs olabilir yapabilirsin. Herkes bir şeyler yapıyor. Ve çocuk onu sevdiğini söylemeni istemiş. Triplide olsan bir sürü emekte versen seviyorsan diceksin abi çocukça triplere gerek yok benim düşüncem bu şekilde doğru yanlış bilmiyorum. Yanlissam özür dilerim.
Şu konuda haklısın genelde o bana yazar benim de yazmam gerekir ama nedense ilgi bekliyorum çünkü eskiden ilgisi çoktı sürekli arar yazardı sonra bazı sebeplerden azaldı. Haliyle ben de kötü hissediyorum. Ve en son hatası olan bir şey yaşadık özür diledi etti kabul ettim şimdi daha çok üzeirme düşmesi gerekmez mi? Neyse bunu da geçtim. Evet seni seviyorumu her zaman tamamlayamıyorum belki de alışkın değilim ondan. Ama görüldü atması sence ne kadar hoş bunun üzerine arkadaşıyla çekmiş foto atmış keyfi yerinde bense onu düşünüyorum.
Her şey karşılıklı canım benim. Bak hep. O yaziyorss belli bir yerden sonra ağa hep ben yazıyorum olmaz böyle der kendini geri çeker. ilgisinin azalması bence senden yeterli ilgiyi göremediği için olabilir. Üzerine düşmesi gerekirdi ama şahsen eğer yuksrda yazdığım gibi düşünüyorsa yani sana ilgi verdiğinde karşılığını yeteri kadar alamıyorsa düşmez. Hatta soğuyor bile olabilir git gide Görüldü atması aklıni başına al arkadaşlarıyla hikaye atması da ne olabilir şey gibi geldi. Sen olmasan da yaparım kendine gel tarzı bir şey olabilir. s
Şahsi görüşüm sevgini gözden geçir. Onunda kendininde. Ben açıkçası birinize karşı öyle yüksek duygular beslediğinizi düşünmüyorum belki başta evet hevesle yapmiissinizdir bir şeyler ama zaman geçtikçe ve böyle ilerler ise yıpratır. Oturup adam akıllı sorunlarınızı güzellikle empati kurarak oda sende anlatmalı cozmelisiniz
Öncelikle teşekkür ederim, uzun uzun yazdığın için. Evet belki ilgi bekliyor olabilir ama zaten onun eğitiminden dolayı bir süre hiç görüşemedik ki daha yeni bir ilişkimiz ve zaten aramızda bir sürü olmazlar var buna rağmen sevmeyi denemek istedik. Çünkü onun çok güzel sevdiğini düşünmüştüm, ilk defa bir erkeğe sevgili olarak sarıldım ilk defa buluştum ettim. Ama ne biliyim işte belki benim de yanıldığım noktalar vardır yine de ben sevmediğim biri bile olsa mesajını görüldü de bırakmazdım. Ha zaten sensiz eğleniyorum mesajını bana veriyorsa hiç konuşmasın benimle
Yani bilmiyorum her şey olacağına varır, çocukta 0 kırgınlık kötü düşünmemiş hemen bebeğim yazıyor. Sen kalk görüldüde bırak sonra bebeğim hayat güzel ya
Şimdi dersen ki neden söylemiyorsun insanlara dair bir şeyleri değiştirmek istemiyorum, bu seferde ona karşı sanki her adımını ben söylüyorum gibi olucak bundan da nefret ediyorum ama içimde kaldı en son o kadar yalvardıktan sonra tamam senin istediğin gibi olsun dedi
Tekrar diyorum garip. Şu konuşma boyunca beni sekilden şekile soktun senide tebrik ederim onuda.. ne istediğinizi bilmelisiniz. Çocukça tripler haraketler yaşınızda var küçük değilsiniz. İki tarafta sorunları yazmalı ertelememeli
Umarım, bir şekilde bir şeyler yoluna girer ya da ayrılırız. Zaten ayrılacağız bir zaman sonra orası kesin ama ben koşulsuz sevmek istemiştim sürekli tartışmadan olmayacak sanırım. Ve farkettim de ondan ilgi bekliyorum sanırım asıl sorun bu ama bu da söylenmez ki. Yani çözüm yok
Görüldü konusuna verdiği cevap bilerek olmamıştır kafam bi şeye dağılmıştır ondan sana hiç atar mıyım felan filan diyor, nedense hiç tatmin etmedi kırıldığımdan sanırım
yanı ondan ilgi beklediğin söylenmez ama gösterirse karsılık verki devamı gelsın.. dısardann görüsüm bazı seylerı asamamıssınız ve sogukluk gırmıs sankı ve hala konuyu geçiştiriyorsunuz...
o cevap benıde tatmın etmedi. ben kırılmadım :D :D
Neyse bakalım ilgisi ileriki dönemde tatmin ederse ben de karşılık veiririm ne de olsa yeni sayılırız, yapıcak başka bir şey yok şu saatten sonra, teşekkürler vakit ayırdığın için
Üstüne basa basa diyorum hep diyeceğim. Olmuyorsa zorlama. Daha çok yipranirsin. Seni anlıyorum şans veriyorsun keşke herkes senin gibi şans verse. Ama hırsa dönüşucek gibi hissediyorum. Olmayacak duaya amin deme. Olmuyorsa zorlama biri gelir biri gider.. sen yine bildiğini yap ama kendini asla yıpratma. Rica ederim elimden geldiğince objektif bakmaya çalıştım
Anlıyorum haklısın işte kırılıyorum ediyorum bazen haklı bazen haksız çocuk o yazdığımdan beri şuanda hala koşturup duruyor kalbim bir yandan sevmese niye uğraşsın ki diyor, belki akışına bırakmak. Sağol her şey için düşüneceğim
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşım dün gece görüldü attı ve bugün hem instgram hem whatsapp paylaşım yaptı sizce ne yapmalıyım (detay) ?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence fevri davranmamalısın yaptığı bence de hoş değil ama o normal karşılıyor olabilir 🤔
Bilmiyorum bazı arkadaşlar beni haksız bulmuş ben ona kötü bir ifade de bulunmadım ben açıkçası sevmediğim biri bile olsa görüldü atmaktan hoşlanmam ama beyfendi hikayeler atmış
Ben sana katılıyorum anlıyorum seni önce bi sinirini dindir bak bakalım nasıl bir açıklama yapacak
Hata bende mi acaba diye gittim iğneli de olsa yazdım, sonuç onun tarafında 0 kırgınlık
O yüzden sen de takma canım demek ki karakteri öyle rahat biridir belki
Görüldü attığının farkında bile olmamış ancak tirpli konuşunca yalvardı etti söyle diye verdiği cevap bilerek atmamışımdır kafam bir şeye dağılmıştır olsu
Ne yaşandı dün ve ne kadar süreli bir ilişki ciddi misiniz
Bi şey olmadı aslında seni seviyorum dedi ben de dedim sonra çok ciddiyim dedi ben de sevmenin ciddiyeti mi olur bayım dedim görüldü attı bıraktı
İlişki ve çift terapisi yapıldı mı daha önce
Yo ne alaka ya daha 3-4 aylık ilişkimiz anlma veremedim zaten uzaktayız
Arar nasılsın canım derdim sonra sorgu
Çocuk neden haklı?
Seni seviyorum demişti ben de dedim, sonra çok ciddiyim dedi ben de o an öyle boşluk "sevmenin ciddiyeti mi olur bayım" yazdm
Yani açıkçası arama şansım yok yurtdışında ve mesaj atasım gelmedi görüldü attı üzerine hikayeler atmış bugün
O sözü söylerken ya seversin ya sevmezsin manasında dedim ve kötü bir şey demedim sonuna bayım diye de eklwmişim
Sen ne yazdın ki
Seni seviyorum demişti ben de dedim, sonra çok ciddiyim dedi ben de o an öyle boşluk "sevmenin ciddiyeti mi olur bayım" yazdm 2 dk sonra görüldü attı sonra 0 mesaj
Yani yanlış anlamada ven birine seni seviyorum dicem oda bana bende dicek sadece ne kadar saygısızca. Ve çocuk tekrar ciddiyim demiş o lafı duymak istemiş senden aynı şekilde cevap vermişsin bende olsam görüldü atardım sana uğraşmaya değmez. En tilt olduğum kız tipi
Ne dememi bekliyor ki ben de demek ben de seni seviyorum demek ki onu sevdiğimi biliyor, onun için neler yaptığımı da biliyor ve yargısız infaz yapıyorsun nasıl biri olduğumu bilmeden.
Ben bana anlattığın kadarını yorumladım. Ve örnek verdim. Bana göre bende lafı saygısızca. İyi geceler dersin sanada gibi. İnsan gibi yazılması lazım
Bilse dahi duymak istemiş
Hıı şimdi okudum da çocuk haklıymış
Ben de diyip öylesine demedim sonuçta, ayrıca tripliydim gün boyu yazmamıştı dün zaten uzaktayız insan bir şey yazar emoji atar onun yaptığı saygısızca, ve dediğim gibi onun için emek verdiğimi biliuor olması lazım o kadar davranışımdan sonra
Konu uzadıkça seni daha fazla haksız buluyorum :) çok çocukça bir ilişki gördüm yanlış anlama
Neden haksız buluyorsun anlamadım? Yanlış anlamam buraya yazdığıma göre yorum istiyorumdur.
1. si sen ona beni anlasın diyorsun ama kendin empati kurmuyorsun.
2. Si soruyu tamamiyle eksik olarak sormuşsun kendine göre yorumlamissin. su soruyu okuyan ilk sana hak vericek şekilde yazmışsın.
3. Gün boyu neden yazmadı bı fikrim yok sen yazsaydın. Belki işleri vardı. Belki bı boklar yiyordu bilemem. Ama oturup trip atacagina arasaydin yazsaydın. Zor değil böyle şeyler.
4. su bı boklar yedide mi yazdı bilemem bak orası beni ilgilendirmez ama birisi sana seni seviyorum diyorsa insan gibi bende seni seviyorum dersin. teşekkür geçer gibi bende demezsin.
5. Ne emek verdin bilmiyorum bu lafı sürekli tekrarliyorsun ben şöyle yaptım ben böyle yaptım ilişkimiz için şöyle fedakarlıklar yaptım vs vs olabilir yapabilirsin. Herkes bir şeyler yapıyor. Ve çocuk onu sevdiğini söylemeni istemiş. Triplide olsan bir sürü emekte versen seviyorsan diceksin abi çocukça triplere gerek yok benim düşüncem bu şekilde doğru yanlış bilmiyorum. Yanlissam özür dilerim.
Şu konuda haklısın genelde o bana yazar benim de yazmam gerekir ama nedense ilgi bekliyorum çünkü eskiden ilgisi çoktı sürekli arar yazardı sonra bazı sebeplerden azaldı. Haliyle ben de kötü hissediyorum. Ve en son hatası olan bir şey yaşadık özür diledi etti kabul ettim şimdi daha çok üzeirme düşmesi gerekmez mi? Neyse bunu da geçtim.
Evet seni seviyorumu her zaman tamamlayamıyorum belki de alışkın değilim ondan.
Ama görüldü atması sence ne kadar hoş bunun üzerine arkadaşıyla çekmiş foto atmış keyfi yerinde bense onu düşünüyorum.
Her şey karşılıklı canım benim. Bak hep. O yaziyorss belli bir yerden sonra ağa hep ben yazıyorum olmaz böyle der kendini geri çeker. ilgisinin azalması bence senden yeterli ilgiyi göremediği için olabilir.
Üzerine düşmesi gerekirdi ama şahsen eğer yuksrda yazdığım gibi düşünüyorsa yani sana ilgi verdiğinde karşılığını yeteri kadar alamıyorsa düşmez. Hatta soğuyor bile olabilir git gide
Görüldü atması aklıni başına al arkadaşlarıyla hikaye atması da ne olabilir şey gibi geldi. Sen olmasan da yaparım kendine gel tarzı bir şey olabilir. s
Şahsi görüşüm sevgini gözden geçir. Onunda kendininde. Ben açıkçası birinize karşı öyle yüksek duygular beslediğinizi düşünmüyorum belki başta evet hevesle yapmiissinizdir bir şeyler ama zaman geçtikçe ve böyle ilerler ise yıpratır. Oturup adam akıllı sorunlarınızı güzellikle empati kurarak oda sende anlatmalı cozmelisiniz
Öncelikle teşekkür ederim, uzun uzun yazdığın için. Evet belki ilgi bekliyor olabilir ama zaten onun eğitiminden dolayı bir süre hiç görüşemedik ki daha yeni bir ilişkimiz ve zaten aramızda bir sürü olmazlar var buna rağmen sevmeyi denemek istedik. Çünkü onun çok güzel sevdiğini düşünmüştüm, ilk defa bir erkeğe sevgili olarak sarıldım ilk defa buluştum ettim. Ama ne biliyim işte belki benim de yanıldığım noktalar vardır yine de ben sevmediğim biri bile olsa mesajını görüldü de bırakmazdım.
Ha zaten sensiz eğleniyorum mesajını bana veriyorsa hiç konuşmasın benimle
Yazıcam bakalım hikayesine yanıt eğleniyorsun diye, kırılmışsa vs söyler heralde yoksa knedi bilir yine ben yapayım yapacağuımı
Anında yazdı kırılmamış demek ki bi şeye
Hakkınızda hayırlısı olsun diyeyim. Kendinizi yıpratmayin umarım aranızı düzeltip mutlu olursunuz
Yani bilmiyorum her şey olacağına varır, çocukta 0 kırgınlık kötü düşünmemiş hemen bebeğim yazıyor. Sen kalk görüldüde bırak sonra bebeğim hayat güzel ya
garip. diyecek bir sey bulamadım.
Sinir oldum trip atıyorum diye sürekli arıyor şimdi de, yazdığım bi şeye kırılmamış resmen görüldü atmış keşke kırılsaydı da ben telafi etswydim.
Neden görüldü attığına dair bir şey dedi mi
Sormadım of yine gururuma yediremedim o kadar yalvardı etti yok bir şey dedim
Sakinleş biraz kendine gel öyle konuşmaya devam et.
Şimdi dersen ki neden söylemiyorsun insanlara dair bir şeyleri değiştirmek istemiyorum, bu seferde ona karşı sanki her adımını ben söylüyorum gibi olucak bundan da nefret ediyorum ama içimde kaldı en son o kadar yalvardıktan sonra tamam senin istediğin gibi olsun dedi
Konuşma bitti açıkçası o kadar yalvardı sonra da yok dedim diye senin istediğin gibi olsun dedi bitri
Haklısın dediğim gibi otur güzelce düşün ilişkinizi sevginizi. Yıpratmayin
Tekrar diyorum garip. Şu konuşma boyunca beni sekilden şekile soktun senide tebrik ederim onuda.. ne istediğinizi bilmelisiniz. Çocukça tripler haraketler yaşınızda var küçük değilsiniz. İki tarafta sorunları yazmalı ertelememeli
Umarım, bir şekilde bir şeyler yoluna girer ya da ayrılırız. Zaten ayrılacağız bir zaman sonra orası kesin ama ben koşulsuz sevmek istemiştim sürekli tartışmadan olmayacak sanırım. Ve farkettim de ondan ilgi bekliyorum sanırım asıl sorun bu ama bu da söylenmez ki. Yani çözüm yok
Görüldü konusuna verdiği cevap bilerek olmamıştır kafam bi şeye dağılmıştır ondan sana hiç atar mıyım felan filan diyor, nedense hiç tatmin etmedi kırıldığımdan sanırım
yanı ondan ilgi beklediğin söylenmez ama gösterirse karsılık verki devamı gelsın.. dısardann görüsüm bazı seylerı asamamıssınız ve sogukluk gırmıs sankı ve hala konuyu geçiştiriyorsunuz...
o cevap benıde tatmın etmedi. ben kırılmadım :D :D
Neyse bakalım ilgisi ileriki dönemde tatmin ederse ben de karşılık veiririm ne de olsa yeni sayılırız, yapıcak başka bir şey yok şu saatten sonra, teşekkürler vakit ayırdığın için
Üstüne basa basa diyorum hep diyeceğim. Olmuyorsa zorlama. Daha çok yipranirsin. Seni anlıyorum şans veriyorsun keşke herkes senin gibi şans verse. Ama hırsa dönüşucek gibi hissediyorum. Olmayacak duaya amin deme. Olmuyorsa zorlama biri gelir biri gider.. sen yine bildiğini yap ama kendini asla yıpratma. Rica ederim elimden geldiğince objektif bakmaya çalıştım
Anlıyorum haklısın işte kırılıyorum ediyorum bazen haklı bazen haksız çocuk o yazdığımdan beri şuanda hala koşturup duruyor kalbim bir yandan sevmese niye uğraşsın ki diyor, belki akışına bırakmak. Sağol her şey için düşüneceğim
İyi akşamlar kolay gelsin
Git bi hava al
Ne havası? Sorunun cevabı mı sence
bilemem belkide sorunun tek cevabı budur
Hava aldım geldim fakat attığı hikayeleri görünce sinir oldum
insanların yaptıklarını daha ne kadar umursayıp kafaya takmayı düşünüyorsun?
Sevgilin olunca bu kişi umursuyorsun?
kim olduğunun bir önemi yok. Sen her zaman yakınlarının her sözünü dinleyip kafana taktın mı?